Americký voják zastřelil u základny v Afghánistánu devět dětí

 

Pane prezidente Zemane, neslušela by větší objektivita? Setkal jste se s nenávistí muslimů jako Čech, Čechoslovák, jako Slovan? A co třeba následující:

 

Obžaloba!

 

Irák: Americký voják v okrese Pandžvaj postřílel 16 civilních obyvatel, mezi nimi devět dětí a tři ženy. Jejich těla poté spálil. "Rozumím rozčílení a bolesti," prohlásil republikánský senátor John McCain. (Skutečně?)

 

 

Irák: američtí vojáci postříleli sedm žen a dětí mladších pěti let

Ve městě Hilla připravila raketa vypálená z vrtulníku Apache o život 15 členů jedné rodiny. Podle posledních zpráv Američané  zaútočili také na autobusy s lidskými štíty, které jely do Bagdádu. A cynická slova: Nad smrtí nevinných civilistů vyjádřil včera lítost i americký prezident Bush. Odpovědnost zároveň přičetl režimu Saddáma Husajna.

Útočník zastřelil v USA tři muslimské studenty. Motiv zatím není jasný. Smrt tří studentů rozpoutala vlnu hněvu v americké muslimské komunitě.

Šest afghánských policistů a jeden civilista zahynuli při útoku amerických sil na jihu Afghánistánu.

Američtí vojáci zastřelili na jihu Afghánistánu čtyřletého afghánského chlapce.

Američtí vojáci v Afghánistánu zastřelili čtyři afghánské vojáky a další čtyři zranili.

V noci na úterý američtí vojáci zabili sedm afghánských policistů

Zastřelen Muhammad Júnus, který byl imámem mešity v centrální části Kábulu

Ano, toto jsou ukázky amerického míru dodávaného do arabských a muslimských zemí!

 

Irák: jeden informátor požádal o válku v Iráku - Rafid Ahmed Alwan al-Janabi (s kódovým jménem Curveball – „křivák“) a počet mrtvých civilistů do července 2006 v přímém důsledku války v Iráku je na zhruba 650 000. Na žádost jednoho grázla!!

 

Libye

Somálsko

Jemen

Sýrie (díky americkému míru už asi 230 000 zabitých)

A co Vietnam?

 

Co to byly spojenecké nálety a zabíjení civilistů?

 

Za smrt se pomstíme, volali lidé jak z Talibanu, tak muslimové.

 

Zrůdní muslimové versus božské USA a jejich spojenci: Američané a Britové tvořili 98% koalice v Iráku. Tisíce vojáků! Podobné je to v dalších zemích. Přidávají se Francouzi a pak třeba dva, tři vojáci z dalších zemí. Dnes generál Petr Pavel.

 A pak narazíme na skutečnou statečnost! Muslimskou.

Živý štít muslimů proti zabijákovi Angličanů v Tunisku. Ano, takové Tunisko jsme zažili my, občané Čech, Slovenska, ale i Ruska. Co na to božský západ?

 

Televize Sky News zveřejnila fotografie, na kterých Tunisané vytvořili lidský štít, aby zabránili 23letému Sajfaddínovi Rizkímu v postupu. Nevídaný krok lidskosti potvrzují ve výpovědích i přeživší.

Zaměstnanci sousedního hotelu vytvořili řadu, kterou Sajfaddínovi Rizkímu zabránili vstup na další pláž. Obrázky zveřejněné Sky News ukazují Rizkího, jak v neoprénovém obleku poklidně kráčí na pláži s kalašnikovem v ruce. Jakmile zjistil, že na jednu stranu se přes barikádu Tunisanů nedostane, zvolil postup směrem od moře opačným směrem. Pokaždé, když se mu do cesty dostal někdo z místních, křičel na ně, ať uhnou.

„Tunisané se ho ptali, proč zabíjí ty lidi, on odpověděl: Vás nezabíjím. A prakticky kolem nich jen prošel,“ uvádí reportér Sky News z místa tragického útoku. Pečlivě si vybíral pouze cizince a na Tunisany se snažil nestřílet. Páteční vraždění mladíka, který se přihlásil k Islámskému státu, si vyžádalo 38 obětí. Třicet z nich britských občanů.

Položme si otázku: kdo komu se vlastně mstí, kdo začal dělat světový pořádek a kdo vytvářel arabská jara, tisíce mrtvých civilistů, žen a dětí a po nastolení pořádku jsou tam ještě větší masakry než předtím.

Neměli bychom odsoudit skutečného původce a viníka? Proč nad ním přivíráme oči, poklonkujeme, byť vše výše známe a víme? Proč jsme takoví pokrytci? Pouze že mají jinou barvu kůže, tak nad nimi ohrnujeme nos?

Kdo je skutečný rasista? I oni se chtějí bavit, smát se a mít děti. Vážně touží po revolucích?

A hlavně, není divný exodus šílenství i za vlastní smrt v tak krátkém období ze všech arabsko-muslimských zemí?

 

 Přidáno pro zajímavost: Robert Kenedy - senátor  a bratr zastřeleného Johna Kenedyho se snažil  o revizi intervenční americké zahraniční politiky a jaderné odzbrojení. Tato témata zůstala jeho prioritou po celou jeho politickou kariéru. Svým zájmem o mír, rovnost, menšiny, chudé, kritizováním války a amerických válečných intervencí a zbrojení si získal sympatie spousty mladých lidí napříč USA. Byl zastřelen!

Nehodil se...

 A sám prezident John Kenedy? I když to měl složité a ne vše bylo O.K., především Karibská krize a následné uklidnění, jakožto jeho následný důraz na odzbrojování a demilitarizaci byl ve světě i v USA velmi oceňován. Bohužel toto téma bylo prokleté. Byl zastřelen.

Nehodil se...

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Regina
před rokem

Západ na ně zautočil silou, a oni nám to jdou vrátit. Je to bumerang. A USA mají jen dočasně výhodu polohy za Atlantikem, jen dočasně.

benda
před rokem

pohyb kontinentu nezastavi ani americka plutokracie. Bozi mlyny melou pomalu, ale jiste

Jirka
před rokem

Na to nikdo neodpoví. Možná za to může Putin!!!

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...