Schapiro: další tah v kauze Ištvan, Šlachta, Bradáčová a Zeman?

 

Ištván, ojojoj, bude vyštván?
Ištván, ojojoj, bude vyštván?

 

Je třeba pečlivě zvážit, abychom se nedopustili dalšího trapného omylu, musí si myslet velvyslanecká americká hvězda v České republice Schapiro, u které se nitky dle veřejných zdrojů sbíhají.

Bělobrádek se pokřižuje, občas naznačí, ale ví vše?

Koho dalšího se podaří nařknout z korupce, což je obligátní výraz pro orgány z USA, zatímco oni sebe titulují za totéž - oficiální lobismus? Zkouší to v Maďarsku, u nás se podařilo, zkouší to na Slovensku, zkouší to na Rusko ve FIFA,. Prostě všude, kde se lidé neplazí před výsostí USA visí ve vzduchu slovo - korupce.

Magické slovo - korupce.

Tam se skrývá i záchodový papír....

Nagyová byla zproštěna viny za nasazení rozvědky ke sledování Radky Nečasové

Zproštění viny se týká sledování nejen Radky Nečasové, ale i druhé části obžaloby, která obžalovaným vytýkala sledování dvojice zaměstnanců z úřadu vlády. "Skutky uvedené v obžalobě nejsou trestným činem," konstatovala soudkyně Obvodního soudu pro Prahu 1 Helena Králová.

„Skutky uvedené v obžalobě nejsou trestným činem, řada skutečností je vedena v režimu utajení, proto je nemohu veřejně prezentovat,“ odůvodnila v zápětí poměrně stručné odůvodnění, které zaznělo v soudní síni.

„Domníváme se, že verdikt vůbec neodpovídá shromážděným důkazům. Ty jsou podle našeho názoru jednoznačné,“ řekl Ištvan serveru Echo24.cz. „Předpokládám, že státní zástupce na místě podá odvolání,“ dodal. (Proč nedořekl, že se půjde poradit na americké velvyslanectví?)

 Dokonce i klevetné báby a agresívní dědci vědí, že to byla s Nagyovou (Nečasovou) fraška. Vzít komando, beranidla, výbušný systém na vyražení dveří a oznámit, že jdou překontrovat kabelku?

Snímky jsou dokonce veřejné a přesto Šlachta s Ištvanem chodí po svobodě jako by se nechumelilo a smějou se jak Krejčíř s Kájínkem dohromady!

A co těch 150 miliónů a kila zlata?

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Franta
před rokem

Tam šlo především o pád vlády, neboť Nečas trval na tom, aby dokončení Temelína dostala ruská firma jež prý nabídla nejlepší podmínky...jel dojednat věci do Ruska a výsledek je jaký je. Centrála Tržiště zařídila. O korupci se tam vůbec nejednalo, to byla jen zástěrka.Tak velkou zakázku může dostat jen náš "spojenec" - a ted se modleme. Další kandidát na dostavbu je udajně us-japonska firma , takže dobrotivé nebe s námi, aby to nebyla tatáž company co stavěla Fukušimu

Jirka
před rokem

Všimli jste si, že prý kauza sledování a nikoliv to divadlo s korupcí vedlo k pádu vlády. Ještě že je záznam z vystoupení.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...