Jaké zbraně musí Babiš v USA koupit? Slováci už ví, Poláci už mají...

 

Skládáme se na dluhy USA?
Skládáme se na dluhy USA?

Neuvěřitelné věci se dějí. Podaří se nám zachránit USA, nebo se zhroutí? Znamenaly mimořádné návštěvy Bělobrádka, shození Nečasovy vlády a nyní oslava (hraná) Babiše, neboli prosík na kolenou, abychom výzbroj z USA dovezli?

 

 

Proč ale máme my zachraňovat dluhy USA?

Žily si nad poměry, tak ať si utáhnou opasky! USA hloupé Poláky vystrašily, Slováci jsou na pomezí a my? Ledaže by ministr Babiš letěl do Ameriky učit Obamu "karusel"...

Přísně utajená jednání nevěstí pro naše opasky nic dobrého a diplomat Schapiro to zde řekl nediplomaticky jasně: dáváte málo na zbrojení, naše zbraně nejdou na odbyt. Dokonce i jadernou elektrárnu jste si dovolili stavět bez nás. Babiš to musí změnit. A Babiš se činí?

 

Co udělat "sázku" zda je to absurdní, či dokonce konspirativní myšlenka?

 Slovensko zakoupí pro svou armádu devět amerických víceúčelových vrtulníků Black Hawk za 261 milionů dolarů. "Jde o největší modernizační projekt armády. Nakupujeme vrtulníky a způsobilosti za ceny, které má armáda Spojených států," uvedl Glváč. Dodal, že první vrtulník Black Hawk by mělo Slovensko obdržet v příštím roce.

 

Největší tragédií je, že se nikdy nedá zjistit, zda lidé, naskakující na americko-bolševickou propagandu tomu skutečně věří, nebo jsou jenom opět "u nich" tentokrát zase na správné straně, neboť lépe platí...

 

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Petr Pokorný
před 2 roky

Děkuji za logickou otázku. Očekával jsem, proto jsem požádal několik (spolupracovníků - nevím, jak to nazvat, pomáhají zadarmo), aby zkusili dodat materiály, které budou dokládat, za kolik a kam USA dodaly zbraně a kolik to dělá HDP USA. Jistě že Slováci a Češi jsou jenom slabounký deštíček, jenomže uvedu příklad: s touto dodávkou, kterou nám dají jakoby levně, propojí třeba Temelín a další zakázky, včetně třeba jádra pro elektrárny v budoucnu. A zářný příklad: Řecko, které nakupovalo zbraně, které nepotřebovalo na dluh od Německa a USA. A navždy má splácet úroky. Proto se bojí věřitelé řeckého "Grexidu". Úroky by vyschly... Uvidíme, jaké materiály VĚROHODNÉ seženeme. Hezký den přeji.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...