Americký státní terorismus tentokrát ekonomický: rating

 

 

 

f

Vykrucuje se Putin obviněním snížení ratingu  a obviněním

Standard & Poor’s,  nebo je to mezinárodní  podvod?

 

Popsali jsme si zatím dva druhy terorismu USA: politický a vojenský. Proč se bojí či nechtějí popsat ekonomové jako třeba Pavel Kohout terorismus a vydírání ekonomické? Popišme si to nejdříve "lajcky".

 

 Důkazy jsou jasné! Řízený, mezinárodní terorismus!

1)    politický: například Maďarsko a velvyslanec USA, Česká republika a velvyslanec USA, zasahování do státního zřízení, obviňování členy vlády apod. z korupce..

2)    vojenský: Egypt, Sýrie, Grenada, Vietnam, Irák, nemá cenu vyjmenovávat dál. Naposledy Rusko přes Ukrajinu. Scénář stále stejný. Vždy jsou zájmy USA v ohrožení, pak oranžová či červená revoluce, vyzbrojení opozice, státní rozvrat, šílené zabíjení a pak všeobecný terorismus. Státní zřízení se totálně rozloží a USA tam následně uplatní své zájmy, nasadí raketové základny,vojáky a podřídí si další území.

3)    Je možné, aby vláda USA vydírala státy jiné formou – ekonomickou přes  rating?

 

 Důkazy, fakta a podrobnosti budou v druhé části pod čarou. Wikipedie popisuje Rating – Wikipedie jako nezávislé hodnocení. Zdůrazňuji nezávislé. A co je důležité si pamatovat: všechny investiční celky, všechny větší a velké investiční fondy na západě se musí řídit nařízením, že do států, mající hodnocení C či negativní, nesmějí vstupovat a investovat. A právě touto obezličkou americký ekonomický terorismus vydírá. Na jednu stranu je logické, že nařízení chrání ekonomiku. Ale také lehce zneužitelné, pokud nejsou agentury nezávislé.

 

A ty už nejsou!

 Například Řecku se zvedal rating, i když bylo v dezolátním stavu. Naopak dnešní Rusko má obrovské zásoby zlata, obrovské množství deviz, nerostné bohatství, byť za nižší cenu a proti USA zanedbatelný dluh. Přesto agentury pod teroristickým nátlakem USA ohodnotily Rusko tak, že už tam žádný americký fond nesmí vstoupit.

------------------------------------------------------------

A nyní důkazy:

Standard & Poor’s snížila hodnocení úvěrové spolehlivosti Ruska o jeden stupeň na známku BB+. Znamená to, že Rusko přišlo o investiční rating, takže řada finančních institucí teď bude nucena ruské papíry prodat.


Standard & Poor’s snížila hodnocení úvěrové spolehlivosti Ruska o jeden stupeň na známku BB+. Znamená to, že Rusko přišlo o investiční rating, takže řada finančních institucí teď bude nucena ruské papíry prodat.

Zdroj: http://byznys.lidovky.cz/standard-poor-s-snizila-rating-ruska-do-spekulativniho-pasma-pts-/statni-pokladna.aspx?c=A150126_193950_statni-pokladna_sk#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=ln_byznys&utm_content=main

 

Navzdory tomu, že kreditními trhy již byl propad ruského rizika do spekulativního stupně (na úroveň BB+ a níže) očekáván, rubl i ruské akcie na akci S&P stejně velmi negativně zareagovaly. Jak Moody's, tak Fitch opentlily ruský rating negativním výhledem, což značí, že další downgrade na sebe nemusí nechat dlouho čekat. Zareaguje-li Fitch a Moody's brzy jako S&P , může Rusko brzy zcela vypadnout z investičního stupně, což může být pro řadu institucionálních investorů problém a budou muset Rusko opustit, neboť jejich interní pravidla mohou být nastavena tak, že mohou investovat jen v zemích s investičním ratingem. Neboli, pošlou-li Moody's a Fitch po vzoru S&P ruský rating na úroveň BB+, tak to automaticky může znamenat další odliv portfolio investic z Ruska a to aniž by došlo k dalšímu zhoršení jeho kreditního rizika!!!

 

A nyní se podívejme na (ne)závislost agentur. Pod koho vlastně patří a komu platí mezinárodní agentura pokuty?

Toto je terorismus, vydírání, ale skrytý dle zákona USA, který schválily USA sami se sebou, tudíž prý legální…

 

 

Standard & Poor’s zaplatí americkým úřadům téměř 2 miliardy korun

 21. ledna 2015

Ale proč to zaplatí USA? Jsou jim podřízení? Ano!

NEW YORK - Ratingová agentura Standard & Poor’s (S&P) se dohodla, že zaplatí americkým úřadům 77 milionů dolarů (téměř dvě miliardy korun), aby urovnala vyšetřování svých metod při hodnocení hypotečních cenných papírů. Informovaly o tom agentury AP a Reuters. S&P zaplatí 58 milionů dolarů americké Komisi pro cenné papíry a burzy (SEC) a dalších 19 milionů státům New York a Massachusetts. SEC tak vyinkasuje první pokutu od jedné z velkých ratingových agentur poté, co americký Kongres v roce 2006 komisi pověřil dohledem nad tímto odvětvím.

 

 Přitom agentury mají pracovat nezávisle na státech celého světa!

 

S&P snížila kvůli zákonu o Hypo Alpe ratingy tří rakouských bank . SEC obvinila agenturu S&P z „podvodného pochybení“ při stanovování ratingů některých hypotečních cenných papírů v letech 2011 a2012. Hlavní prokurátor státu New York Eric Schneiderman uvedl, že chování S&P v podstatě představovalo „lhaní investorům“ s cílem podpořit vlastní zisky. „Standard & Poor’s nadřadila své vlastní finanční zájmy nad zájmy investorů, když uvolnila ratingová kriteria, aby si zajistila práci, a zastřela tyto změny před investory,“ uvedla komise. „Toto urovnání zahrnuje zjištění úmyslného podvodu v letech 2011 a 2012,“ dodala. S&P se v rámci dohody k obviněním nepřiznala, ale ani je raději nepopřela.   (Záhada...? )


Tento ekonomický terorismus je nejzáludnější. Jak dlouho ještě potrvá, než většině států dojde trpělivost a spojí se proti USA? Nebo se nechají vydírat věčně?  

P.S. Před chvílí: Kanada poskytne Ukrajině už druhou nízkoúročenou půjčku ve výši 200 milionů kanadských dolarů (3,9 miliardy Kč). Oznámil to v Ottawě kanadský premiér Stephen Harper... Ta Kanada, co pádem ropy lapá po ekonomickém dechu....


A dnešní Hospodářské noviny - není co dodat. Petr Pokorný


skenov

Rubriky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Dr. Harry Paul
před 2 měsíci

NABÍDKA PŮJČKY!!!

Jsem DR. HARRY ÚVĚR LENDER tato firma poskytuje dlouhodobé i krátkodobé úvěrové financování. Nabízíme bezpečné a důvěrné úvěry za velmi nízkou úrokovou sazbou ve výši 2% ročně, Osobní půjčky, konsolidaci dluhu úvěr, rizikový kapitál, podnikatelský úvěr, podnikových úvěrů, půjček na vzdělání, úvěru na bydlení a úvěry z jakéhokoli důvodu!

Jsme důvěryhodný alternativu bankovního financování, a náš proces aplikace je jednoduchá a přímočará. Náš úvěr se pohybuje od $ 5,000.00 na $ 35, 000,000.00. (třicet pět milionů dolarů). Doplňující informace: Jsme rychle stává soukromým, diskrétní a orientovaná na služby půjčování volbou pro běžné půjčky. Jsme společnost obrátit, když tradiční úvěrové zdroje nezdaří.

Máte-li zájem, neváhejte nás kontaktovat s informací je níže po emailu, dr.harryloanlender@gmail.com

Vřelé pozdravy,
Dr. Harry Paul
Hlava, půjčky Application oddělení,
DR HARRY ÚVĚR LENDER
E-mail: dr.harryloanlender@gmail.com

Henry stylefiirm
před 2 roky

Já jsem pan Henry stylefirm, soukromý úvěr věřitel. nabízíme půjčky s úrokovou sazbou ve výši 2% ročně ve výši kc100,000,000,00. Což 500,000,000,00.in na libovolné měně, kterou potřebujete úvěr v. 100% financování projektů zajištěné a nezajištěné úvěry k dispozici. máme zaručeno, že poskytování finančních služeb pro mnoho našich klientů po celém světě. V balení, zvýhodněné půjčky, úvěr může být zpracovány a prostředky převedeny je pro dlužníka co nejdříve. pracujeme s podmínkami jasné a snadno pochopitelné a nabízejí půjčky na některou z našich zákazníků, kteří se přihlásili, firmy, korporace, a všechny druhy obchodních organizací, jednotlivců a soukromých realitních investorů. kontaktujte nás na náš e-mail: Henrystylefirm@outlook.com Pro více informací o tom, jak se dostat váš úvěr pořádku.

Zeolit
před 2 roky

Válka je vůl! Občanská korunovanej.

"Nyní lze z Ameriky, z Evropské unie slyšet jen o sankcích proti Rusku. Cožpak úplně ztratili hlavu? Amerika vůbec zabloudila v džungli a nás tam tahá taky," řekl Gorbačov v rozhovoru s agenturou Interfax. "Pokud nazveme věci pravými jmény, pak (Amerika) nás už zatáhla do nové studené války. Ale kam nás to všechny zavede? Studená válka už otevřeně zuří. Co bude dál? Bohužel, už nemohu s jistotou říci, že studená válka nepovede k horké. Obávám se, že to (Američané) mohou risknout."
http://www.ceskatelevize.cz/ct24/svet/29...

Zeolit
před 2 roky

Pokračování:
"...logické věci se u nás (a na Západě obecně) prosazují snad nejhůř ze všech. BLBÉ NÁPADY MAJÍ OBVYKLE PŘEDNOST."

Zeolit
před 2 roky

Jak shrnul americký The Nation: „Naléhavé otázky, které řecká krize vznesla, nemají až tolik co do činění s Tsiprasem a tím, co bude dělat, jako spíš s budoucností celého kontinentu. Je to unie členských států, jejichž národy mohou určovat své osudy? Kde může demokracie převládnout nad neviditelnými duchy finančních trhů? Je politika prováděná tak, aby hledala ŘEŠENÍ PRO OBYČEJNÉ LIDI?“ Po vítězství Syrizy začneme na tyto otázky pomalu dostávat odpovědi.
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/pol...

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...