Pane Bože za co? Analýza je jasná - protiletadlové dělo severokorejského diktátora zabíjelo...

 

Na ně už nemám, pane Bože
Na ně už nemám, pane Bože


A nyní už jsou přesvědčivé důkazy: satelitní snímky, na kterých je vidět krev, střelba z děla, dělové koule. To vše je v dalším díle o vrahovi - vůdci Severní Koreje Kim Čong-unovi.

 


Důkaz z amerického satelitu - Kim pozoruje zabití strýce. Všude je samé krev.
Důkaz z amerického satelitu - Kim pozoruje zabití strýce. Všude je samé krev.
To přece vidí každý... Z díla Magdaleny Slezákové - Lidovky.cz

Zde je jasně vidět na satelitním snímku zblízka, jak kouří doutník....

 

Magdalena Slezáková
Magdalena Slezáková

Okázalá krutost popravy protiletadlovou zbraní, jejíž obětí se měl stát severokorejský ministr obrany Hjon Jong-čol, ladí se senzačním tónem zpráv o KLDR. Důkazů se nedostává a oddělit skutečnost od planých fám je mnohdy nemožné. Satelitní snímky však naznačují, že drakonické účtování s odsouzenci je v Severní Koreji realitou. To je přece vidět jasně na horním snímku...A navíc: zprávy o drastických popravách se pravděpodobně aspoň zčásti zakládají na pravdě, píše Magdalena Slezáková - ambiciozní redaktorka z LIDOVKY.cz. Zdroj: http://www.lidovky.cz/krute-popravy-protiletadlovou-zbrani-desiva-realita-naznacuji-snimky-z-kldr-1xp-/zpravy-svet.aspx?c=A150514_140710_ln_zahranici_msl

 

Anna Barochová to "futruje"..
Anna Barochová to "futruje"..

Hjonova drastická poprava nebyla prvním případem svého druhu. Diktátor sáhnul v minulosti i k minometům či plamenometům. (Ta, o které se neví ale je na horním snímku...) Do hledáčku se dostal i náměstek ministra obrany Kim Čol, který se provinil pitím alkoholu během období truchlení za Kim Čong-ila. Byl popraven minometem, píše Anna Barochová z iDNES.  Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/kim-cong-un-popravy-brutalita-nasili-ukazka-represivniho-rezimu-ph5-/zahranicni.aspx?c=A150514_145105_zahranicni_aba

 

Dělo, ze kterého byl popraven
Dělo, ze kterého byl popraven

 Podívejte se, s jakým zaujetím tuhle hrůzostrašnou popravu sleduje.

 

Další jasný důkaz - nadšení z brutality!
Další jasný důkaz - nadšení z brutality!

Co je vážně šílené? S jakým zaujetím komentují diskutéři tyto evidentní blbosti. Snímek kde není naprosto nic (pravděpodobně z Googlu) fascinuje lidi jako důkaz. Dělo, na kterém je vidět, že se dlouho nehlo z místa - pravděpodobně muzeum a Kim na klasické střelnici. Prostě neuvěřitelná dedukce pitomostí, dělající si z lidí legraci, ale dav se dostává do extáze. (Diskuze v tomto článku)

 

Proč to připomíná pohádku, kdy dav fascinují královy nové neviditelné šaty, až se vzpamatuje teprve když chlapeček zavolá: "král je nahý"...?

 

P.S. Zjistit, zda jsou to jenom nové husičky z tiskového domu Mafra, nebo jsou to nové síly placené z peněz EU na vytváření názoru západní společnosti jako to dělá Karas v Čt nebo Palata se zatím nedá, ale včerejší texty a dnešní doplňování je tak naivně "blbé", že by soudný člověk řekl: "ty kraviny snad pochopí každý". Bohužel i dle diskuzí pod články je vidět, že ne všichni se ubráníme manipulaci a propagandě. A na ně je to cílené.

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Zeolit
před 2 roky

Kvóty na uprchlíky? Proti je silný argument: Schengen:

http://zpravy.aktualne.cz/domaci/kvoty-n...

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...