Všímejte si, jak USA zametou se spojenci, když jim teče do bot!

 

 

Mnoho lidí ví, že se zde ostře kritizuje Izrael za činy, které jsou daleko za hranou nejen právního, ale dokonce vojenského myšlení a pravidel. A to platí stále.

Takže se snad nenajde nikdo takový, která by napsal, že lezeme do zadních částí těla Izraeli. A přitom je to učebnicový příklad, jak se chovají USA. Každým dnem se nachází minimálně promile lidí, kteří si sejmou klapky z očí.

Teprve nyní prožívá Izrael sám to, co dělal při spojenectví s USA proti Palestině. A teprve nyní, když je skutečně ohrožen židovský stát, musíme stát na jeho straně. Spojeným státům teče šíleně do bot a hází spojence přes palubu, aby si zachránily krk.

A věřím, že mnoho židovských "nepřátel" pochopí, co se zde mnohokrát psalo a co tím bylo myšleno. (Židovští přátelé to vědí dávno). Skutečně to nebyla nenávist, ale žádost o ochranu těch, kteří si válku nezaslouží. Takže v tomto případě, pokud o tom premiér Netanjahu neví vůbec nic, nelze než jednoznačně podořit jeho dnešní noční bleskové svolání bezpečnostní rady státu Izrael!

Ale k věci

Když se Izrael Spojeným státům hodil, cpaly tam nejmodernější zbraně za mnoho stovek miliard a zároveň to mohly testovat na živých lidech. (Odtud pramení ostré protesty proti vedení Izraele, nikoliv proti židům jako občanům). Dluhy rozežraly USA bohatsví, které jim nahospodařili předkové před dvěma sty léty. Den, kdy se zhroutil americký sen – dramatický světový převrat nastal a dramatický sešup nastává. Dnes se přidalo i Polsko a USA jsou jako kůl v plotě. Agresivita se stupňuje, jako  první to odnesl Izrael a nastalo zděšení.  Samozřejmě nezná nikdo samotnou smlouvu, ale jak odkoply Izrael a údajně si to může přečíst je u nejbližšího spojence způsob dost za hranou.

Ropa a plyn je alfa a omega

Rusové jsou o tři tahy vpředu a tam, kde na sebe útočí, Rusko vyndavá peníze ze zásob, kdežto USA navyšují dluhy. Strašné. USA se hroutí a proto americký parlament rychle schválil další vývoz zbraní na Ukrajinu. Izrael už není důležitý, íránská ropa a zbraně na Ukrajině buď Rusy ekonomicky zastaví, nebo Rusko v Čele s Čínou ovládne ekonomický svět!

Netanjahu: Dohoda s Íránem ohrozí přežití Izraele

Premiér Benjamin Netanjahu v nočním rozhovoru řekl americkému prezidentovi Barakovi Obamovi, že Izrael se cítí dohodou ohrožen. Na dnešek premiér svolal bezpečnostní kabinet.Více na: http://zpravy.e15.cz/zahranicni/politika/izrael-dohoda-s-iranem-je-nebezpecna-teheran-chce-stale-atomovou-bombu-1177734#utm_medium=selfpromo&utm_source=e15&utm_campaign=copylink

 

Takže opět pozor: Takže opět pozor: tento text nemá hodnotit smlouvu, kterou nezná ani Netanjahu, natož česká vláda a my. Výše popsané je ukázkou, jak se svými spojenci nakládají naši "zbožňovaní přátelě" kterým mnozí  minulou neděli posílali rozvášněné pusinky přes "provokativní" Dragounskou jízdu"! Protože i z nejlepšího spojence udělají USA kus hadru, když jim teče do bot!

A co na to vy, Ondřejové Neffové či Stropničtí, když jste ještě před týdnem lezli USA a Bílému domu do konečníku a posílali tam zamilované pusinky? Ropa je pro USA víc, než životy lidí v Izraeli, v České republice, nebo dokonce na Ukrajině!

P.S. Mimochodem smutná perlička: svět prý tuto dohodu vítá a Izrael (Netanjahu), který je bezprostředně vedle, ji ani nezná. Paradox...

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Tonino
před 2 roky

Výborný článok, tak ako celá stránka...Držím prsty vo vašej ďalšej práci...Pozdrav zo Slovenska :O)

Tonino
před 2 roky

Video už je vymazané, teda o čom bolo?

Zeolit
před 2 roky

Bohužel, už si nevzpomínám, o čem to bylo. Viděl jste ale dokumentární film Krym. Cesta domů? http://gloria.tv/media/37JhEzkHwF2

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...