Výbuch na palestinském velvyslanectví se zamotává

 

Přestože vyhlášení představitelů jsou jasná, jsou tak jasná, až to zaráží. Co za tím vězí?

Policejní prezident už 1.1 ale především 2.1. přišel s rychlým a přesvědčivým prohlášením, že se nejedná o teroristický čin. 

Jak to mohl vědět, když

…. 4.1.2014, 19:56 vychází zpráva, že Experti Kriminalistického ústavu Praha stále pokračující ve zkoumání trezoru i dalších vzorků zajištěných na místě exploze – včetně pozůstatků po výbušnině.A odborníci ho podrobují mechanoskopickému zkoumání, přičemž se zaměřují nejen na stopy po explozi, ale také prověřují funkci uzavíracího mechanismu; cílem chemických expertiz je zase zjistit, jaká látka vlastně vybuchla. Jak tedy může být  2.1. 2014 Červíček s jistotou přesvědčen, že to nikdo nenastražil?

Znaleckému zkoumání má být podroben také arzenál, který policisté nalezli při prohlídce areálu budoucí ambasády, jenž však zatím není chráněn statutem diplomatické mise.

Opakuji: není chráněn statutem diplomatické mise….

Takže nám policie oznámila, že Palestinci odvezli zbraně do domu, který není chráněn, lezou tam cizí osoby, stěhováci a další nepovolaní. To jsou tací dementi?

… bylo nalezeno větší množství zbraní – údajně včetně samopalů – i s náboji, o nichž mluvčí pražské policie Andrea Zoulová uvedla, že „neprocházejí žádnou evidencí v České republice". Mají je posoudit balistici, kteří se budou zajímat zejména o to, zda s nimi v minulosti nebyl spáchán trestný čin.

Jak ví, že neprošly evidencí, když jinde tvrdili, že čísla byla vybroušena?

A především, proč jsou vybroušena, když má být ambasáda jako překladiště zbraní, jak se vyjádřil generál Šedivý?

"V Palestině seženete automatických pušek či ruských samopalů typu Kalašnikov, co je libo, proč by je tedy Palestinci měli shromažďovat právě v Praze, když je mohou mít stejně tak dobře doma?“ říká bývalé šéf  rozvědky Randák.

A zpravodajství šílí: hrůza, vedle jsou děti, mateřská školka, okamžitě pryč, hrozí teror, výbuchy, jsou zde bomby, Praha je v povětří, vyděšeně hlásají servry v čele s televizí Novou!

Takže, co zatím víme a jak to divně zapadá:

Do domu, který je málem volně průchozí, nejdříve Palestinci navezou zbraně našimi stěhováky. Pak tam přivezou trezor, který je určen k odpálení a špatnou manipulací se sám odpálí a zabije manipulátora – velvyslance. Přitom byli Palestinci tak naivní, že celý tento arsenál stěhovali veřejně a kašlali na to, zda to cestou nebouchne a kde koho neodpálí. Následně vybouchne nálož, která ani nerozbije okno, ale zabije člověka u tresoru a trochu poškodí křeslo. Následně je tam ihned policie, nakonec záchranka. Za chvíli velvyslanec umírá, policie stěhuje okolí, i když se neví, co se stalo a ani se nevysypalo okno. Po vystěhování okolí se najdou zbraně v místnostech, které policie společně s Palestinci prochází, ale okolí už je vystěhováno.

A v České republice vzniká panika, lidé včetně starosty žádají, aby ty vrahy stát okamžitě vystěhoval.

 

Třeba to zamotali aktivní politici, generálové a novináři. Ale prostě odpovědi na tyto otázky nikdo nedal. A z veřejných zdrojů je to takto sebráno.

A v televizi vidím a na internetu čtu:

Palestinci a Izraelci se navzájem obviňují z maření mírových snah . Do Izraele se vydal vlivný americký senátor John McCain, který Kerryho strategii kritizoval. Kerryho cílem je podpořit obnovené izraelsko-palestinské mírové rozhovory.

 

Pro opětovné nadávky raději předem: jsem odpůrcem mešit, protože kolem nich se točí ortodoxní fanatici z řad islámu a ani nevím, jakých odnoží. Odmítám šátkování v místnostech, zakrývání obličejů. Zde jsou na území našem. A zákony a zvyky musí dodržovat naše. (Navíc zahalený obličej většinou ukrývá podezřelé osoby) To ale neznamená, že souhlasím s případnou nespravedlností, která by byla proti komukoliv použita. A zde mi to prostě neladí vůbec. Zde nejde o vyjádření „plácnutí do vody“, ale fakta a chronologii. A i ten datum mě prostě připadá zmatený. Kdo byli ti stěhováci? Kde vzal s předstihem Červíček jistotu? Proč do nechráněného domu vezou zbraně a jak? Kdo dal echo policii, když ani nevypadla tabulka okna? Kdo dal okamžitě echo všem zpravodajstvím, když nevypadla ani tabulka? A o velvyslancích se jedná utajeně! I třeba když zemřou a až velvyslanectví uvolní informace, pak to teprve jde!

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Petr Pokorný
před 3 roky

Izrael a Blízký východ | Eretz.cz:

Podle hlavních večerních zpráv TV Prima bylo zbraní 76, většinou rychlopalných, a tisíce kusů střeliva.

Spurný Respekt

I zbraně, které byly policií nalezeny na ambasádě, byly do Česka přivezeny ilegálně.

5.1. Mluvčí oznámila, že původ zbraní se vyšetřuje...

Děkujeme za objektivitu a fakta - petice už běží....

Petr Pokorný
před 3 roky

Na moji otázku, proč do nechráněného domu imunitou by dali Palestinci celý arsenál (dokonce kufry a celý sklad, jak se vyjádřil generál) zbraní, když mohli počkat, až bude chráněn? Pak se objevila cifra 70 těžkých zbraní. Nyní se scvrkává na 12 z toho nějaké pistole a teprve se to bude prověřovat. Pane generále, pane Randáku, pane izraelský experte, není čas přehodnotit odpovědi a ptát se, jak se pod tresor, který stěhovali stěhováci, dostala výbušnina a ani se nerozbilo okno při výbuchu, takže nikdo nic nevěděl, pouze to ví policie, která na místě byla hned?

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...