Praha volá o pomoc. Athena - spisová služba na MPSV také vypnuta

Kdo umí psát a počítat ručně, přijďte vypomoci na ministerstvo sociálních věcí! Po sociálních dávkách zastavena i veškerá elektronická korespondence!

Žluté autobusy Jančury roztahují svá chapadla do všech sfér a Antikorupčníci miliardáře Janečka vítězí na všech frontách. To bylo záměrem? 

Už nefunguje nic!

Pro informaci:

Historie
1993-2011 IS pro MPSV dodávala firma OKsystém, systémový integrátor

2004 smlouva s firmou byla prodloužena opět bez výběrového řízení (formou jednacího řízení bez uvěřejnění).

2008  smlouva s OKsystem byla prodloužena stejným způsobem

2008 Ministerstvo vnitra uzavřelo rámcovou smluvu s dodavatelem Microsoftu, firmou Fujitsu Technology Solutions

 Představitel Nadačního fondu proti korupci (NFPK) podal návrh na zákaz plnění ze smlouvy mezi Fujitsu a ministerstvem vnitra. 1. náměstek MPSV na něj následně podal trestní oznámení pro pomluvu

5/2012 firmy OKsystem a Student Agency podaly stížnosti k antimonopolnímu úřadu (ÚOHS) Důvodem bylo, že dodatky (nikoliv smlouva) 5 a 6 byly bez výběrového řízení...

 

Takže ta fraška je: OK Sysém vše dělal bez výběrového řízení, ale když se v roce 2008 udělalo a pouze dodatky byly byly bez výběrového řízení, Jančura a Janeček podali trestní oznámení a žluté autobusy vyjely na MPSV....

A výsledek?

12/2013 MVČR dostalo pokutu 500 tisíc korun za porušení zákona o veřejných zakázkách a současně je zakázáno plnění dodatku č. 5 a 6 k prováděcí smlouvě s Fujitsu TS. M. práce proto přechází na systém přímo od Vítkovice IT Solutions za 20 mil. Kč měsíčně do doby, než naskočí zpátky původní dodavatel OKsystem.

V lednu už nefunguje ani  Athena - spisová služba, vše se zapisuje ručně tužkou na papír jak za krále Klacka a pokud se to připojí, opět se bude ručně vše vkládat!

A kde je ukryt ten největší zločin?

Každý občan se může přesvědčit: pokud se nejedná o vraždu či něco podobného, státní správa, aby se nedestabilizovala celá společnost, na nápravy či na soudní přezkum dostává určitý čas. Správní orgány či ústavní soud dává rozhodnutí např.: úprava důchodů se musí připravit za rok k 1.1., nebo dokonce nenáviděná EU žádá úpravu služebního zákona do několika let.

Zde ÚOHS zločinně (z pohledu zbytečné práce zaměstnanců) v prosinci vydal rozhodnutí a vše se muselo ihned v prosinci zastavit a převést na OK Systém, který je ale bez výběrového řízení! Přitom data se i při největším úsilí za jeden den, dokonce ani za týden nepřevedou. Navíc bezchybně je nemožné! Která konkrétní osoba stojí za tímto rozhodnutím? A hlavně, kdo stojí v pozadí za touto neuvěřitelnou zrůdností? Proč o tom novináři nepíší, nebo dokonce nesmí psát?

Mimochodem, přestože je v nadpisu Praha, toto ochromení už zasáhlo celou zem a "Drábek" je prý zločinec... A Nečas s ODS ještě větší. To fakt ze skutečné chronologie vyplývá? A výše jsou popsaná fakta, která dokonce všichni potvrzují. Kdo je z výše popsaného větší zločinec - Nečasova vláda, nebo Fond proti korupci Janečka a Jančury? Kdy začnou soudy pracovat?

Sakra, skutečně je toto boj proti korupci?


Předešlé

Šéfdirigent Nadace proti korupci Karel Janeček


 Dodatečné přímo z Janečkovy stránky a potvrzující, že vypnutí nebylo svévolné:

Konečné rozhodnutí ÚOHS

20. 12. 2013

Úřad pro ochranu hospodářské soutěže (dále jen „ÚOHS“) vydal dne 18. 12. 2013 konečné rozhodnutí, kterým zakazuje společnosti Fujitsu Technology Solutions s.r.o. plnění z dodatků č. 5 a 6 k Prováděcí smlouvě č. 85/2011 stran zavádění nového informačního systému (dále jen „IS“) na výplatu nepojistných sociálních dávek na úřadech práce. Zároveň ÚOHS potvrdil pokutu Ministerstvu vnitra ČR.

 Přitom Janeček s Jančurou tvrdí, že to není pravda. Vždyť jsou antikorupčníci a nikdy nelžou...

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...