Výzva: my, nezávislé weby, propojme se a vyhlašme boj lživé propagandě masmédií



Dovolím si použít názor jednoho čtenáře z CFP:

Za totáče jsem si myslel, kdyby byla svoboda, určitě to bude lepší. Hlavně v masmédiích ( tak se tomu dříve říkalo) televize bude mít programy pro lidi, televizní noviny budou nás informovat o dění ve světě pravdivě a nezkresleně. V novinách budou komentáře fundovaných odborníků....jak hluboce jsem se mýlil!!!! Ještě že existuje internet a na něm řada nezávislých webů.

Ještě že Vás máme - CFP !!!! Jaroslav Urdih · Manažer ve společnosti Old boys Brno


Ano, už dlouho si myslím za PAŘÁT dnes  to samé ...

To, co vidíme nyní, jak jednotně mluví mediální fronta, jak jednotně mluví ti, co spolu mluví - neboli ta parta z Bruselu a jejich hlásné trouby Luboš Palata, Procházková, Šafaříková, Václav Moravec, redakce čt 24, která vybírá hosty jednoho jediného správného hlasu... A další!

Lžou o nás, občanech států Evropy, lžou o Ukrajině, lžou o ekonomice a vyhrožují každému, kdo nejde s nimi v jednotném šiku!


A za zády jim stojí ti nejvyvolenější - novodobí Árijci typu Schwarzenberga, kteří se spojí třeba s ďáblem, aby vygumovali národy z povrchu zemského a nahradili jedinou rasou nazvanou EUROČLOVĚK a my jsme chátra - druhá kategorie.

Je to ta banda, odstřížená od občanů Evropy, provokující a fašizující a přesto každého, kdo nejde s nimi, nazývá Hitlery, nácky, fašisty a dalšími urážkami.

Vzepřeme se tomuto zločinu, vzepřeme se jediné pravdě, kterou jsme museli denně poslouchat za totality, kterou jsme vyrazili dveřmi a vrátila se nám oknem!


Je to ta banda, co hodila "deku" na svobodu informací a éterem zní jediná pravda nadřazené kasty Schwarzenbergů, Štětinů, Bursíků, Porošenků, Obamů...

Je to nadřazená kasta z Bruselu, hovořící za nás!

Kdo netáhne v  majnstreamovém proudu, kdo netáhne s nimi, je odstaven!

Hlavní média jsou pouze v jejich rukách, vše filtrují přes čtk, vojenské zpravodajství a další cenzurní orgány!

Jak dlouho to ještě budeme snášet?




Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Zeolit
před 2 roky

Snaha médií o objektivnost reaguje na stále větší sílu webů a blogů. Díky událostem na Ukrajině se mně otevřely oči a protože jsem obyčejný průměrný občan, lze očekávat, že nezůstanu sám.

Včera jsem sledoval na Událostech moderovanou besedu s válečnými štváči Schwarzenbergem a Gabalem. Styděl jsem se za jejich bezostyšné lži o situaci na Ukrajině. Dokonce jsem souhlasil s předsedou posl. klubu za KSČM Kováčikem.

Proti NWO /eufemisticky globalizaci/ se v roce 2014 staví podstatně více lidí než v minulosti. Dříve slova komunistů, levice apod. jsem rázně odmítal. Co to způsobilo?

Pokud se prezident Putin nenechá vyprovokovat, neskočí na různé předhozené špeky /např. děsy z Oděs aj./, jasně se ukáže, kdo stojí za občanskou válkou a odkud vane vítr...

21. únor 2014 je pro Ukrajinu Černým pátkem. Lvovský sympaťák Volodymyr Parasjuk- Černá labuť zlikvidoval kompromisní DOHODU /Západu, opozice a Janukovyče/ a jako meidální "hrdina" vyhnal prezidenta Janukovyče. Okamžitým následkem byla i definitivní ztráta KRYMU.

Ukrajinci by si měli vytvořit z tohoto data "významný den", aby si připomínali, že se nevyplácí hrát roli užitečných idiotů pro cizí zájmy. Bunga bunga!

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...