Popelka je lhář a podvodník. Stejně jako gauneři na v Ukrajině na Majdanu

Osobně jsem zažil toto: Popelka s jeho amplionovým autem hodinu před úřadem vlády vyřvával, jak je vláda bídná a zločinná. Každý se mu smál mimo pár jeho kamarádů - provokatérů.

Po každém kolečku kolem bloku domů souvisejících s Úřadem vlády (stát se před vládou nesmí) přibrzdil a ječel do amplionu, že všichni jsou gauneři, zlodějové a korupčníci a asi deset lidí s vlajkami vstupovalo do silnice a snažilo se zastavit projíždějící auta. Lidé byli vzteklí a na Popelku nadávali, že je zdržuje. Když to nepomohlo, najel tak, aby všichni včetně tramvaji museli jet krokem,zastavil, zase popojel a tak to dělal prý každý den. Tramvaje nabíraly zpoždění, lidé zuřili a on to vydával jako "vztek proti vládě".

A pak se dočtete na pokleslých Parlamentních listech nadávky na jeho odsouzení. Já se domnívám, že v demokratickém státě (pokud jsou zajištěny skutečně svobodné volby a to se u nás zpochybnit nedá) by provokace k násilí měly být potrestány sazbou " na tvrdo", nikoliv podmínkou.

A když vidím ukrajinskou sběř, s jistotou a důkazy, které ani nezapírají a naopak se chlubí, že v tom mají prsty USA, Evropská unie, Kocábové a spol., nechápu, že prostě ukrajinská vláda neudělá to samé, co vlády v USA, Anglii, Německu či Izraeli: totálně jednorázově "demokraticky" nevyčistí celé území tak, že by jim přešla chuť cokoliv demolovat a rozbíjet. Protože nikdo nezpochybnil zločin Tymošenkové, pouze obhajobu, že je "proevropská". Nikdo nezpochybnil mandát Janukoviče, pouze že je málo "proevropský" a více proruský...

Jestliže toto je důvod k násilným demonstracím a pogromům, tak ať jde taková demokracie k čertu. To není svoboda, ale totální špína!

Petr Pokorný

Parlamentní listy

Drsné reakce na odsouzení Slávka Popelky: Smečka zemských škůdců, darebáci, milenecký pár z vlády

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Petr Pokorný
před 3 roky

Neuvěřitelné, až zvrácené: skoro celý život píši proti bolševikům, SSSR a všem komunistickým zrůdnostem, abych nakonec musel Rusko a Ukrajinu bránit proti západní "špinavé a zneužité" demokracii. Ale pozor, to není změna postoje: za posledních dvacet, třicet let se změnil západ na socialismus a provokace s extrémním zbrojením. Mě je ruština protivná dodnes. Ale odpor k nespravedlnosti větší!

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...