Maďarsku už došla trpělivost s americkou ambasádou!

 

Maďarsko je první stát, kterému došla trpělivost s americkou ambasádou. Pokusy o svržení legální vlády, známé z puče na Nečasovu vládu, nyní Maďarsko likviduje ráznými kroky.

 

To, co si zde dovolil a dovoluje americký velvyslanec Schapiro, o co se USA pokouší v Rusku a dalších státech, které jsou "neposlušní"  spojením  s nevládními organizacemi a za jejich pomoci svrhává vlády, už  Maďarsko  tolerovat nebude!

Maďarský prokurátor vyzval ministerstvo zahraničí, aby odejmulo diplomatikou imunitu americkému chargé d´affaires Andremu Goodfriendovi za absurdní obvinění ředitelky daňové správy Ildikó Vidaové.

Za neposlušnost a nepodřízenost USA v říjnu Spojené státy obvinili pět vysoce postavených úředníků z korupce, kteří jsou loajální maďarskému premiérovi. O údajné korupci informoval média americký diplomat Goodfriend.

Stále stejný scénář: americká ambasáda najde nezávislou organizaci závislou na USA a společně obviní vládní úředníky, kteří kritizují USA z korupce za pomoci Ištvanů. Vlády se pak hroutí a jsou dosazeni loajální politici k USA.

Maďarsku jako prvnímu s touto špínou došla trpělivost. Jaká bude protireakce USA? Vyšlou spřátelená vojska, nebo obviní i premiéra Viktora Orbána jako diktátora a vůdce korupce?

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Brabec
před 2 roky

Naši soudruzi na tohle nemají koule

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...