Kauza Nagyová: dal by se poznat zločin Ištvana a novinářů?

 

Důvěřuj, ale prověřuj. Tisíckrát omílané pravidlo nikdy nezklame.

I na jedné části kauzy Nečasová /Nagyová se dá ukázat, jak je víra ošidná. A stačí málo: prostě nenaskočit na první vlnu, ale zapamatovat si některé „důležité nepodstatnosti“.

Skoro rok se probírají žalobci v odposleších Nagyové – Nečasové, kombinují a do novin Babiše vypouští státní zástupce Bajer další a další jakoby nové verze odposlechů.

U nás se vžilo pojmenování Mečiarova laťka. Buď se nasadí hodně vysoko a pak se snižuje, nebo dle potřeby naopak. Novináři a žalobci pracují s druhou verzí. Aby byl z jakýchkoliv důvodů zájem udržen, vysloví se bomba, pak se jemně rozebírá a při každém dalším kolečku se přidává razance. A lidé čekají na vyústění senzace.



Z Mf DNES: Naznačili mi, že mám dát dárek

Stříbrná liška za čtvrt mega, kabelky za deseti tisíce

Odvolaný šéf pozemkového úřadu Petr Šťovíček mluvil o tom, že byl zavedený zvyk dávat Nagyové drahé dárky. Kdo prý chtěl zůstat ve funkci a mít zároveň klid, musel něco přinést. Spolu s kontakty na lobbistu Ivo Rittiga prý patřil mezi důvody k jeho odvolání.A tak i od Petra Šťovíčka nyní stíhaná Nagyová dárek dostala. O Vánocích roku 2012 ….

Pak se napíše článek o kabelkách a pod tím čirou náhodou je inzerát na luxusní kabelky, které naskočí pod napsáním jména Nagyová.

 

Ještě

Šťovíček daroval Rittigovi obraz, Nečasové zas kabelku za 10 tisíc

Bohužel cena kabelky za 10, potažmo 15 tisíc, která se stále celý rok v médiích opakuje, už lidi nebere, dokonce už se nikdo po roce ani nepozastavuje.

Tak 16.5.2014 vyhodíme silnější kalibr!

Opět se státní žalobci vrátili k již prověřeným a odposlechnutým odposlechům a rázem objevili senzaci, kterou okamžitě předali médiím. A zrovinka zase MF DNES. Přibyla pouze jedna maličkost: nula!!!

 

 

Radek Polický

·                                 Facebook

Jen pro zajímavost?

"Stojí to v dokumentu olomouckého státního zastupitelství, který získala MF DNES."

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/police-nasla-u-nagyove-ruzne-varianty-dokumentu-k-verejnym-zakazkam-1iy-/krimi.aspx?c=A140516_173557_krimi_cen

Jak lze získat legálně dokument státního zastupitelství?8-o

/pokud předpokládám, že ho nezveřejnila obviněná sama/

Už jen z toho důvodu, že opakovaně dochází k úniku informací by měl být Ištván odejden!!!!!!

Reakce zmasírovaných lidí?

+4/−19

doporučit

·                                




·                                 A propaganda jede dál! (Odjinud)

Žena, která byla v minulosti údajně přítelkyní severokorejského vůdce Kim Čong-una, skončila před popravčí četou. Zpěvačku Hjon Song-wol zastřelili před devíti dny společně s 11 dalšími známými severokorejskými hudebníky poté, co byli usvědčeni z šíření pornografie.

Tři dny nato byli zatčení popraveni. Podle obvinění se natáčeli při sexu a nahrávky pak prodávali. U zadržených prý také objevili výtisky bible a všichni byli označeni za politické disidenty. Popravě byli nuceni přihlížet jejich příbuzní a členové dalších známých severokorejských popových skupin, kteří byli pak posláni do pracovních táborů, napsal deník The Daily Telegraph.

A fakta?

Bývalá přítelkyně severokorejského vůdce Kim Čong-una, o jejíž údajné popravě loni informovala západní média, se objevila na veřejnosti živá a zdravá. Zpěvačka Hjon Song-wol v pátek promluvila na shromáždění uměleckých pracovníků v Pchjongjangu, které natáčela místní televize.

 

A už se rozbíhá další kolo triumvirátu

Bradáčová,  Ištvan, Bajer.

MF DNES: V případu Nagyová jde ve skutečnosti o sabotáž, míní žalobci

A 19. května 2014  1:16 po stejných odpolesleších ...

Protimafiánský policejní útvar ÚOOZ už od roku 2012 tajně prověřuje případ bývalé šéfky kabinetu premiéra Jany Nagyové pro podezření ze sabotáže, zjistila MF DNES ze spisu.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/zalobci-a-sabotaz-v-pripadu-nagyova-d6f-/domaci.aspx?c=A140518_211218_domaci_ert

A jen tak pro zajímavost: obrovské množství diskuzních příspěvků pod článkem ukazuje správné Ištvanovo psychologické stupňování.

 

A už to zase jede, už se práší za kočárem….

Nebylo původně nějaké obvinění o kilech zlata….. Přitom dodnes nevíme, jaké speciální školení měli někteří v USA. Nemělo by to být součástí spisů, kdo byl v USA ze státních zástupců proškolen a kdo ne?

Z veřejných zdrojů: Kromě Bradáčové a Ištvána prodělal školení v USA i Pavel Šereda z olomouckého vrchního státního zastupitelství nebo Bradáčové kolega Adam Bašný (dnes její náměstek)…

A z uniklých depeší WikiLeaks vyplývají ještě hrůznější dokumenty…

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Brabec
před 2 roky

Nagyová jenom na prcovišti prcala s Nečasem - nebo se pletu a šlo o pracoviště a práci ? Oba měli přeci jiné starosti než nějakou ČR ! Zeolite, máte pravdu: "prcání, prcání všechny smutky zahání" to se přeci zpívá (Uhlíř a Svěrák) !

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...