Sabino Slonková, obrací se mi z vás žaludek!

 

 

Sabina Slonková a Rebekah Brooks - tu druhou už čeká těžký kriminál v Anglii
Sabina Slonková a Rebekah Brooks - tu druhou už čeká těžký kriminál v Anglii

Otevřený dopis šéfredaktorce MF DNES Sabině Slonkové na zveřejnění intimních rozhovorů, které se neuvěřitelně dostávají do rukou redaktora Syrovátka.

 



Sabino Slonková, obrací se mi z vás žaludek!

Pouštět do zdánlivě seriozního deníku intimní rozhovory pana Nečase a pani Nagyové , které si může kde kdo upravit, které si může kde kdo nasměrovat, není jenom za horizontem etiky, ale je to už totální, morální bahno.


Dokažte nám, že jste si to nevymyslela, abyste dostala odměnu. Dokažte, že jste si poloperverzní diskuze po telefonu nevycucala z prstu! Zvedá si mi z vás žaludek. A to píši jako čtenář, jako občan České republiky, jako neanonym.Protože je naprosto nesmyslné, aby intimní věci, intimní diskuze a intimní hádky, kterých se dopouštíme dnes a denně, pouštěli do oběhu obhájci a poškozovali klienty. Odposlechy, kde bez zabarvení hlasu, bez intonace pouze suchým překladem nelze zjistit vůbec nic. A vy si to dovolíte pustit do éteru?

 Neuvěřitelná drzost, dokonce neuvěřitelná zvrácenost. V neblahé paměti máme šílenou aféru Rebekah Brooks v deníku News of the World magnáta Murdocha. Tam se ledy hnuly. Až odejde Ištvan a Bradáčová, pevně věřím, že i u nás začne svítat na lepší časy!

Dokažte, že tento rozhovor není narafičený státním zástupcem Ištvanem, dokažte, že je autentický a nesestříhaný. Dokažte, že sms jsou autentické.

 

A pokud nedokážete věrohodně ukázat zdroj, jak je nutné v médiích dnes a denně povinností  a zákonem u obyčejných lidí, znamená to, že jste si urážky a dehonestaci vymyslela a Syrovátka donutila, aby to pod svým jménem zveřejnil. Celý život se pohybuji kolem médií, ale pokleslost, která se stupňuje a skoro nemá hranic, dokáže labilnější jedince dohnat až k smrti. To jsme zažili u zpěvačky Ivety Bartošové, kdy v zájmu zisku jste ochotni prolézat i záchodové mísy a probírat se exkrementy. Je to hnus! A i když dáváte jako média od její smrti ruce pryč, je jasné, že společně s alkoholem jste morálně vinni za její předčasnou smrt!

A nezastavíte se před ničím. Co dokazuje tento a další odposlechy? Kolikrát denně se přeme v rodině se ženou o své práci, kolik hanlivých slovíček si řekneme a pak se usmíříme? Kde berete drzost pomlouvat, když dokonce oni mezi sebou, jak napsal pokleslý Syrovátka, používají slovo prosím? Kubík a příčí se mi říkat pan dokonce tvrdí, že politik má mít soukromí veřejné, tudíž je třeba znát podle této definice velikost pohlavního údu, kolikrát to žena politika chce, jak u toho hlasitě vzdychá a podobně? Postavíte se vy osobně ke konečníku politika a političky a budete jim při souloži počítat frekvenci?  Jste tak perverzní?

Hnus, zvedá se mi z vás žaludek! Myslíte, že jiní politici nesouloží, že doma se o věcech veřejných nebaví, že nemají své intimní úchylky a že vy sama jste s Kubíkem a Syrovátkem erotická cnost a decentnost? Ano, o politikovi je třeba znát finanční zázemí a ekonomicko-politické kontakty. Ale znát velikost údu a konečníku je zvrácenost nejvyšší míry, byť to „zatím“ ještě od vás popsáno není. Ale Kubík už tak v MF DNES naznačuje.


Za a) naprosto nevěřím jako čtenář, že rozhovory jsou autentické

Za b) ukažte mi jedinou profesi, kde se ředitel, manažer, vedoucí občas nebaví o práci se svojí manželkou, sekretářkou, podřízenými. Pokud tvrdíte, že „milenka“ je něco jiného, lžete!

Za c) mohu napsat, že každý den obšťastníte celou redakci (zdroj neznámý)?

Za 4) pokud nemohu napsat za c, jak je možné, že vy podobné texty uvést můžete? Jste rovnější občan než já? Máte privilegium od Boha?


A závěrem opakuji: i kdyby vše byla naprostá pravda, bez zvukového záznamu a podepsaného zodpovědnou osobou, která ručí za autenticitu, je to nevěrohodné. Protože mohu říci se smíchem, že vás zabiju po vtipu „kameňák“ a může to někdo myslet vážně, jak sama jste na své kůži zažila. Údajně. Přepis v obou případech bude stejný. Má i ten první jit do kriminálu za onen výrok? Domnívám se, že byste měla jako šéfredaktorka MF DNES s okamžitou platností odstoupit, pokud neprokážete věrohodnost a autenticitu odposlechů uvedeným zdrojem. Protože i od státního zástupce se dodnes hledají kila zlata a stamiliony!. A to vám nevadí! Ale i kdybyste to zveřejnila, zvedá se mi z vás žaludek!

Pani Slonková, bez urážení, mohla byste na titulní straně MF DNES popsat, jaké asociace ve vás zbuzují slova pisoár, masturbace, močení, koitus, sado maso… Čtenáře to určitě bude zajímat a zvednete tím náklad… Je mi na zvracení! To je skutečně redakce MF DNES? Perverze, lživé výmysly nikým nepodložené a bičování pedofilů. A pak magor, který střílí na Václava Klause a sebevražda Ivety Bartošové, která se snažila dostat mezi normální!


P.S. Mimochodem, že se tyto bulvární žvásty na několik stran objeví týden před volbama skutečně svědčí o „nezávislosti“ na majiteli deníku! Vy skutečně nelžete, Sabino Slonková!

P.S.S. Za komunistů se četlo mezi řádky, dnes se ta stoka nedá číst vůbec. Zmizela hranice mezi investigativci a perverzí na přilákání zvrácených čtenářů.

 sabina.slonkova@mfdnes.cz

Petr Pokorný

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Petr Pokorný
před 2 roky

Pane Brabče, my dva se míjíme jak v myšlení, tak ve sprosťárnách. Pokud máte rodiče rozvedené, přátele, manželku, řekněte všem do očí, že jsou dobytek, (ostatní promiňte) prcačkáři a častujte všechny podobnými výrazy přímo do očí. Na to jste pravděpodobně přílišný zbabělec. Ale anonymně přes plácnuté jméno se perverzi daří, že? Takže dle vás každý, kdo se zamiloval do jiného či jiné, je dobytek? A každý nemá silnou povahu. Mě je na zvracení z těch, co sedí u konečníku jiných a snaží se udělat snímky ze soukromí. Svým dílem jsme my všichni, co děláme věci veřejné, politiky. A nevím, jakým právem má někdo strkat rypák do soukromí, pokud nežádá kdokoliv dotace. Potom ano, ale zase až do výše peněžní, nikoliv anální. A opět, možná by si to každým kdo anonymně chrlí sprostá slova rozmyslel, kdyby existoval zákon, že onen dotyčný musí zveřejnit své foto, adresu bydliště a za tyto urážky se zodpovídat. Když navíc nikdo z nás neví, co všechno si Slonková vymyslela a přibarvila, aby zvedla náklad novin. Když dokonce i vrazi mají právo na anonymitu, včetně pedofilních vrahů jako ten z Kněževsi. A tato žena možná chtěla víc, než měla právo a soud to rozhodne, ale vrahem není!

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...