Gaza a Izrael: jak zabíjení Palestinců izraelskou armádou bez emocí zarazit?

 

A o co tady vlastně jde? Následující text nebude pohled do dějin. Byl by to nesmysl, nemající konce. Stejně takový, jako žádat o vrácení území z dob Karla IV, kdy vládl půlce Evropy.

Co je to Gaza?

? TATO TEČKA chudáků TERORIZUJE IZRAEL komickými raketkami – prskavkami a dlažebními kostkami, zatímco Izrael má nejmodernější bojový arsenál z USA. Má to logiku? Není to naopak? Ta tečka nemá přístav, letiště, nesmí cestovat a pouze pár tunelů na černo k
 TATO TEČKA jsou žebráci z Gazy, kteří TERORIZUJÍ IZRAEL komickými raketkami – prskavkami a dlažebními kostkami, zatímco Izrael má nejmodernější bojový arsenál z USA. Má to logiku? Není to naopak? Ta tečka nemá přístav, letiště, nesmí cestovat a pouze pár tunelů na černo k k pašování jídla, vody a zbraní.

Gaza je relativně úzký pás země, uzavřený ze dvou stran Izraelem, jednou menší částí Egyptem a mořem. Lidé, žijící na tomto území nemají vlastní správu své země ve svých rukách, ale vše se odehrává pod dozorem Izraele. Dokonce i moře je hlídáno Izraelem, takže rybolov je povolen pouze 3 míle od břehu. Je jasné, že ani rybolov nelze provozovat. Tak blízko u břehu není skoro žádná ryba. A dál prostě nesmí. Jsou v pasti, jsou v kleci. Zbývá jim úzký pruh, který lze použít přes Egypt a to pouze v době, kdy je tam klid. I ti nejzarytější bojovníci proti Palestincům to nepopírají. Pouze dodávají, že jsou to teroristé, tudíž jsou nacpáni do tohoto prostoru plným právem. A to je kámen úrazu.

Skutečná mapa jako důkaz
Skutečná mapa jako důkaz

Letiště v Gaze je rozbombardované. Vyjet s lodí a přivézt zboží je nemyslitelné. Jsou prostě v pasti. Přes Izrael to skoro nejde a na vše musí žádat své nadřízené – Izrael. Dá se tak žít?

 

Představme si, že kolem nás je Sovětský svaz. A úředníci (což ale u nás nebylo) jsou sovětští komunisté. Nebudete smět vycestovat (což jsme zažili) a za každý protest nám dokonce rozstřílí dům, v něm zabijí rodinu a vy to budete muset pokorně snášet. Je jasné, že zabijí li 500 dětí, vzniká potencionálně 1000 teroristů. Každá matka, každý otec se jde pomstít za své zabité dítě. Sovětská armáda likvidovala Čečence a vdovy po zabitých rodinách se chodily do SSSR a ještě do Ruska mstít. Neměly pro koho žít, vzaly si na sebe výbušniny a nechaly se odpálit. Říkalo se jim Černé vdovy. Musí to být strašný pocit přijít k domovu a tam najdete pozabíjenou celou vlastní rodinu, byť jste nic špatného neudělali.

Představte si smečku psů, kterou zavřete do velké klece. Pálíte do nich ze všech stran, zabíjíte jim mláďata. Nemohou se podhrabat, nemohou utéct, nemohou ani uplavat. Jsou odsouzeni k milosti a smrti. Ti psi zešílí, stanou se z nich zabijáci. A já si pokládám otázku: dá se tak vůbec žít? Nechovali bychom se stejně, když by už nebylo východisko?

 Důkaz :

Ministerstvo zahraničních věcí ČR

 

 

 

 

 

Víza - režim vstupu

Vstup na Palestinská autonomní území, a zejména opětovný vstup na území Státu Izrael, je kontrolován izraelskými orgány. Při cestě musíte projet/projít izraelským kontrolním stanovištěm a obvykle se i prokázat cestovním pasem s potvrzením legálního vstupu na území Státu Izrael (razítkem v pasu nebo vstupní kartičkou). Všichni čeští občané palestinského původu (zapsaní v Registru palestinské populace, mající palestinské identifikační číslo) ....

 

A to je právě ten druhý pohled, který Izrael nechce vidět, nechce slyšet a Netanjahu ho vždy zpochybní se slovy, že jsou to teroristé a jinak s nimi nakládat nelze.

Nejenom to. Představte si i šílené vyjádření Netanjahua:

1) v každém domě, v každé škole, či nemocnici se ukrývají za civilisty teroristé Hamasu, tudíž civilní osoby jsou jako živé štíty!

2) okamžitě proto opusťte místa, ve kterých se ukrývají teroristé z Hamasu, protože je všechny rozbombardujeme!

A kam, když jsou tedy údajně teroristé z Hamasu všude? Vážně mu nehrabe? Tak tedy mají opustit Gazu? Kudy a kam, sakra? A pokud Gazu neopustí, mohou si za zabité děti, zabité maminky sami!

To je zrůdnost!

Důkazy - odkazy

Izraelský prezident Rivlin: Zatímco my používáme rakety, abychom chránili civilisty, oni používají civilisty, aby chránili rakety.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/novy-prezident-izraele-reuven-rivlin-slozil-prisahu-pdd-/zahranicni.aspx?c=A140724_134536_zahranicni_ert 
"Vyzývám obyvatele Gazy, aby okamžitě opustili všechna místa, která slouží Hamasu k jeho teroristickým aktivitám," vzkázal Netanjahu Palestincům. "Každé takové místo je pro nás cílem (útoku)," dodal. ZDE: Netanjahu varoval, že se konflikt v Gaze může protáhnout ...

 

A další výrok izraelské vlády

Nejdříve Izrael ukazoval, že teroristé Hamasu nedokáží s nikým složit vládu, tudíž je Gaza právem okupována. Když utvořili Hamas a Fatah vládu národní jednoty, tak zase Izrael odmítl vyjednávat, že ji utvořili, což kritizoval jak Obama, tak Carter i Robinsonová – bývalí a současný prezidenti USA, respektive Irska.

A nejen různá hnutí už odsuzují Izrael. I známé osobnosti, nadace Gatese (The Gates Foundation Asset Trust prodala podíl G4S), George Soros (SodaStream a další odmítají být spojováni s okupací Gazy Izraelem. Bouří se lidé v Anglii, Francii, zvyšují se počty demonstrací a petic proti zabíjení. To vše Netanjahu a jeho vláda odmítá slyšet. Ale bojkot se zvyšuje a peníze dochází i Izraeli.

 

Židovská obec lustruje všude na světě občany a kontroluje, zda jsou sionisti, antisionisti, zařazuje je do škatulek a podává oficiální zprávy. Jaké k tomuto pronásledování a lustrování má právo, je čirou záhadou. Ale co je ještě horší, dle jakých kritérií pronásleduje a lustruje ne-židovskou občanskou společnost? (V příloze)

 

Možná bychom se měli podívat, jak agresívně a nenávistně reagují zastánci Izraele (jejich vyznání neznáme), pokud se napíše odlišný názor a jiné vidění problému. I to svědčí o demokratickém deficitu tohoto náboženského spektra:

A asi není od věci zpochybnit názor mnoha diskutujících na internetu srovnáváním s Romy: "Arabáci jsou jak cikáni, nechtějí pracovat...". Kdo cestuje, ví velmi dobře, že je to lež. Naopak stále něco chtějí prodávat, vyčistit, stále nabízejí práci, výrobky, až je nám to nepříjemné. Hlavně jsme poznali jejich výrok, jak si po té říkají o bakšiš. Takhle nám Romové skutečně práci nenabízejí...

 

 Na druhou stranu protinázor z Tel Avivu, uvěřejněný v Lidovýh novinách (v příloze dole)


A na závěr: proč je u nás tak šílená nenávist k Palestincům? Nebo to dělá pár set šílenců a budí to dojem celého národa v čele se Zemanem – prezidentem?  Zná někdo nějakého Čecha, který by byl zabit a zastřelen někým z Palestiny? Nějakým Arabem z této oblasti?

 

Na Neviditelném psu jsou ti, kteří nesouhlasí s izraelskou anexí sprostě napadáni. Názor jedné z nich je zde - spojí se vše dohromady, jakoby například stylem "Breivik" byl základem naší slovanské a západní civilizace:otázkou je, zda vůbec tito lidé vyhrožuící nenávistí, nehledíc na počty zabitých dětí a maminek na obou stranách a tvrdíce, že prý údajně někdo řekl - 500 zabitých gazanských dětí se vyrovná jednomu izraelskému - nejsou základem skutečného a nebezpečného rasismu a terorismu! Zatímco ti, kteří chtějí mír a dobrat se smíru, jsou označováni jako antisemité, zločinci a rasisti, multikulti a náckové. Obrácené na hlavu!

Hana Lukešová - Valka.cz - Válka.cz

IZRAEL: Fakta versus mýty

 

Izrael se více než kterákoliv jiná země snaží zamezit ztrátám na civilním obyvatelstvu, a to i při značných nákladech na účinnost vojenských operací.

Skutečně? Co spočítat civilisty a poslední akce je jasným důkazem....

Skoro 500 zabitých dětí je naprostým vyvrácením těchto lží!


Možná, že to někdo vidí jinak. Dobře, pokud bude silný a nepopiratelný důkaz. Ale neměl by se výše text komentovat s nenávistí, či dokonce urážkami. Je to poctivě sepsané pohledem člověka, který totalitu zažil a umí s vcítit do role utiskovaného. Je to Izrael? Z výše popsaného to tak prostě vidět není.

Je a nebo toto není pravda? (České titulky)

skenovskenovantisemita

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Petr Pokorný
před 2 roky

Pane Worme, děkuji a Vás, paní Netzer bych prosil: šetřete silnými slovy, když jde lehce dokázat, kdo je v právu a kdo lže. Na jedné straně stojí Palata, Neff, Šafaříková, Procházková, profesionálové, placení za psaní. Placení za komerční psaní. Na druhé straně lidé jako já. Předložme si důkazy, kdo je lhář. Vynecháme slovo „prskavky“ které jsem převzal od židovského posmívání palestinských raket. Ale PROČ se jimk tak posměšně říká! Možná vás překvapím, ale na pomoc si vezmu další, dokonce jakousi Zbavitelovou, která zásadně píše a mluví za peníze daňových poplatníků proizraelsky a jako naschvál potvrzuje to, co jsem popsal. A těžko jsem mohl vědět, co za několik dnů (DNES) se objeví na Neviditelném psu. Vysíláno na ČRo Plus, publikováno na www.rozhlas.cz/plus Gita Zbavitelová
Za prvé: ona zpochybňuje zabité Izraelem. Víte proč? Protože ty rakety a obsluha jsou tak tragické, že pálí do VLASTNÍCH řad. Zatímco izrael má špičkové zbraně a špičkovou obsluhu. To píší společně se Stejskalem na Neviditelném psu opakovaně. Naposledy dnes: Italská novinářka Gabriele Barbati popsala, jak špatně odpálená raketa Hamásu zabila několik gazanských dětí. Oběti podobných nehod, jichž nebylo málo…Takže ty „prskavky“ pálí do vlastních řad, protože jsou strašné a obsluha zoufalá, jak píše Zbavitelová, nebo nepálí a jsou vysoce nebezpečné, jak se snažíte vyvrátit vy?

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...