Zastřel si svého Rusa, jakoby vyzývala americko-německá chunta

 

Kam jsme došli?
Kam jsme došli?

Tandem Pentagon, Obama a Merkelová, která už se ani nesnaží zamaskovat ovládnutí Evropy a jedná jako samozvaná vůdkyně za všechny občany všech států se v podstatě demaskovali.

 

 

 

Pučista, lhář a fašista Jaceňuk patří před mezinárodní soud v Haagu- Břetislav Olšer

 Spisovatel připomněl Schwarzenbergovi soulož na veřejnosti a „hovno Boží“

 

 

A tato samozvaná celosvětová chunta, která si uzurpuje totální moc nad světem pod záštitou NATO v posledních hodinách jedná o zbrojním průmyslu, aniž někdo do tohoto děje může zasahovat. Už nejsou žádné pochyby, že provokace a zoufalství na Ukrajině režírovaly vojenské síly americké moci, že Obama už je jenom mluvčí Pentagonu, že se Merkelové zalíbilo hýbat figurkami politiků na celém světě a už se tím ani netají.

 

Oděsa - beze slov
Oděsa - beze slov
Oděsa - beze slov
Oděsa - beze slov
Oděsa - beze slov
Oděsa - beze slov
Oděsa - beze slov
Oděsa - beze slov
Oděsa - beze slov
Oděsa - beze slov

Vrchní velitel sil NATO v Evropě Philip Breedlove se domnívá, že dění na Ukrajině a napětí s Moskvou by mohly vést k trvalé vojenské přítomnosti NATO v členských státech ve východní Evropě.


Idea bude předložena politickým lídrům členských zemí a vyčká se, co se z toho vyvine, řekl podle kanadské televize CBS  generál. (Jenomže toto nebude schvalovat třeba Česká republika, ale Merkelová za Evropu)

NATO v polovině dubna posílilo obranu východoevropských zemí a zvyšuje přelety svých letounů nad baltskými státy. V Baltském moři a východním Středomoří se mají rozmístit vojenská plavidla. Washington také oznámil vyslání čtyř rot parašutistů, tedy celkem 600 vojáků, na cvičení v Polsku a baltských zemích.

A stejná slova jsou profesora Krejčího k víkendovým událostem v Oděse, kde v obléhaném Domu odborů uhořelo přes 40 lid: je to naprosto neuvěřitelné. Západní společenství zde podle něj akceptuje barbarství v podstatě středověké úrovně a média, zvláště ta česká, tomu ještě aplaudují. „Fašistická banda upálí lidi a my budeme dělat, že se nic nestalo? Dnes zřejmě zabít Rusa není trestný čin, je to jako ve středověku zabít cikána nebo žida,“ uzavřel rozhořčeně Krejčí.    



Je strašné, že nakonec snad budeme žádat o ochranu jako občané Rusko proti americkému terorizmu z Pentagonu. To jsme vážně v roce 1989 chtěli? Jako občané, nikoliv jako  5 bolševiků!

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Zeolit
před 3 roky

Odjinud - z mé diskuze na Virtually:

Na jiném místě jsem Lavičku Václava Havla chválil. Idea/nápad je skvělý. Nechápu jenom, proč se ten artefakt jmenuje LAVIČKA. Pokud bych chtěl být jízlivý, je to svým způsobem charakteristické pro Havlovo transcendentní rozumování. /Havlistům tato chyba nevadí, klausovce kraká za uši.../ Název U dvou židlí by to připomínalo název hospody - mě by se líbil. Byl by docela realistický. :-)

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...