Chce se vám z ministryně spravedlnosti Válkové z hnutí ANO zvracet? Mě ano.

 

Čekal jsem pár dní, zda se někdo po rozhovoru s Barborou Tachecí v Mf DNES neozve, ale buď  to všichni berou jako politické kecy, nebo už rezignovali na spravedlnost.

Zákon, tudíž pravda jsem já!
Zákon, tudíž pravda jsem já!

 

Vážně s vámi rozhovor s Tachecí neotřese hrůzou a bezmocí, že se vy, či vaše děti mohou dostat do spárů justice s takovýmto myšlením? A že zločiny na lidech v podobě testů si mohou dělat jak chtějí a občané jsou bezmocní? A paní ministryně to ještě říká v pohodě a s úsměvem! Šílené!

 

Protože nevěřím, že si paní expertka práva Helena Válková rozhovor po sobě nepřečetla a navíc takto skutečně postupuje naše justice, přečtěte si absurdity, které občanům vykládá. Dole je pro ověření originál.

A nakonec to porovnejte se zatčením Nagyové a špíny kolem Nečase, 150 miliónů a kil zlata.

Čtěte pozorně, jinak se v té změti zamotáte!

 

Myslíte si, že gauner je gaunerem, protože vás okradl, ještě dokopal a zmlátil? Nikoliv, to může být nakonec bezúhonný člověk a gaunerem se stanete vy. Nezáleží na tom, co je skutečnost, tvrdí nová ministryně spravedlnosti, braná jako hvězda a expert, ale záleží na právním názoru dvou expertů. A pokud se rozhodne pani ministryně, že nevezme v potaz ani jeden,  rozhodne se sama podle sympatií a empatií. Za prvé toto pani Válková řekla v přímém přenosu při přebírání funkce o pani Marvanové na kterou je dáno trestní oznámení a protestovaly proti ní desítky lidí za vytunelovaný H-Systém, za druhé toto je písemně o Ištvanovi v níže doloženém.

Příklad Babiš je přímo zločinnou ukázkou (tím tentokrát nemyslím rozsudek a pana Babiše, ale právní pohled zmíněné hvězdy justice): doktrinální výklad špičkového experta profesora Gerlocha znamená, že zákon se vztahuje i na pana Babiše. (A má to i logiku, podřízený musí být čistý a ministr ne?) Ale doktorka Marvanová má opačný názor a protože ji považuji za slušnou (řekla v přímém přenosu), já beru v potaz její názor!!! A pokračuje:

Volič, aby měl jistotu, se může obrátit na ministra (poradce Marvanová), ale ten není závazný. Pak se může obrátit na experta (Gerlocha), ale ministerstvo bude viz výše vykládat zákon dle poradců (Marvanová), tudíž mě - ministra!

 

Šílené, zrůdné, neuvěřitelné! To není HLAVA XXII, ale sprostý, neuvěřitelný zločin!

 

Dle této logiky proto Ištván v kauze Nagyová – Nečas postupoval správně!! Kdybych byla na jeho místě, postupovala bych stejně, říká, protože si to mohu dle výkladu svého vyložit jakkoliv a nikdo mě nesmí okřikovat. Pan Ištvan nepoužívá precizní, tudíž důkladná a důsledná opatření, jako Bradáčová, ale razantní, což je velice správně. Ištvan si může obvinit koho chce a soud mu může vlézt na hrb! Včetně veřejnosti!

Prostě když se Ištvan a Válková rozhodnou, že je někdo gauner, tak prostě je, i kdyby nebyl, což umožňuje extenzivní výklad práva a Marvanová je poctivá, i kdyby nebyla! A to tak bude, i kdyby se Nejvyšší soud stavěl na hlavu, protože je pravda jenom jedna a tu mám já, Ištvan a Marvanová, tvrdí parafrázovaně expert ministryně Válková.

 

Nechce se mi zvracet, ale (napíši lidově) přímo blejt! Jak uchránit před touto zrůdností sebe, děti, vnoučata….?

(pravou stranou myši a zobrazit obrázek - bude v původní velikosti)

Předešlé rok 2001

24.1. Soudní právo není právo, - POKORNÝ - parat.webzdarma.cz

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Petr Pokorný
před 3 roky

Je to hnus, velebnosti, napsal by Troška. Možná... Vlastně ten je také komunista. Ale přece není možné, aby tyto zvrácené osoby rozhodovaly o našich životech jak je napadne! To dělal Stalin a Hitler! Tam se opět vracíme?

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...