Úpadek USA: ruská propaganda, nebo skutečnost?

 

Dá se nějak zjistit, kde končí ruská propaganda a začínají skutečné problémy nejen USA? Dá a není to zase až tak složité. Ukažme si na dalším příkladu.

 

USA a Kanada se snaží kamufovat, že ti jiní..

Jaká katastrofa je pád ropy a plynu z břidlic snad už ví každý. A tyto státy stále tvrdí: jeden segment, ale co ti ostatní? AERO Vodochody a vrtulníky "Sikorsky". Co píší Hospodářské noviny?

Nejvýznamnější český letecký výrobce Aero Vodochody loni vydělal před zdaněním čtvrt miliardy korun, což je zhruba o 100 milionů méně než o rok dříve. Hospodářským novinám to řekl prezident Aera Ladislav Šimek. Tržby dosáhly čtyř miliard korun. A nyní je to tragédie.

Americká média spekulují o tom, že jeho vlastník United Technologies se podniku chce zbavit, ale kupce bude hledat těžce. Letos hrozí, že vrtulníky Sikorsky způsobí Aeru větší problémy v hospodaření. „Samozřejmě se to významně dotkne celkových čísel,“ uvádí Šimek.

Kanada: programem, který má nahradit výpadek civilních helikoptér Sikorsky, je dopravní letadlo CSeries pro společnost Sonaca, což je dcera kanadského Bombardieru. Vývoj letadla má delší než dvouleté zpoždění. Snad na konci roku...?

Brazílie v krizi? Zajímavé:

Náhrada vrtulníků? Letadla

Podle Šimka jsou nyní významnější než vrtulníky Sikorsky hlavně dva programy. Prvním je vývoj a výroba několika částí velkého dopravního vojenského letadla KC-390 pro brazilského výrobce Embraer. „Ačkoliv je KC-390 ve fázi prototypů, už je pro nás významnější než Sikorsky. Navíc program by měl výrazně narůst s náběhem sériové výroby zhruba za dva roky,“ popisuje Šimek. Embraer měl slavnostní první let v loňském roce.

„Nositelem programu KC-390 je brazilská vláda. Hlavním problémem leteckých programů je zpoždění, které znamená nárůst nákladů. Embraer je v tomto případě výjimkou, protože zpoždění je téměř nulové. Termíny prvních dodávek mají být dokonce podle původních plánů,“ říká Šimek.

A opět je to jeden ze států BRICS, do kterého patří Rusko, Čína, Brazílie, Indie a JAR. Ten tah na bránu proti zkostnatělému západu je očividný. Ale musí se umět číst "mezi řádky" a pravda se dá dohledat.  AERO Vodochody není neznámý pojem...

Zdroj

Dvouciferné růsty tržeb a zisku Aera Vodochody skončily. Americký klient omezuje odběr vrtulníků

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
MustWatchTV
před 2 roky

Konec Ameriky
End of America

ZEMĚ: USA
ROK: 2008
DÉLKA: 74 minut
REŽIE: Ricki Stern, Anne Sundberg
JAZYK: angličtina
TITULKY: české
Film založený na úspěšné knize Naomi Wolf The End of America rozebírá deset kroků, které provázejí přerod demokratického státu ve fašistický. V tomto filmu jsou srovnávány postupy americké vlády vůči svým občanům po událostech z 11. září 2001 s historickými skutečnostmi, které se odehrávaly v předválečném Německu a v dalších rodících se totalitách.

Ke shlédnutí online:
http://www.mustwatchtv.cz/13-politika/11...

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...