Běženci a utečenci: stanice je zrušena, jede se na konečnou!

 

Problém běženců a utečenců vznikl  ve špatném překladu z němčiny, angličtiny a francouzštiny do speciálních Zelených karet a chybou tiskárny.

 

Jak je všeobecně zvykem a jak nám i dnešní experti nejen z bank či internetu potvrzují, nedopatření se stalo v kartách, kde titulní strana byla natištěna výrazným písmem velikosti dvou cicer - bold, zatímco velikost vnitřních stran se „právě nedopatřením“ natiskla ve velikosti jednoho briliantu typografické měrné soustavy.


Stejně tak omluvný text, že zadluženost západních států je tak obrovská, že prostě na vzdělání nemohou vydávat víc peněz a proto musí lékaře a další vzdělané lidi najmout z rozvojových států. A zadlužení států jako  USA, Němci, Francouzi, Rakušané, Švýcaři či Angličané je tak zoufalé, že ani za jejich vzdělání nemohou  rozvojovým státům zaplatit a proto prosí za smazání dluhu plateb těmto státům.

Zvrácené? Ano, ale bohužel  pravdivé!!!

 

A právě toto je druhá část, která způsobila pohyb statisíců běženců a utečenců.

Takže existují skutečně dvě skupiny: zoufalá a ekonomická

O té šílené strachem není třeba pochybovat: USA už se vymkly jakékoliv logice a hlavními zločinci jsou dnes:

americký ministr obrany a války Ashton Carter

předseda sboru náčelníků štábů ozbrojených sil USA generál Martin E. Dempsey

vrchní velitel sil NATO a amerických jednotek v Evropě  generál Philip Breedlove


Ta ekonomická se vymkla kontrole, když ke zvaným se přidali nezvaní. No a co?

Stanice je zrušena, jedeme na konečnou: do Německa a Anglie, tak jak si to přáli! Ale všichni, nikoliv jenom vybírání rozinek!


Strategie nejsilnějších států nepříklad v Evropě byla jednoduchá

Do Německa, Velké Británie a Francie měly proudit pouze ty nejlepší "mozky" bez omezení a něco jako zelené karty dostaly námezní síly, které se měly pokaždé "odlifrovat zpět", pokud byly nepotřebné.

A bývalý východní blok s balkánskými státy měly hrát předsunutého vola, který by ty nepotřebné odfiltroval na svém území!! Proto je taková strategie s Romy, kdy skutečný rasismus Kanady USA a Velké Británie zaúřadoval: naprostá blokace lidí z nízkým vzděláním, což potvrzují veškerá víza, kontroly z Velké Británie dokonce v Ruzyni, kde odstavovali všechny Romy, stejně tak výhrůžky z Kanady a USA, že nedáme li Romům tolik peněz, aby přestali utíkat, tak nám nejen zablokují peníze z Bruselu, zavedou tvrdá víza, ale ještě zavedou sankce: prostě ani jeden běženec z romské komunity se nesmí dostat na západ. (Důkaz)

Británie obnovila kontroly na ruzyňském letišti - Roma in the ...

Britové se vrátili na Ruzyni - iDNES.cz

Jestli toto není diskriminace a fašismus, tak už není nic!

Pokrytectví, kterému čelí východní (bývalý blok) je neskutečné. Petici proti údajné diskriminaci Romů v českých školách od dubna do srpna podepsalo 38.334 lidí. A pak se dozvíme, že tuto petici organizovaly neziskové organizace (samozřejmě placené vládami západních zemí) pod hlavičkou Organizace Amnesty International a prý z 94 zemí. Tudíž z každé země cca 4000 lidí. Úžasné masové veřejné mínění a názor…

 Kdo to zadal a proč je jasné...

 

 A skutečná studie prokazující výše i z jiné strany

(o náboru vzdělaných mozků asi každý ví, aniž by za vzdělání chudým státům, které lékařů a další platí, něco vrátili. Mimochodem i my platíme jejich vzdělání a pak odchází do Německa a Anglie, případně USA)

Praha – Jako o světové krizi mluví o negramotnosti studie, kterou zveřejnila nadace World Literacy Foundation. Na světě je podle ní celkem přes 796 milionů kompletně negramotných lidí. Světová ekonomika kvůli tomu ročně přichází o 1,2 trilionu amerických dolarů, tedy zhruba 28,8 trilionu korun. Konkrétně Českou republiku to stojí 3,62 miliardy amerických dolarů (87 miliard korun) ročně, spočítala nadace.

„Jedno ze čtyř dětí v USA vyrůstá, aniž by se učilo číst. Naším posláním je zajistit takovou možnost pro všechny děti,“ napsala na Twitteru Shannon Simmons, která má v nadaci na starosti komunikaci.

 A důvod je jasný: zvrácená militantní politika USA a obrovské sumy na zbrojení skutečně neumožní dát lidem v USA vzdělání. Stále ukazují zvrácené zbohatlé a znuděné rodiny z Los Angeles a podobných míst, ale šílenou chudobu ukáží pouze masakry černošského obyvatelstva. Proto mnoho lidí sní o USA, ale na středozápad či do Bronxu by nikdo nešel!

 

O nejvíce ze všech zemí světa přicházejí kvůli neschopnosti číst či psát Spojené státy americké - ročně o 8,73 trilionu korun.

„Kompletní nebo i jen částečná negramotnost má dlouhodobý vliv na život lidí, jejich zaměstnatelnost, a tedy i možnost obživy. Platí to ve všech zemích i ekonomikách,“ uvedl ředitel organizace Andrew Kay pro deník Guardian.

Zatímco rozvojové státy přicházejí kvůli negramotnosti v průměru o půl procenta hrubého domácího produktu (HDP), nejrozvinutější státy kolem dvou procent. Mezi nimi jsou země jako Čína nebo Indie, které ročně přicházejí o 1,2 procenta.

A závěrečná otázka zní: toto vše lze doložit. Jak je možné, že se u nás nenajde jediný skutečný činný politik, který by veřejně řekl:

Král je nahý!

Proto je  stanice zrušena, jede se na konečnou!

Další zdroje

 

Aktivní nábor kvalifikované síly: Kanadské bodování ...

Personální konzultant - Recruiter - Olomouc - Profesia.cz

Agentury mají nový byznys: Nábor lékařů do zahraničí. Za ...

Získávání kvalifikovaných pracovníků v zahraničí : Migrace ...

Work Service Německo - Work Service

O nás - Mobile Personnel sro

Na nábor do Rakouska se přihlásili jen tři Češi - Lidovky.cz

Selhání, řekla Merkelová. A začala debata o imigrantech ...ROK 2010!!

Nemecko potrebuje zvýšiť prílev kvalifikovaných ...

Nemecké a Rakúske firmy posilnili nábor

EURES - evropský portál pracovní mobility - Eures

https://ec.europa.eu/eures/public/cs/homepage

Platforma EURES pomáhá uchazečům o zaměstnání s přesídlením do zahraničí prostřednictvím nalezení pracovního místa v Evropě.

 A ještě předešlé, související

 

Valí se na nás statisíce zoufalých vyděděnců! Za exodus a šílené útrapy jsou zodpovědny čtyři osoby!

 

 


Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...