Připravily USA v Sýrii větší teror než islámští zabijáci z ISIS, díky němuž se uprchlíci valí k nám?

 

 

Zoufalí lidé, které postihlo nejdříve americké zabíjení vyzbrojováním opozice, záhy přeměněné v šílené ISIS.

A že se USA nezastaví před ničím a nikým bylo zdokumentováno pozabíjením 650 000 civilistů v Iráku, jejichž počet díky rozvrácené zemi  stoupl na více jak milion.



To je americká demokracie!

Začíná to být větší genocida, než udělal Hitler a Stalin! Utečenci prchají nejen před terorem ISIS, ale i před masakry USA !

A my je ženeme do amerického pekla bomb a teroru zpět!


To vše pouze pro dluhy, ropu a plyn!

To, co se USA nedaří na Rusku, neboli sankcemi donutit zhroucení oficiální vlády, to je u malých nebo chudých států běžné. Pak se nasadí bombardování, zabije se Saddám Husajn nebo Kaddafí , rozvrátí se stát a průchod pro "demokracii" je volný. Za tuto americkou demokracii zaplatí životy statisíce žen a dětí!

Kde se v USA ta zvrácenost vzala?


 Ukažme si to na Sýrii, i když takto USA terorizují všechny státy světa!

 USA tlačily na Sýrii a jejich prezidenta Hafíze Asada, aby se bezpodmínečně podřídila zájmům USA. Drzost Asada byla v tom, že nejenže Hafíz  odmítl americké požadavky, ale odmítl i odstoupit . A drzost pro USA největší: v roce 2000 nastoupil jeho syn Asad a dokonce si ho lidé v jasné převaze opět zvolili do čela. Pak už rozzuření USA genocidu rozjely naplno. Vyzbrojily skupinky jakýchsi band, které terizovaly obyvatele Sýrie. Později USA společně z onou bandou, ze které nakonec vznikla ISIS nařkly Asada Bašara, že použil nervový plyn proti vlastním lidem. I po tomto nařčení se lidé prezidentovi USA vysmáli a zvolili si  jednoznačně Bašara Asada znovu do čela.

 

To už vláda USA nevydržela a začala bombardovat vše, co se pohybovalo. Zoufalí lidé z jedné strany nyní prchají pře zvrhlou bandou teroristů vyzbrojených americkými zbraněmi původně proti Asadovi a ze vzduchu je bombardují americké a kanadské pumy, jejichž rozptyl jde do všech stran. A opět svět mlčí.

Zoufalí Syřané prchají do Austrálie, kde na ně střílí a ženou je nazpět, Evropa dělá totéž a oni dávají poslední peníze na cestu, aby z těch masakrů unikli. Největší zrůdnost a zvrácenost Bílého domu je, když USA spoléhají, že zoufalí lidé po návratu do Sýrie vytvoří ozbrojené povstání proti Asadovi, protože nic jiného jim nezbývá!

Byl větší zrůda Hitler, nebo dnešní vedení USA kvůli ropě a plynu, včetně šíleného předlužení?

Diví se pak někdo, že tito zoufalci prchnou do Evropy či USA a nenávistně zabíjejí, protože jim z rodin už nikdo zásluhou USA a Kanady či různých slouhů generálů Pavlů nezbyl?

Kdo jsou Syřané?   Většinové zastoupení mají Arabové a osm procent připadá na Kurdy. Menšiny tvoří zejména Arméni, Čerkesové, Turci, Turkmeni, Peršané, Židé a Romové. Azyl zde našly také statisíce palestinských utečenců. Většina obyvatelstva jsou muslimové, zejména jejich sunnitská odnož. Sýrii terorizovaly různé státy a nakonec až do roku 1946 Francouzi, kdy převzala moc vláda společně s Egyptem pod názvem Sjednocená arabská republika. Zabíjení nebralo konce a až po tvrdém dlouholetém vedení státu se Hafízovi Asadovi podařilo, že lidé v Sýrii začali žít docela normálně.

Pak vyhlásily v Sýrii USA demokracii, arabské jaro, daly muslimským šílencům zbraně a lidská jatka jsou tam zpět.

 

Bohužel nikdo na světě si neví rady s dnešním šíleným vedením USA, které kvůli nesplatitelným dluhům udělá cokoliv, aby se USA nezhroutily. A ještě jednou bohužel: tato dramaticky předlužená a před bankrotem umírající země má nejmodernější zbraně a jaderné hlavice. Že se je neštítí použít zná velmi dobře Hirošima a Nagasaki. A pouze Hitler chtěl použít tuto zbraň na lidských štítech!.

Kdo je dnes nebezpečnější: USA, nebo Rusko?

A jak pomoci zoufalým uprchlíkům? Například ministr Zaorálek to říká správně: musíme pomoci míru v jejich zemi. Pouze nedořekl, jak donutit USA, aby přestaly po celém světě rozhazovat mírové bomby a masakrovat civilní obyvatelstvo!!

Kdo ty šílence zastaví?


Ale naděje je: už se k nám přidávají další, kteří pochopili, že Libye, Sýrie a další:

Obrázek pro výsledek ze zpravodajství

  Erik Best: Přiznávám, že za vlny uprchlíků do Evropy mohou USA. Pošlete je ...

Dle něj jsou Spojené státy americké hlavními viníky současných tragédií spojených s utonutím několika stovek uprchlíků z Afriky ve Středozemním moři.

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Lada-Lostris
před 2 roky

Podle mne USA už docházejí nervy, využili co se dalo a všechno k ničemu, svět chápe, že válka je vůl. Oni ji ale potřebují, aby se rozběhla jejich ekonomika. Evropa by obětovala Rusko, ale morální převaha V.Putina jim nastavuje zrcadlo vlastní ubohosti, EU váhá, jít do toho s USA by byla sebevražda. Putin je phenomenal and cool. A Evropa chce žít dál vedle ruského medvěda . Tak přicházejí s variantou B) - rozeštvat Araby od Libye po Irák. Všimněte si, že vždycky proti sobě staví příslušníky stejných národů - kdysi Jihovietnamce proti Severovietnamcům, Ukrajince Proti Rusům(čili Slovany proti Slovanům), teď Čechy a jiné Slovany proti Rusům. A k tomu Arab proti Arabovi kousek od nás a to všechno ve stejnou dobu. Evropa nechce bojovat s Ruskem tak USA rozběsní Araby natolik, že se pustí do Evropy z jihu, k tomu se přidá pátá muslimská kolona v západních zemích a mají co chtěli - válku v Evropě. Ve své nebetyčné naivitě si myslí, že oni budou v bezpečí amerického kontinentu. Válka bude přece až za Atlantikem. Po tom všem co se událo od 11.9. doted už věřím tomu, že 11.9. byl jejich inside job, obětovali tisíce vlastních lidí, potřebovali velmi závažnou záminku k tomu všemu co se tu celá léta odehrává a co evidentně oni v USA plánují možná už od dob Reagana. Jsou to největší pokrytci a zbabělci na planetě. Místo, aby soutěžili s Ruskem a Čínou fair-play v ekonomice, chtějí válku a game for power, to je to jediné co umí. Neumějí ustupovat, dělat kompromisy(a pokud ano tak je nedodržují) a už vůbec neumějí čestně prohrávat.

skalni
před 2 roky

Přesně a výstižně popsán charakter US jestřábů.Nejsou všeci amíci stejni, ale k moci se tam dostali ti, co pak dosazují do vlád svých vazalů podlézače, fašisty a kolaboranty, přes které zotročují celé národy.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...