Pseudorasismus a pronásledování dostalo dnes dva těžké zásahy

 

A nemohu si odpustit, abych hned v úvodu neokopíroval černý humor jednoho diskutujícího: Martin Wallner - co je rasismus?

Víte co je černý humor?

Když se bílému smějeme, že mu shořel dům.

----

A víte co je rasismus?

Když se černému smějeme, že mu shořel dům.

 

Velice, velice doporučuji přečíst jeden článek ze Seznam.cz a velice neurážlivou, ale převážně rozumnou diskuzi pod článkem boehmova.blog.iDNES.cz z nichž jsou zde ukázky a níže odkazy na celé:

Češi zaplavují úřady a soudy tisícovkami často nesmyslných stížností a křivých obvinění. Jsou za tím malicherné osobní spory, msta či jen nenaplněné ambice. Úředníci, starostové, policisté a soudci se však musí těmito podněty chtě nechtě zabývat. O to méně času mají na podstatné věci. „Takřka každý soud má svého kverulanta, který podává dvě tři podání měsíčně, kdy si stěžuje na všechno a na všechny,“ řekl Právu předseda Okresního soudu v Kutné Hoře Petr Franc. „My tady máme dva takové specialisty. Žalují například své sousedy, většina žalob je přitom šikanózních. Vedle toho dávají obrovské množství procesních návrhů,“ dodal.

A Tereza Boemová - administrátorka iDNES si chtěla udělat kladné body odsouzením rasistických a antisemitských výroků. Se zlou se potázala. Nikoliv, že by lidé na ni byli sprostí, což je překvapivě kladné, ale excelentní výtky, kterými ji počastovali za zneužívání paranoie o rasismu a antisemitismu diskutéři. Odsouzení převážně slušná, trefná, neurážlivá a navíc vypovídající o rozdílu rasismu a pseudorasismu.

A jeden skutečně perfektní názor:

Dominik Gorčák

Wikipedie: ,,Černý humor je druh humoru, který nachází komično v drastických a tíživých situacích, jako jsou válka, násilí, bezpráví, nemoc a smrt. Zdrojem komického efektu je kontrast mezi šokující a tragickou povahou skutečnosti a zcela nevážným způsobem, jakým o ní mluvíme. Témata a události, které jsou obvykle považovány za tabu (zejména ta, které souvisejí se smrtí), jsou traktována v „nepřípadně“ nevážném, humorném nebo satirickém tónu, aniž by se popírala jejich závažnost.

Černý humor a jeho konkrétní projevy se často pohybují na hraně společenského vkusu. Černý humor zdůrazňuje absurditu světa a současně proti ní tvoří jistou formu intelektuální obrany. Tímto obratem k absurdnímu se černý humor odlišuje od cynismu. Pokud černý humor pochází právě od lidí postižených neštěstím (které se touto cestou snaží překonat), pak se někdy označuje jako šibeniční humor."

Takže milá paní feministko, chápu že jste velice inteligentní a že i inteligentním lidem může vadit jistý typ humoru. Lidé, kteří se mu rádi zasmějí okamžitě nejsou antisemitisti. Antisemitista bych byl kdybych to viděl jako normální názor, který prosazuji a vůbec mi to nepřišlo vtipné. Takže Vám dám radu. Prostě tento typ humoru nesledujte......PS: Důvod proč Vás tam lidé tak odpálkovali je prostý, měli velkou legraci s toho, že se jim tam snaží nějaká moralistka vysvětlovat svůj pohled na věc a to ještě za předpokladu, že neví, o čem mluví.

Dodatek Pařátu: Nemám co bych více dodal. Těch pár stovek skutečných rasistů a grázlů lehce poznáme, jsou pod kontrolou tajných služeb a naprosto zaslouženě. Ale podněcovat lidi tímto způsobem a pak je udávat je ještě horší špína, ještě horší zrůdnost, než skutečný rasismus. Právě proto, že si dělá body na rasismu, který není!

Odkaz na zdroje, ke kterým je výše reakce:

12:06

O rasismu a antisemitismu v Česku aneb když se zrůdy baví....

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Bohouš
před 2 roky

Skvělé, excelentní výběr! Krásně odhaluje ty, kteří si na tom dělají své ego a šplhají díky práskání a udávání. A skuteční vrazi a rasisti se smějí, protože tito práskači ukazují na slušné a tím policii totálně zahltí a odrovnají.

fzi
před 2 roky

jsou pod kontrolou tajných služeb a naprosto zaslouženě
http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-krimi/...

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...