Byl větším ohrožením Hitler, nebo dnes manipulátoři jako Procházková?

 

Nekritičnost a zaslepenost je strašná
Nekritičnost a zaslepenost je strašná

 

 

Už léta se zamyšlím, zda byl taková zrůda osobně Adolf Hitler, nebo zda jeho radikálních názorů nezneužili a nevyužili fanatičtí zastánci k zničení každého, kdo měl jiný názor a Hitler nebyl jenom ikona.

 

 

 

A osobně jsem stále silněji přesvědčen (a mnoho zkušeností to potvrzuje), že jasný a vyslovený názor, byť třeba  zrůdný, lidi nevyprovokuje a ti časem prohlédnou, ale pololži, polopravdy a demagogie jeho fanatických přívrženců programově vrstvené a vyšroubované dostanou dav do extáze natolik, že nekontrolují své pocity, své běsnění a pak s hrůzou zjišťují, co v zaslepené nenávisti provedli.

 

 

Milada Horáková musí viset, řval fanaticky dav na dramatické hřímání Urválka

A přesně tak hodnotím Procházkovou, Palatu a  část fanatických zastánců západu, kteří by položili naše životy za jejich idoly!

 

Já si to vykládám tak, že lidé jako Procházková, Palata, Kocáb, Bursík a další jim podobní jsou buď duševní zrůdy, nebo to píší upřímně, ale potom nemají právo svůj demagogický a manipulativní postoj dávat jako danou záruku státem.  

 

Chraňme si svobodu slova jako nejsvětější svátost

 

V úvodu parodie na žvásty oněch provokatérů.

Šokujicí přiznání ruského vojáka zajatého ukrajinskou armádou

 

A další důkaz odjinud, jehož úryvek je zde a celé v originále i  na Neviditelném psu.

Jak se přednáší o Ukrajině..

By czpremysl on Prosinec 2, 2014 | Napsat komentář

V úterý 25. listopadu jsem se zúčastnil přednáškové akce O Ukrajině dnešních dnů s Petrou Procházkovou konající se na půdě Filosofické fakulty UHK ve spolupráci s královéhradeckým Integračním centrem pro cizince a místní Diecézní charitou. Beseda byla spolufinancována Evropskou unií, takže jsem byl zvědav, jaké informace předává akademická obec za peníze daňových poplatníků.

Učebna byla zcela zaplněna a na některé účastníky nezbylo místo. Petra Procházková, novinářka píšící pro Lidovky, na začátku upozornila, že jí sice platí ministr financí Babiš, ale že necítí žádný tlak týkající se jejího zaměření, tedy zahraničních událostí, a proto je s tím v pohodě. Dále uvedla, že byla za poslední rok na Ukrajině pětkrát, takže odmítá diskutovat s kýmkoliv, kdo tam nebyl, protože je tím pádem diletant, který problematice nerozumí. Čáru přes rozpočet jí však hned po několika úvodních větách udělala mladá dáma, která uvedla, že se na Ukrajině narodila, v posledním roce navštívila tuto zemi šestkrát, z toho dvakrát byla přímo na Majdanu a pořídila tam podrobnou fotodokumentaci. Reagovala zamítavě na tvrzení Procházkové o tom, že teze o rozdělení Ukrajiny na východ a západ s vzájemnou nevraživostí obou stran je jen mýtus. Paní Procházková na to neměla co říci a poněkud znervózněla, což vyvrcholilo hysterickou reakcí, když jeden z posluchačů nesouhlasil s jejím výkladem konfliktu Ruska, resp. Jižní Osetie a Gruzie.

„Takhle to přece nejde!“ vykřikla a lomila rukama….

 

Ano, tak to skutečně nejde, aby z nás dělali ovce na porážku! Hluché, slepé a blbé… A tato demagogická parta stále tvrdí, jak nás Rusko podle map (dole v příloze), stále ohrožuje. A já si stále pokládám otázku: Byl větším ohrožením Hitler, nebo dnes manipulátoři jako Procházková?

Petr Pokorný

 

zpravodajstvrakety-sssr-mapaaa_560x378rakety-USA-namirene-na-Rusko-a_560x386

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Zeolit
před 2 roky

Pan Havránek mně mluví z duše!

http://josefhavranek.blog.idnes.cz/c/438...

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...