Pane Bělobrádku, občané nesmí být rukojmím vašich dalších kolaborantských hrátek!


Proč toto není ve veřejnoprávních médiích? 

Otevřený dopis předsedovi KDU-ČSL Pavlovi Bělobrádkovi

 

Pane Bělobrádku, jakým právem si berete nás, občany, jako rukojmí vašich hrátek v absurdáriu ukrajinské frašky? Kde berete drzost, abychom my, prostí občané nesli náklady za sankce, které vyprovokovaly USA a které tak lokajsky provádí EU?

 

Pokud vy, Cyril Svoboda, Schwarzenberg, Kalousek, Štětina, Polčák Zahradil, Bursík a další obhajujete  tvrdé sankce proti Rusku aniž máte přímé důkazy , jděte příkladem! Neberte si jako rukojmí občany, ale začněte u sebe. Žádáte, aby krváceli lidé s platy 15 tisíc hrubého, zatímco parta z Bruselu a jejich poskoků, co spolu mluví, nevloží do fondu ze svého ani korunu. Žádáte, aby lidé s dělnickými profesemi na Moravě, v severních Čechách či jinde byli vyhozeni na ulici, protože náhradní vývoz se shání velice těžko, ale vaše politická partička si neutrhne ani korunu od úst. Jak snadno občany vydíráte na mlhavých obviněních, které nám předkládá divadlo Porošenko&Jaceňuk, aniž byste do fondů na propuštěné vložili své finance!

Pokud má být věrohodná žádost sankcí na Rusko, začněte pracovat za minimální mzdu a zbytek vložte do fondu na propuštěné v boji proti Putinovi a Rusku! Nebo zavřete ústa a jděte do výroby. Začněte se živit skutečně prací a nikoliv okrádat občany České republiky, potažmo Evropy! Vložte své majetky do obhajoby tvrzeného, nebo jděte!


Ptáte se, kde si osobuji právo k tomuto vyjádření?

Protože na to skutečně mám plné právo! Žiji poctivě, poctivě se živím a narozdíl od ČSL - vašich předchůdců jsem nikdy nekolaboroval s komunisty! Neopovažujte si nás (nejsem sám dle veřejných zdrojů) nazývat Putinofily či Rusofily! Nikdy jsem nebyl v KSČ, milicích a pouze jeden den v SSM za 1Kčs při nástupu na vojnu, než jsem jim  hodil knížku na hlavu! Ano, píši o vojně, což asi ani nevíte, co to je! Každoročně jsem byl účastníkem protestů proti Varšavské smlouvě, proti okupaci SSSR, proti KSČ! Nikdy jsem s bolševiky nekolaboroval a stejně tak nebudu nikdy kolaborovat s USA!  A pokud USA nedodají důkazy, nemají právo žádat od ostatních jakoukoliv podporu.

Naopak, USA dnes válčí na mnoha místech a sílí podezření, že Pentagon nejdříve dodá zbraně, vyvolá místní nepokoje, aby následně mohl vojensky zasahovat. A dávat na toto filozofii bianko šek odmítám! Nevím totiž, jestli včera nepřítel Bělorusko a prezident Lukašenko nebude přítel a nynější přítel nebude nepřítel!

 

Dokažte, že to není pravda!

Dokažte, že Rusko nejdříve obsadilo Krym a teprve následně rozmísťovaly USA kolem Ruska raketové základny! Dokažte, že v době olympiády nebyly američtí agenti na Ukrajině. Dokažte, že Rusko obkličuje raketami USA a nikoliv naopak! Dokažte, že zbrojařské firmy USA nepotřebují válečné konflikty, aby nepropouštěly!

Dokažte, že americký velvyslanec k nám nebyl dosazen pouze z důvodu, abychom zvýšili peníze na zbrojení a nenakupovali americké systémy! Dokažte, že Polsko, největší bojovník proti Rusku nezneužívá obchod s potravinami a následně nás neničí za peníze dotací z EU! Dokažte, že tato monstrakce není důsledek neuvěřitelného zadlužení USA, neuvěřitelného zadlužení některých států Evropy a koloniální politiky Bruselu přes vydírání neproplacení dotací, European Stability Mechanism, lidově euroval až po přímé vydírání jako u Maďarska a Viktora Orbána!

 

Dejte na stůl přímou chronologii vývoje na Ukrajině, volby, dohody, vydírání, zastrašování, ukažte zahraniční poradce a agenty kteří se střídali v Kyjevě za posledních deset let.

 

Kam jste odložili sestřelené letadlo z Malajsie? Kde je zlikvidovaná kolona bojových vozidel Ruska ukrajinskou armádou, když po ní nezbyl ani jeden šroubeček? Kde skončilo vyšetřování šílených střelců do civilistů v Kyjevském Mejdanu?

Dodejte důkazy, nebo jděte!

 

Dokažte, že se nejedná o rozmístění amerických raket na území Ukrajiny, které by dokončilo obklíčení bohatého Ruska na přírodní bohatství!!

Dokažte, že toto šílenství není posledním zoufalým pokusem USA zmenšit zadlužení, když výroba plynu a ropy z břidlic není nakonec levnější než klasická těžba!

 

Chcete tvrdit, že se NATO rozšířilo na východ, což je důkaz Putinovy hegemonie? Děláte si legraci?

Ukrajina dva měsíce nekupuje plyn z Ruska, ale Slovensko slavnostně otevřelo plynovod na Ukrajinu s plynem z … Ruska. Děláte si z nás legraci?

 A kdo to bude platit, byť je to jenom třicetina nutné spotřeby?

Dokažte, že nás parta z Bruselu s prezidentem Obamou nevydírá, pokud nepřistoupíme na jejich hru!

 

V Roce 1968 se sovětští žurnalisté rozčilovali, že odmítáme slepě podporovat sovětskou doktrínu bolševického vedení. Dnes jste stejně servilní k americké doktríně velkého bratra z Washingtonu (Pentagonu) a máme poslouchat stejné heslo „Kdo nejde s námi, jde proti nám“ se stejným vydíráním a výhrůžkami, pouze z opačné strany. Tehdy byl Capo di Tutti Capi velký Sovět. Dnes velký Američan. Co jsme si pomohli?

Za doby SSSR utíkali naši občané na zbídačelý, imperialistický západ přes ostnaté dráty. Nyní uteklo přes 800 tisíc Ukrajinců (Rusů?) ke zločincovi Putinovi z Ukrajiny. Divná paralela.

Chcete zvednout výdaje na zbrojení? Dobře, ale pouze na systémy, které známe, umíme a vyrábíme u nás.

Narozdíl od vstupu do EU jsem žádal o vstup do NATO. Nikoliv však, abychom podporovali zbrojařské firmy USA, abychom útočili na Rusko, ale abychom v případě nových „zvacích dopisů“ zabránili vstupu cizích vojsk! Tehdy Alois Indra, Drahomír Kolder, Oldřich Švestka, Antonín Kapek, Vasil Biľak plus 99 zaměstnanců pražské Pragovky přišli s výzvou k mocenskému zásahu ze strany SSSR.. Dnes toto žádá Schwarzenberg, Kalousek, Štětina, Zahradil, Bursík, Cyril Svoboda, Vy a další!

Je v tom rozdíl? Ptali jste se občanů, zda v dnešním rozložení sil souhlasí?

 

Lžete o KSČ!

My nezvedali hlasy proti komunistům.

My nezvedali hlasy  proti Rusům.

Lžete nám, lžete našim dětem, lžete našim vnoučatům!

Myšlenka KSČ není zločinná. Zločinnou a totalitní se stala teprve v okamžiku, kdy změnila motto a standardu „Pravda vítězí“ na „Naše komunistická pravda zvítězí“ a tu jejich pravdu začali prosazovat tvrdou bolševickou pěstí, zločinem a násilím. V době, kdy existoval soudruh učitel, soudruh lidovec, soudruh kapitalista! Proto dnes mladí nechápou, o čem je řeč!

Protestoval jsem proti Ústavnímu zákonu č. 100/1960 Sb socialistické republiky o vedoucí úloze KSČ. A stejně tak protestují proti vedoucí úloze USA kdekoliv a kdykoliv na světě.

Kde je dnešní svoboda slova ve veřejnoprávních médiích? Jsou tam zváni pouze ti, co spolu mluví a občany s opačným názorem prezentujete jako cvoky, co patří do ústavu. Dříve to byli tvůrci 2000 slov…

 

Budeme muset vložit do Ústavy paragraf o vedoucí úloze Bruselu, či Washingtonu?

Dnešní standardou se opět stala lež a jediná pravda, filtrovaná přes cenzurní složky. Vy tento zločin ztráty svobody podporujete? Opět kolaborujete s totalitní vedoucí úlohou nositelů jediné pravdy?

 

Kvůli sovětské invazi do Afghanistánu v roce 1979 byly olympijské hry velkou částí západních zemí bojkotovány. Dnes tam jsou USA. Bojují proti stejnému obyvatelstvu.

11.září 2001 byl údajně uskutečněn teroristický útok na americký New York. Při něm zemřelo 2 996 lidí.

1.září 2004 byl uskutečněn teroristický útok na školu v ruském Beslanu.  Bylo zabito minimálně 330 civilistů, z toho 186 dětí; 783 lidí bylo zraněno.

Jaký je v tom rozdíl a čím se lišila jejich příčina? Hrály světového četníka. Následky byly strašné.

 

Odmítám být lokajský a servilní k jediné, totalitní pravdě, tentokrát však ze západu. Mráz nyní nepřichází z Kremlu, ale Washingtonu, potažmo Pentagonu! Odmítám splácet šílené dluhy USA nákupem jejich raket a vývozu zabíjení!

Plaťte si to vy, politici, partička, co spolu přes Brusel mluvíte a nositelé opět jediné pravdy sami! Já to odmítám!

 

Jste údajně jako strana KDU-ČSL silně věřící. Nebojíte se Boha a smrti, že toto vydáváte za hegemonii Ruska?

 

Zde všude už jsou USA!
Zde všude už jsou USA!

 

Je co dodat? Ohořelá těla hovoří za vše.

Petr Pokorný

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Petr Pokorný
před 2 roky

Pane Bělobrádku,

ve svém stáří byste měl mít úctu ke svobodě slova, ale také a to především k historickým zkušenostem, faktům a chronologii událostí. Jestliže ani pan prezident nemá informace, ale vy už sankcionujete, střílíte a minimálně vyhrožujete, nejste věřící a silně Bohem pohrdáte. Mstíte se za svoji nemoc a na Boha nehledíte? Já odmítám jednobarevné vidění, navíc, když mnoho indicií ukazuje (viz přílohy) na opak.
Takovouto (ne) svobodu slova odmítám. Proto jsem klíči nezvonil!
Pokud by Putin skutečně získal choutky přes generály na území od Slovenska po Estonsko, klidně dám celou výplatu na okamžitou akceleraci obrany. Dnes je to však zločin!
Petr Pokorný
Toto jsem napsal v mailu.

Brabec
před 2 roky

Lepší by bylo zeptat se toho pána, jaké školení dostal v US - i když možná zbytečně, je to vidět. Jinak by měl jít do invalidního důchodu, nic opravdového dělat nemůže, takže hrabe pod sebe - a to nekřesťansky !

Netzer
před 2 roky

To nevíte, že byl Bělobrádek v USA rituálně zasvěcen?

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...