Komu podléhá Slonková, Ištvan, Bajger,Bradáčová a Šlachta?

 

Na konspirační teorie jsem prakticky imunní. Co se tedy stalo, že jsem před časem začal brát úvahy Petra Hájka o řízení Evropy a především České republiky vážně?

 

Ne, není to těžké pochopit. A z pohledů na internetové diskuze napříč republikou to činí i jiní. Jsou dvě kategorie: ti, kteří jsou zářní eurolidé, zlo vidí v ODS, Václavu Klausovi a pravicové korupci a pak lidé normální. Najednou začnete dávat střípky k sobě, skládat mozaiku. Najednou zjistíte, že USA zakládají teroristické fondy na vyzbrojení různých tlup a rozvrácení státních útvarů, následně krytých kobercovým „humanitárním“ bombadrováním.

 Najednou zjistíte, že v demokratickém státě lze udělat puč jak v bambusovém království a nic se neděje a s nikým to nezacloumá. Dokonce lze ten puč udělat na vymyšleném podkladě, v den spuštění puče není žádný důkaz, ba co víc, ani po roce mimo pár televizních keců nic prokazatelného na údajné zločince nemají. A zatímco normálním lidem vstávají hrůzou vlasy na hlavě, kam až parta lidí úzkého kroužku může zajít, část společnosti se díky cenzurovaným médiím dokáže dostat do transu stylu sportovního mače, kdy polovina fandí a druhá nenávidí a sází se na to, jak ten puč dopadně.

Že se jedná o lidské životy, o lidské osudy? No a co, uzká kasta nadlidí je najednou neposkvrnitelná, nepostihnutelná, vyjmuta z jakýchkoliv společenských, právních a etických konvencí a chráněna někým, kdo naprosto nemůže být v žádném společenském stupni onoho státu.

A pak se objeví Snowden, pak se objeví další dokumenty, pak se zjistí, že slova, která plavala ve vzduchu jako bájná Atlantida jsou lidé skuteční, že zasedání skupiny Bilderberg, se letos – již tento čtvrtek – schází v dánské Kodani a najednou ty zdánlivě konspirační teorie dostávají jasné kontury a pravidla.

Takže si znovu otevřete minulé texty a zjistíte, že návštěvy úzké skupiny státních zástupců mají pravidelná setkání, že odlétají do vzdálených míst na záhadné konzultace a po návratu mohou zatýkat a obviňovat kohokoliv s dovětkem, že se stejně něco na dotyčné najde a už se s nimi ani nesetkáme.

Divné a mrazivé na tom je, že stále píšeme o demokratickém státě západního střihu, který visí vysoko nad jakýmisi „bambusovými republikami“, kde justice ještě leze po stromech a za řevu pojídá banány…

Přitom ten řev u nás je také. Dělají ho média, jsou i jasná jména obětí, jasná jména pučistů. Pouze média jsou „záhadně“ slepá! Zločince označují kladně a nevinné záporně.

Možná se ptáte, zda tvrdé slovo „pučisté“ je na místě. Pokud si však spojíte přepadení vlády, přepadení Nagyové za věc, která byla známa rok před tím, obvinění o milionech a zlatu, které Ištvan nechtěl vrátit jako by byly jeho, ale to hlavní: pod záminkou sledování dvou, tří podezřelých lobistů dokázali sledovat všechny nejvyšší činitele státu společně s tajnými službami a rozvědkami, ne nepodobné šílené aféře „Snowden“, musíte si položit otázku, kdo vedl ruku Ištvana a Šlachty, kdo nad nimi drží ochranou ruku, kdo jim zasvěcuje tajemství totálního průniku do tajných služeb a především kam jdou informace takto odposlechnuté?

A najednou všechno to dohromady utváří jeden celek a vy vyděšeně sledujete, jak se opět vše vymklo z ruky, z demokracie a svobody.

Je ještě čas, nebo už je pozdě?

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Brabec
před 2 roky

Jak je ta Ukrajina zřejmá, USA je v panice :
1.6.2014 přešli Japonsko s Čínou na přímé platby juan - jen a Rusko s Čínou na přímé juan -rubl s vyloučením dolaru.

Zeolit
před 2 roky
Zeolit
před 2 roky

LID JE ZDROJEM VEŠKERÉ STÁTNÍ MOCI, je titulek článku, kt. napsal T. Vaněk pro Pravý břeh.

Jsme si toho Ústavou ČR zaručeného práva vůbec vědomi? Kolik procent voličů přijde k volbám, ať už jsou to ty prvořadé nebo druhořadé. Neměla by být účast ve volbách nakonec povinná? V několika státech tomu tak je. Nevolali jsem při demonstracích CHCEME SVOBODNÉ VOLBY? A výsledek? 82 % občanů zůstane doma. Neměli bychom se zamyslet nad tím, co je občanská odpovědnost?

Považuji osobně za bláboly tvrzení, že účastí ve volbách lidé stejně nic nezmohou. Stačí se podívat do Francie, Británie! Politologové hovoří o zemětřesení. Co na to říká Holland?

Jestli v demokracii se něčeho politická elita něčeho bojí, tak to jsou VOLBY. Prosadí se hlas lidu v podzimních volbách vysokou účastí? Volby jsou přeci nejlepším průzkumem veřejného mínění.

Zeolit
před 2 roky

Na teorie spiknutí jsem byl imunní, ale čím jsem starší, nejsem si až tak jistý. Zejména po "Ukrajině" jsem změnil řadu názorů. Začínám si více všímat událostí, které se týkají nás obyčejných lidí. Zřejmě to chce si sundat ideologické brýle a o VŠEM začít pochybovat. Vzhldem k věku, už toho moc nestihnu. :-((

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...