Neuvěřitelný "drive" Ruska a Číny pokračuje, akcelerace je šokující

USA už nedokáží zachytávat jakýkoliv ekonomický pohyb a pouze zbraně je drží nad vodou. . Každý den se podepisují smlouvy, obrovské kontrakty, navyšuje kapitál, důkazy nejsou imaginární, ale hmatatelné.

Dnes se mění svět a Amerika, dvěstě let lokomotiva pokroku a úžasné píle se přeměňuje ve zlostnou, nenávistnou, dýchavičnou stařenu, která chce každého zmlátit holí! To tempo na východě je neuvěřitelné.

 

25.05.2015

Vláda RF  schválila návrh dohody o zóně volného obchodu (ZVO) mezi Euroasijskou ekonomickou unií (EAEU) a Vietnamem. A další stát se nenechal zastrašit vyhrůžkami a vydíráním USA a okruh volného obchodu se opět rozšířil.

A stále každý den Rusko a Čína podepisují smlouvy za miliardy dolarů se státy půlky světa - mimo USA. Přímo vražedné tempo!


Současně už se rozjíždí obrovský projekt "Hedvábná stezka". Zahrnuje budování vysokorychlostních železnic, silnic, dálnic i optických sítí.

Systém dílčích projektů z oblasti infrastruktury bude největším ekonomickým koridorem na světě zahrnujícím téměř 4,4 miliardy obyvatelstva s ekonomickým potenciálem ve výši 21 bilionů dolarů,“ uvádí Berke s dodatkem, že v rámci tohoto projektu také byla v loňském roce zřízena Asijská banka pro investice do infrastruktury (AIIB) s počátečním vkladem 47 miliard dolarů.

V první fázi se nyní buduje hlubinný přístav v pákistánském Gwadaru ležícím u Arabského moře. „Vybudování zajistí Čína a stane se po dokončení i jeho nájemcem. Gwadar se tak stane zahajovacím bodem pro zpožděný plynovod mezi Íránem a Pákistánem. Původně měl být ropovod rozšířen i do Indie, ale ta po nátlaku Spojených států od projektu ustoupila. Čínský i indický projekt je v rozporu s mezinárodními sankcemi vůči Íránu. „Nic však nenasvědčuje tomu, že by si z toho obě země dělaly jakékoli vrásky. Čína vedle toho čile obchoduje také se sankcemi postiženým Ruskem. To současně napovídá mnohé o sankcích a jejich funkčnosti. Pokud je velká část světa ignoruje, nemají valný smysl,“ míní Berke.

„Projekt budování novodobé Hedvábné stezky bude trvat desítky let a jeho náklady půjdou minimálně do stovek miliard dolarů. Půjde o v historii lidstva nevídaný projekt, který přinese nepředstavitelné obchodní příležitosti.

A zatím idioti z USA válčí a válčí a poslední zbytky peněz a rozumu používají k vydírání a zabíjení lidí!

Rubriky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Brabec
před rokem

Drive úpadku Evropy - ano, to je blízké okolí pro Čínu a Rusko, kde žijí převážně muslimové a černé hordy. Tak nějak to bude v učebnicích zeměpisu.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...