Napsáno v diskuzi "per huba" bez příkras - Evropa před tvrdým pádem!

Autor: P. Pokorný Datum: 3.3.2014 15:15 na Neviditelném psu

Hřivna má prudký pohyb už dnes (začala včera). Cena ropy a plynu půjde prudce nahoru. Nyní už začíná. Kerry už tři týdny propaguje po euroasii, jak musíme rozjet ekologické projekty za záchranu země, zatímco doma rozjíždí totálně břidličnou těžbu a za chvíli bude vyvážet. Evropě Obama tvrdí, že je největší přítel, ale mnohokrát prosakuje, že o EU si myslí celá USA administrativa, že jsou pitomci. Jsme v totálních kleštích a ti nabubřelí kreténi z Bruselu svojí zaslepeností nás ženou do záhuby. Ukrajina je ekonomicky odepsaná navždy. Ani jako celek nezůstane. Na záchranu nikdo nemá. A s ní jdeme definitivně ke dnu i my. A dnes ti hovádka boží chtějí s USA podepsat volný obchod, když nemáme konkureční zboží díky ekologické zátěži, narozdíl od Číny, USA a dokonce i Ruska? Víte, co dělá ČEB  a EGAP? A totéž dělají všichni. Ukrajinci už ryjí držkama v zemi a bude hůř.

Víte, jak se drží Německo nad vodou? Třeba elektroniku přerazítkovává a dělá překupníka. Papír, včera 100 tun se zjistilo, že je to šmejd pouze německou firmou orazítkovaný a reklamuje se. Díly do aut, vyráběné v Rumunsku a Thajsku, prodávali jako německé - značkové a opět reklamace. Ano, německo pouze začíná být překupníkem, sami nedělají skoro nic. A zbytek Evropy pláče, aby přes Německo něco přeprodal. Posíláme většinu zboží do Německa bez označení výrobce a Německo dodává "razítka". To se volným obchodem vynuluje a levné americké nás zničí. Jsem pro volný obchod ale musíme mít rovné podmínky. Pak ano a obě ruce nahoru. Takto NE!!!

Německé a rakouské banky snižují zisky v zahraničí. Nástup Kellnerů a dalších je příliš silný. Nám se dařil vývoz díky obrovskému vzestupu do Ruska a na Ukrajinu. Ukrajina je stop. Rusko ještě uvidíme. A Zaorálek mává pěstičkama a kníže se Štětinou vyhrožují, že tam nic nevyvezeme. Ano, to je pravda, ale také nic vyrábět nebudeme. Budeme mít Amazanon... Budeme blbečky USA, které se připravují na expanzi do Evropy. Co je to za hovádka boží v EU je mi plnou záhadou. Co jsme si zvolili za hovádka boží je mi plnou záhadou. Nyní doznívá excelentní rozjezd výrobků do všech směrů díky Nečasově vládě. A brzy to tito eurodebilové zazdí.

ČEKÁ NÁS RUDÁ ZÁŘE NAD KLADNEM. I Škodovka to pocítí. Máte plné sklepy?

Slovensko, pokud Ukrajina nedostane od Ruska další plyn na dluh slibuje, že to zacáluje "EUROVALEM"! Nejsou fakt vypatlanci? Stejně jako Rudá záře nad kladnem. Ocelí zaplavíme svět. Pak nikdo výrobky včetně bezešvých trub ve světě nikdo nechtěl a rudá záře zhasla!

Ale především: Janukovyč hrdina, přítel západu a po odmítnutí asociační dohody gauner, vrah a zločinec. Za jeden den. A lidem nesvítá?

Rubriky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...