Gadžo makej na dávky, jinak jsi rasista (?)

Romea.cz dlouhodobě protestuje proti údajné xenofobii a rasismu vůči Romům a poukazuje na to, že většinová společnost Romy diskriminuje. Obviňuje tak většinovou společnost z toho, že údajně razí princip "kolektivní viny" a přitom, pokud někdo napíše že o tom, že někteří "Romové zneužívají dávky, či kradou, či téměř vraždí mačetami", ostře proti tzv. principu kolektivní viny romea.cz protestuje.
 
Za peníze z grantů a našich daní. Pokud v tzv. "vyloučených" lokalitách někteří Romové terorizují okolí hlukem, krádežemi, odpadky vyhazovanými z oken na ulici, pokud utrácejí dávky v hernách, pokud někdy až rasisticky napadají úředníky sociálek, pokud kopou do "našich" žen, které před tím srazili na dlažbu, pokud sekají do "našich" hlav mačetami, NESMÍ se psát o tom, že se toho dopouštějí Romové. Z Roma je tak anonymní pachatel. Pokud někdo kritizuje jednání některých Romů vůči většinové společnosti, je to automaticky označeno za projev rasismu či xenofobie.
Tento stát poslal naše rodiče a dědy a babičky, celoživotně pracující, pod most a flákače, v rámci boje proti rasismu a xenofobii, nadiktovaném a financovaném miliardami EURo a dotací chrání. Přestože mnohdy nikdy nepracovali a přestože nás občas mlátí mačetami, sekerami či do nás kopou - tedy do našich žen.

Jestliže většinová společnost stejně tak, jako vůči sobě, trvá na uplatňování a dodržování práva a postihu při jeho porušení, trvá-li tak na tomtéž u Romů či prostě těch, kteří zneužívají systém, hned je pokřik, že jde o rasismus. Takže, jak je to s těmi Romy? Jsou to Češi, či Romové? Proč zamlčují své etnikum ve statistikách?
 

Proč romea.cz nepíše o důchodcích, kteří nemají na jídlo a nájem a končí pod mostem? Je jich již několik desítek tisíc a přitom celý život poctivě pracovali.


Zdroj a celé zde:

Gadžo makej na dávky, jinak jsi rasista (?)

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Zeolit
před 2 roky

Řekové, do toho! Bunga bunga!
http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/5453-...

Zeolit
před 2 roky

V. Nečekané zauzlení mezinárodní situace

Ke všem známým problémům světa v posledních dvou desetiletích přibyla ukrajinská krize a její téměř neskutečná desinterpretace. Vnitřní ukrajinský konflikt je jedna věc, ten je sám o sobě velmi vážný a výlučně doma vzniklý, horší je, že jde o konflikt o Ukrajinu, resp. o zneužití Ukrajiny v boji o dominanci ve světě. To si Ukrajina, resp. Ukrajinci nezaslouží.

Negativnost ekonomických dopadů, které zažíváme se současnými sankcemi (jdoucími oběma směry), je evidentní, ale sankce jsou jen malým náznakem toho, v co se může celý tento konflikt rozvinout a vlastně už rozvinul. Je to největší a NEJNEBEZPEČNĚJŠÍ DESTABILIZACE mezinárodní politiky v uplynulém čtvrtstoletí, po konci studené války.
http://www.klaus.cz/clanky/3699

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...