Teroristická mafie z New Yorku zkouší drtit Rusko ratingem!

 

Jak je na tom Rusko doopravdy a kdo jsou ratingové společnosti, hodnotící Rusko? Vlastně nejen Rusko.

 

 

Předem je třeba upozornit, že USA každé tři minuty vysílají lživou, ale kvalitně propracovanou propagandu do všech států světa a odrážet tyto teroristické útoky na jednotlivé státy je strašně obtížné. Proti miliardám dolarů vydávaných americkou vládou na goebelsovskou propagandu je strašně těžké, ale vzdát to nesmíme. Fakta o zločinu jsou neúprosná!

 

 

Rating a jak se k ekonomickému terorismu z USA zneužívá

 

Zde, na Pařátu dnes vpravo nahoře jsou  dvě tabulky, které prokazatelně potvrdí níže popsané a především, jak je ke kontextu ratingu číst. A ptáte li se, proč to nedokáží popsat stejně třeba na Patria tak stačí napsat, že patří do finanční skupiny KBC GroupBelliardstraat  Brussel . A tato skupina spolupracuje mimo čtk také s… S výše dvěma (nejen) ratingovými společnostmi z New Yorku. Kruh se uzavírá. Dělají z nás prostě pitomce.

 

Rating se používá na dvě důležité části:

První, poctivá a ochranná  je na varování do míst, která běžný investor nezná. Takže by si měl zjistit hodnocení u agentury a podle toho odhadne riziko investice a pojištění.

Ta druhá je ekonomicky teroristická. Pokud totiž hodí minimálně jedna americká agentura kterýkoliv stát do spekulativního pásma, všechny firmy, všichni investoři podléhající euro-americkému ekonomickému systému, mají zakázáno do dané země investovat, musí zmrazit vše a všechny cenné papíry rozprodat. I když je to jednoznačně politické zadání.

Nejvyšší rating znamená, že jde o špičkového dlužníka, který je zpravidla schopen půjčovat si za velmi nízký úrok. Pokud je rating ve spekulativním pásmu, nemohou do dluhopisů daného subjektu investovat velcí institucionální investoři, jako jsou například penzijní fondy.

Trh stanovování ratingových známek ovládají tři velké agentury:  Standard & Poor's,  Moody's Investors Service  a  Fitch Ratings. Přestože každá působí globálně a má kanceláře po celém světě, majitelé jsou hlavně z USA. (Fitch společně s francouzskými vlastníky) Že čirou náhodou sídlí ratingové agentury v New Yorku poblíž  Wall Street v jižní části ostrova Manhattan taktéž v New York City, USA?


A nyní k teroristickým ekonomickým útokům na Rusko

 

Porovnání:

 

Česká republika: všichni jsme zažili dramatický pokles ekonomiky při světové krizi v roce 2009, kdy to bylo téměř 5 % hrubého domácího produktu. Rusko: vláda při úpravě rozpočtu bude vycházet z předpokládaných cen ropy ve výši 50 dolarů za barel. Výše deficitu federálního rozpočtu má letos dosáhnout 3,8 procenta hrubého domácího produktu. Jak u nás, tak v Rusku to znamená, že se seškrtaly některé akce jako výstavbu dálnic apod. Na druhou stranu i těch 5%, kdyby to nebylo dnes a denně omíláno odbory a opozicí, většina lidí to ani nezaznamenala, pouze více šetřila. Totéž udělala v lednu ruská vláda.

A nyní tabulka vpravo nahoře: ruský deficit 3,8% je nastaven na cenu ropy Brent v ceně 50 dolarů. Jak se však pohybuje, můžete zaznamenat každý den.

A právě v okamžiku, kdy ropa není pod, ale nad 50 dolarů, přicházejí údajně „svobodné a nezávislé“ americké ratingové agentury s hodnocením, které se vymyká logice. Ne, nevymyká, je to prostě ekonomický americký mafiánský terorismus, kdy si vláda USA takto pohrává s každou zemí, na kterou ukáže. Sníží se rating, investoři musí okamžitě opustit zemi, ta se ocitne rázem v bezvýchodné situaci, začne povstání, lidé se bouří, nastupují zbraně, USA jim nabídnou dodávky zbraní a stát je v rozvratu!

 

Tento systém amerického terorismu se produkuje a praktikuje prakticky od druhé světové války, pouze v kratičkém období Margaret Tatcherové a Ronalda Reagana byla snaha americký terorismus utlumit. Tedy nikoliv uzavřít, ale utlumit. A nástupem rodiny Bushů tato teroristická mafiánská zrůdnost explodovala a nyní vidíme důsledky.

 

Že je to vývoz demokracie a svobody jsou pouhé americké kecy. Vše výše lze dohledat, vše výše je zdokumentováno. A rozvrácená Ukrajina je jedním z důkazů. Majdan začal až po ataku USA v době Olympijských her v Soči a nikoliv opačně. Opět lze dohledat.

A nyní je cílem propagandy USA odfiltrovat tyto údaje,zdiskreditovat ty, co to píší názvoslovím kremlofilové, putinofilové a bolševici, byť  většina z nás nezavadila ani o SSM a komunisti byli pro nás jako rudý hadr pro býky. Ale 100x opakovaná lež se stává pravdou, byť se neopíráme o ideologii, ale suchá fakta, která jsou prokazatelná!

 

Z čeho se vychází a čerpá:

Ratingová agentura Moody's Investors Service snížila hodnocení úvěrové spolehlivosti Ruska o jeden stupeň na známku Ba1, tedy do spekulativního pásma.

Ke snížení ruského ratingu do spekulativního pásma koncem ledna přikročila rovněž agentura Standard & Poor's.

Přibarvovali jsme ratingy, vypověděli bývalí zaměstnanci Moody's

Banky z Wall Streetu čelí podezření, že klamaly ratingové agentury

Rusko v obavě před propadem překvapivě snížilo úroky .

Project Syndicate: Proč ruská ekonomika nezkolabuje ..

Rusko musí kvůli poklesu cen ropy změnit letošní rozpočet ...

Americký státní terorismus tentokrát ekonomický: rating

P.S. A měli byste si povšimnou zajímavých souvislostí: sice kostrbatě, ale když se dojednávají dohody bez USA, má to uklidňující trend.  Nastoupí mírová mise John Kerry a McCain a rázem dělostřelecká palba na obou stranách či jinde ve světě eskaluje, ekonomiky se hroutí a mrtví přibývají. Není ten americký mír divný?

Petr Pokorný

 

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Zeolit
před 2 roky

Není načase, aby zvítězil rozum? Válka je vůl!:
Autor: J. Matuška Datum: 22.2.2015 10:30 NP

V noci ze soboty na neděli ukrajinská armáda a proruští separatisté podepsali dohodu o odsunu těžkých zbraní z frontové linie. Stát by se tak mělo ještě během neděle. S odvoláním na vedení ukrajinských sil a ruského generála Alexandra Lencova, který jednání s povstalci zprostředkovává, to napsaly list Ukrajinská pravda a agentura TASS. /Novinky.cz/

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...