Ministře Stropnický, pucfleka USA při NATO může dělat i Pepek Vyskoč

 

 

Divadlo neboli teatr ministra Stropnického nad jmenováním generála Petra Pavla do sčítače podvlíkaček je hodno Národního divadla, nikoliv hodnosti generála!

 

 

 

Na úvod by měl náš herec Stropnický prozradit, který válečný konflikt byl veden skutečně pod hlavičkou NATO a nikoliv navlečen na hlavičku NATO!

 

 

 

 

Osobně jsem chtěl vstoupit do NATO, abychom mohli zastavit SSSR, ale nikoliv povolit rakety USA kolem Ruska. Mnozí tyto nuance nechápou. Bohužel.

 

Jenomže co tahle šaškárna vypovídá o generálu Petru Pavlovi? Vůbec ho nemůžeme urážet, ponižovat. Možná je to skvělý voják. To, nad čím musí každý, kdo trochu chápe velení NATO, kdo trochu chápe, jak nejvyšší orgán je armáda USA, pak NATO a pak menší státečky, kteří dostávají občas nějakou kost, kroutit hlavou, když divadlo ministr Stropnický začne mluvit!

Ty posty pro nás, pro Poláky a další nejsou z důvodu kvality generála Petra Pavla, ale prostě jasný příkaz: pustili jsme vám místo pro vašeho člověka, vy zase máte povinnost zvýšit výdaje na zbrojení!

Důkazy zde:

Střídání velvyslanců USA - z bláta do louže - poctivost sama

 

 


A pak příjde divadelník Stropnický a za jeho výlevy by se nemusel stydět ani Shakespeare..

Mf DNES píše:

náklady spojené s funkcí vycházejí na 90 milionů korun ročně. Hradí je země, která předsednický post získala - tj stejně jako europoslance Česká republika. Své závěry a doporučení vojenský výbor neprezentuje veřejně, a celá agenda výboru tak může působit abstraktně a neurčitě, vojska NATO se však bez výboru nepohnou z místa. Výbor se zabýval například vojenským hlediskem náletů na Jugoslávii...Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/vojensky-vybor-nato-popis-general-pavel-fdl-/domaci.aspx?c=A140922_163713_domaci_jw

Jenomže všichni víme, že v Jugoslávii NATO byla vojska USA, která tento zločin prováděla, vedla a rozhodovala. Ostatní byli pouze stafáž!.  Kruh je uzavřen. Jsme jenom užiteční idioti na zdání mírového tažení USA ve všech válkách světa a rukojmí výrobců zbraní, které prodává Pentagon!

Fakta:

Bombardování Jugoslávie silami NATO bez mandátu OSN

Útok NATO proti svrchovanému státu neměl žádnou oporu v mezinárodním právu ani dokumentech NATO. Z pohledu mezinárodního práva šlo o útočnou válku jako ozbrojeného útoku - agrese, jak je definovaná v rezoluci VS OSN ze dne 14. prosince 1974. Čl. 2 této rezoluce praví, že "použití ozbrojené síly státem v rozporu s Chartou (OSN) zakládá zřejmý důkaz útočného činu." Čl. 5 odst. 1 rezoluce.

Karel Schwarzenberg (TOP 09) na půdě sněmovny uvedl, že se stavěl proti bombardování Srbska v roce 1999, ale byl přehlasován. Problém je v tom, že o bombardování svobodné země rozhodovala nikým nevolená Trilaterální komise. „Já jsem nikdy nepodporoval bombardování Srbska," řekl. 

Uff! Silná káva. A jak to fungovalo?

Operaci vedl generál Wesley Clark. (USA nenominují své generály na post generála Petra Pavla, protože obsazují pozice strategických velitelů pro operace a transformaci.) A právě tyto operace rozhodují partičky nikým nevolení! Takže nikoliv např. generál Petr Pavel, ale ona nikým nevolená Trilaterální komise

Trilaterální komise – Wikipedie

- přátelé Wesley Clarků a ti (USA) i posléze  vedou operace. Ano, kruh je uzavřen!

Generál Petr Pavel, nechť mi promine, asi je skvělý voják, ale je dalším užitečným idiotem a prakticky jenom čítačem vojenských podvlíkaček USA (pod názvem NATO) a byť se Stropnický může naparovat jakkoliv, tuto funkci skutečně může zastávat i Pepek Vyskoč. Funkce má honosný název, ale je bezvýznamná. V rukách mají vše USA!

 



Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...