Utečenci: je exodus do Evropy přirozenou muslimskou rozpínavostí?

Současný militantní socialismus s lidskou tváří a vedoucí úlohou USA překročil rubikon světových zločinů a svět už by mlčet neměl!

 

Nic není bez příčiny: exodus naší menšiny do zámoří a Anglie nevyprovokovalo pár vyholených hlav, ale umělá fáma, že tam létají pečení holubi do úst!

Podívejme se na běžence, utečence či migranty z jiného zorného úhlu, než nám předkládá mainstream!

Nebo pomatenci jako (gauner) Konvička

 Jsou tyto exody samovolné, nebo je něco jejich příčinou? Hromadná migrace a kontroly na hranicích (dokonce v Ruzyni) sice byly hnány touhou po něčem lepším, ale nakonec se ukázalo, že to někdo "zpunktoval". A i zde se sem ve velkých houfech řítí mnoho chudáků, kteří nevědí kudy kam (a důvod je očividný) a na ně je nalepeno spousta těch, kteří si jdou užívat lepší život. A i to je pochopitelné, kdyby... Kdyby jim někdo nesliboval, že zde už budou mít Ráj na zemi. Nejsou spouštěčem náhodou Dientsbierové Evropy, kteří jim zajistí lepší "bytí", než méně vzdělaným, ale poctivě pracujícím starousedlíkům?

Ale popořadě od chudáků, skutečně zoufalých

Šílenství IS (nebo ISIS, neboli Islámského státu) má nejen své příčiny, ale i následné pokračování. A otazníků je stále víc. Následující dvě mapy ukazují první záhadu: jak se do obklíčeného prostoru dostávají zbraně a jak získávají peníze za prodej ropy? Normálně to rozum nebere. Možná to však osvětlí následující text pod mapkami.

 

Zde je Sýrie
Zde je Sýrie (mimochodem v originální mapě je i Palestina původní, všimněte si)

 

A takto je rozložen Islámský stát. Je v obklíčení...
A takto je rozložen Islámský stát. Je v obklíčení...

 Jak se dostanou zbraně do obklíčení Islámského státu, jak se k nim dostávají ve velkém peníze, jak prodávají ropu...Samé záhady. Až do doby, kdy se zločiny  USA armády nedostanou nedopatřením na světlo, jak se to provádí. US ARMY posílá obrovské množství munice povstalcům, kteří je přeposílají dál. Nebo mohou být povstalci i součástí IS, což se nakonec i také provalilo, když všechny zbraně USA se u IS našly. Další cesta je "veřejný výcvik", kam proudí nekontrolovatelné množství zbraní a pak jsou opět unášeni, či okrádáni o zbraně.

 

Američané nemají v Iráku a Sýrii koho cvičit, nehlásí se dost branců

USA mají pro výcvikové programy pro syrskou opozici dostatek táborů, ale málo zájemců. V Kongresu to řekl americký ministr obrany Ash Carter. A pak, když jich pár vycvičí, tak fakt, ale skutečně fakt náhodou jsou zajati a uneseni k IS: Radikálové bojující v Sýrii unesli dvacet lidí z první skupiny vycvičené Američany pro boj s islamisty. Američané několik měsíců cvičí v Turecku a v Jordánsku osoby, které považují za příslušníky takzvané umírněné opozice.

 A opět náhodou jsou to ti, co měli být zařazeni nikoliv proti Islámskému státu, ale: skupina byla unesena v úterý, když se vracela ze schůzky, na níž měla se zbytkem opozice koordinovat svůj další postup. Čtete dobře, se zbytkem opozice! Ta opozice jde po krku Asadovi a zbraně putující k Islámskému státu jsou skoro dálnicí mezi USA a Islámským státem, které pak naoko US ARMY bombarduje, ale prý nenachází cíle. Komedie? Fraška? Zločin?

A pak jsou zde autentické důkazy"

 


The Daily Beast se v druhém odstavci svého článku snaží uhrát, že zbraně náhodou padly do rukou Islámského státu, ale v prvním odstavci svého článku jasně přiznávají, že bylo známo, že území na které byly zbraně shozeny, bylo pod kontrolou Islámského státu.

Budou nám opravdu tvrdit, že selhaly zpravodajské služby, když díky bývalému NSA informátorovi Edwardu Snowdenovi víme, že žijeme ve světě, kde americká vláda může stahovat komunikační data z celé země najednou?

Tak to je vláda, která náhodně vysadí zbraně samotným teroristům, proti kterým má bojovat.

Zhroutí se Asadův režim?

Carter také sdělil, že je možné, že se režim syrského prezidenta Bašára Asada zhroutí vinou slabé armády. „Armáda je velmi oslabená a utrpěla značené ztráty. V oblasti Damašku jsou vládní síly v čím dál větší izolaci,“ řekl. Pro Syřany by bylo podle něj lepší, kdyby Asad sám „ustoupil ze scény“ a kdyby vznikla nová vláda opírají se o umírněnou opozici.


USA učí Syřany boji s islamisty. Ti mají jiného nepřítele

Syrští rebelové nechtějí bojovat s Islámským státem, ale s jednotkami prezidenta Bašára Asada. Strategický plán boje s islamisty tak krachuje nejen v Iráku, ale i v Sýrii.

 

Vraťme se nyní k utečencům

Z tohoto prostředí prchají Syřané a určitě to není proto, že by sem toužili jít. Ale být každý den ohroženi nějakými šílenci, příště zase hledět k obloze, zda US ARMY neshodí nějakou raketu omylem, jak vždy tvrdí.... Totéž je jak z kopíráku v Somálsku a dalších zemích, kde US ARMY tak vehementně pomáhá "humanitárním bombardováním". Odmítat tyto běžence...? No, nevím...

A pak je tady ještě větší skupina, v které se rozkřiklo, že Dientsbierové Evropy každému rozdají, co hrdlo ráčí a ani se nemusí "makat". Jsou mezi nimi i kriminálníci, zlodějové, podvodníci, prostě kriminální spodina, která se ukryje za dychtící po bezpracním žití v Evropě. Jistě, tato skupina by se měla šupem vrátit na svá území.

Ale, kardinální dvě otázky, na které nikdo nechce a nebo neumí odpovědět, zní: kdo mezi nimi uměle roznáší fantasmagorie, že Evropa vše každému dá a pak sem emigrují přes mrtvoly a za druhé, jak rozlišit tyto tlupy od slušných, ale bojících se žít ve své zemi pod nadvládou USA a banditů?

Ten exodus do Evropy někdo řídí. Vážně věříte, že jsme to my, poctiví lidé, nebo USA za pomoci pokryteckých Dientsbierů a pozvolna rozkládají starý kontinent? Odpovězte si sami! Náhoda to není!

Tak proč?

Petr Pokorný

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
?
před rokem

Nevím, jestli emigranti rozkládají kontinent; spíš mám pocit, že právě oni se zasloužili o ekonomický rozvoj západní Evropy, zvlášť Německa, kde po II.světové válce moc Němců nezbylo. Každopádně je teď jiná situace. Ale pokud vím, tak v Česku stejně zůstat nechtějí; to by si, totiž, nijak moc nepomohli. A co se týká hrozby teroristů, tak českého důchodce z U.Brodu hned tak někdo z prvního místa nezesadí. Btw, neměli bychom se spíš obávat našich seniorů? Navrhuji všem starším 50ti let sebrat zbraně, včetně vzduchovek.

Bek
před rokem

Fakt je, že to asi normální tak naráz není. A mnozí jako chudáci a vystrašení nevypadají!

Dejvis
před rokem

buď je to zbabělost (přiznat že celý systém peněz je úplně špatně), která je dovedla až na samotný okraj šílenství

nebo je to něco víc než "jen" restart dluhu ... a z toho běhá mráz po těle

Súlovská
před rokem

S tou poslední částí souhlasím nejvíc. Vidím to stejně hrůzostrašně.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...