Miroslavo Němcová a ODS: komu zvoní hrana?

 

Vaše několikeré vystoupení v poslední době bylo natolik urážlivé pro čestné a slušné občany České republiky, že již nemohu mlčet.

 

 Co mají společného prapodivné postavy zastupující dnešní ODS s pravicí a původní inteligentní tváří ODS?

Dnes už je jasné, proč  Václav Klaus a další výrazné osobnosti ODS opustily. Tenkrát to byl šok. Neviděli jsme z jedné strany zloděje, z druhé fanatiky nebo ty, co se vezli...

 

Vážení, vážené, nemáte právo nosit značku ODS

 

Nejste pravicová opozice! Nedělejte občanům, kteří jsou skutečně pro trh, demokracii a svobodu ostudu. Diskreditujete nás! Je to sprostý podvod!

 

Každý výrok, každá věta nemá nic společného se skutečnou svobodou, se skutečnou demokracií, se skutečným pluralismem.  Proto vám značka ODS nepatří stejně tak jako nepatří prokazatelně kriminálním lumpům za zlodějny odsouzených, kteří na ODS byli přilepení. (To se však netýká pseudoobvinění státním zástupcem Ištvanem)

 

Miroslavo Němcová, pane Fialo a pani Černochová: my, bývalí voliči ODS  nejsme proruští, my nejsme bolševici (překabátění), nejsme ani normalizátoři, ale odmítáme větší zločiny dnešní administrativy USA než dnešní administrativy Ruska!

 

15 let jsme měli svobodu. Nyní o vše opět poníženě žádáme v Bruselu.

 V mládí jsme žebrali v Moskvě. Pak 15 let svobody. Následně žebráme v Bruselu. A nad Bruselem bdí Bílý dům! To je ta svoboda?

 

 15 let lidé i přes různé politické handrkování k sobě měli blízko, byli radostní. Pak jsme vstoupili do EU. Podívejte se kolem sebe dnes! Padla vláda, a co? Rozzuření lidé mezi sebou, vydírání zaměstnavatelů, právo ještě neprůchodnější než za komunistů a stojíme v pozoru, kdykoliv si něco USA či EU vymyslí. Lidé už nejenom nadávají a zuří, ale dnes už i střílejí. To jsme vážně chtěli? Opět lžete Miroslavo Němcová a ODS!

 

V čem se liší od osmašedesátníků - napravených bolševiků trio Fiala, Černochová či Němcová? Němcovou nezajímají fakta, ale láska k západu, i když nás už západní totalita válcuje.  Měli jsme nadále nenávidět Německo za světové války a miliony mrtvých? Za koncentráky? Za plynové komory? Nechť si každý odpoví sám!.

 

Miroslavo Němcová, jste vydírána, nebo jste po nezvolení „prezidentkou“ odkryla pravou tvář?

 

Takže to, za co jste odsuzovala bolševiky, sama jednoznačně děláte? Chcete kádrovat weby, které s vámi a s patolízalstvím k USA nesouhlasí? Okamžitě nás urážíte, že jsme bolševici, placeni Ruskem a další a další špinavosti odlétají od Vašich úst – stačí se zaposlouchat do Vašich plamenných projevů!

 

Co Vám následující slova připomínají, Miroslavo Němcová?

Krátce po obsazení českého území a zřízení Protektorátu byla okupační mocí spuštěna velká vlna zatýkání, tzv. „Akce mříže“ (Aktion Gitter). Při ní bylo zatčeno několik tisíc českých vlastenců, mezi nimiž bylo mnoho komunistů. Zatčeni byli také téměř všichni němečtí antifašističtí emigranti, kteří se předtím uchýlili do Československa.

Spontánní reakce na okupaci byla zásadně odmítavá a v každém směru protiněmecká.

 V čem se liší Vaše návrhy, které jste několikrát vyslovila v těch prapodivných (našich?) masmédiích, ve kterých se opět po 25 létech ztratila objektivita a pravda? (Ta koroze nastala v roce 2000, když Čt obsadil Ruml a jeho parta)

 

Paní Němcová, dokažte nepravdy v těchto bodech:

Že jsme vstupovali do obranného o NATO a stalo se z něho útočné

Že byla dohoda o nerozšiřování NATO základnami a USA to porušily jako první

Že   jsme vstoupili svobodně do EU a NATO a stali jsme se lokaji a vazaly?

Že obsazení Krymu bylo dříve, než operovala velitelská loď USS Mount Whitney v Černém moři s prapodivnou nabídkou, že US NAVY zajistí bezpečnost a výsadek přes Krym?

Že nezneužily USA stažení všech ruských agentů na ochranu celého světa na Olympiádě v Soči a v té době nenasadily USA své agenty po celé Ukrajině (mimo Krymu?)

Že po přehodnocení podrazu USA ještě během Olympijských her nezbylo Putinovi nic jiného, než co učinil?

Že byla dřív vojska Ruska v Kaliningradské oblasti, než americké základny a USA vojska v pobaltí, v Rumunsku, Kosovu a na dalších místech kolem Ruska?

Že  s každým dalším podpisem obrovských dohod (mimochodem tak obrovská světová dohoda a většina občanů ČR to neví) od BRICS přes CIPS a UCRG až k AIIB byla agrese stále větší a větší, až nakonec vyústila k ukrajinské válce a.. A dohodě s Kubou, protože se USA zalekly stejného aktu a přiblížení opět Ruska k USA, jako to uděly USA vůči Rusku v pobaltí a Černém moři? A pod touto smlouvou, kde je  42,2 % obyvatelstva planety?

 

Těch otázek by bylo na tisíce, ale tyto stačí.

A jestliže z těchto otázek, co bylo dřív a kdo je skutečný agresor uvažujete, že jsme podplaceni ruskými penězi či že Putin je náš loutkovodič, dokažte to, ale už jenom pomyšlení by ukazovalo na inteligenci Vás či vedení ODS! Je to trapný pokus nás demagogicky shodit spolčením s komunisty a bolševiky!

 

Čím víc tlačí USA na pilu, tím víc ztrácí!

Skóre 151:1 Je vážně tento počet základen USA vůči jedné ruské hegemonií Ruska? A pokud by Rusko neposílilo Krym, už by v USA byly skoro v Moskvě? I kdyby toto číslo nebylo přesné, je jasné, že neuvěřitelně obrovské množství amerických základen se nerovná minimu ruských. Lžete a podvádíte, Miroslavo Němcová!

 

Rozšířilo se NATO (což jsou de facto USA) k ruským hranicím, nebo se Rusové roztáhli vojensky do půlky planety Země?


Naprosto ignorujete cinknuté výzkumy ČT24 ve prospěch USA. Ale i kdyby to bylo jen 17%, tak tento počet nemá právo na svůj názor? Takže pluralita je už zase jenom fráze? (Mimochodem, těch 17% je přesně počet voličů KSČM, čímž nás demagogicky a potupně řadíte ke komunistům stylem propagandy!)

Paní Miroslavo Němcová, paní Černochová, pane Fialo: nikdo nežádá, aby vláda a poslanci byli proruští. Ale objektivní. Chápete, co to slovo i v mezinárodní otázce znamená? Je skutečně v našich masmédiích a nejvyšších kruzích znám pojem – pluralita? Dokažte, že třeba v ČT24 je!

Pani Miroslavo Němcová, mohla jste před odchodem zanechat alespoň tvář slušné ženy a političky. Závěr se Vám moc nevyvedl…

Ne, tento dopis není reakcí na dluhy původně pravicové strany, byť je to další hřebíček do rakve. Ale lidé se odvrátili, protože proklamovaná svoboda demokratické strany se neslučuje s totalitními a bezprecedentními názory tria Fiala, Němcová, Černochová včetně dalších viditelných členů ODS. Ignorujete veškerá fakta v mezinárodním současném běsnění. Stejně jako v padesátých létech minulého století bolševici i vy odmítáte jakýkoliv jiný názor, než je váš. Kde berete tu odvahu tvrdit, že pouze váš názor je ten jediný správný? A stejně jako bolševici vyhrožujete vlastizradou. Nechápete, že je absurdní spojit český nacionalismus a přitom vlastizrada? Jestliže extrémně dle vašïch dedukcí obhajujeme práva České republiky, jak můžeme být rozvraceči republiky – názvosloví z dob bolševických a především totality?

Dokažte, že to jsou lži a že vy nelžete. V opačném případě vás vyzývám: složte jako vedení ODS své funkce a vraťte klíče nám, občanům, abychom si opět po létech zvolili skutečnou, svobodnou, demokratickou stranu!

Vy, pane Fialo, pani Němcová či pani Černochová nemáte na značku - Občanskou Demokratickou Stranu s vaším totalitním myšlením morální právo.

 

Co si přečíst zpětně výzvu, kterou jsem napsal v roce 2010 jako jeden z prvních

Kam kráčíš, drahá ODS?  

 

Petr Pokorný

(odesláno vedení ODS samozřejmě bez úvodního obrázku)

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Tony
před 2 roky

ODS je mimo.Tohle pro ně byla po dlouhé době šance jak se restartovat. Nadšení z českého multivítání drakounské jízdy je asi povzbudilo přihřát si svoji polívčičku za předpokladu, že se postaví - podle nich - v pravou dobu na tu pravou stranu a hodlali z toho těžit. Jenže renesance se jaksi nekoná.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...