To je bomba! Rusko, Evropa a USA: bez informací z vás udělá každý novinář lump jelimana.

 

Těžké váhy
Těžké váhy

Díky, prezidente Zemane a exprezidente Klausi! Narozdíl od ostatních diky vám nejsme onuce západu! Co je dovoleno Jobovi, není dovoleno volovi?


Pozorně čtěte, jak si z nás mohl západ udělat stejný toaletní papír, nebýt těchto dvou. V roce 2006 Václav Klaus rozjel ofenzívu a Miloš Zeman zasazuje tvrdé údery. Ostatní neví, která bije - většinou!


Pokud nepůjde ropa a plyn přes Ukrajinu, Rusko necháme zhroutit, pořvával nemocný Porošenko a Jaceňuk! A snad dementní prezident Obama.

Je to slyšet mohutně éterem a každý Putinobijec si přisadí. A zatím:

 

Brusel s USA si dělají z Rumunska, Bulharska, Řecka a Albánie toaletní papír! A zaslepení Poláci či Pobaltské státy?

Jaká je však skutečnost?

1.prosince 2014

Rusko oznámilo konec plánované výstavby plynovodu South Stream, který měl od příštího roku dopravovat ruský plyn do střední Evropy a vyhnout se přitom území Ukrajiny. Bulharská vláda už počátkem června na žádost Evropské komise pozastavila přípravné práce na plynovodu. Stream měl ruský plyn dovést do střední Evropy přes Černé moře a Balkán, aniž by procházel přes ukrajinské území. Maďarsko, Rakousko, Srbsko či Bulharsko South Stream vnímaly jako způsob, jak zajistit dodávky plynu v případě narušení tranzitu přes Ukrajinu, což už Evropa zažila před osmi lety a znovu před pěti lety. Plyn z ruského projektu by navíc uspokojil skoro 15 procent evropské poptávky. Zdroj: http://ekonomika.idnes.cz/south-stream-konci-kvuli-blokaci-bulharska-fkg-/eko-zahranicni.aspx?c=A141201_225401_eko-zahranicni_neh


4. září 2015

A zatím Gazprom v tichosti dojednal a podepsal s Německem dohodu na druhý plynovod Nord Stream II !“Nord Stream 2 zdvojnásobí kapacitu našeho přímého a nejmodernějšího plynovodu skrz Baltické moře. Je důležité, že to budou většinou nové objemy plynu.

Gazprom, E.ON, BASF (Wintershall), OMV, ENGIE a Shell vytvořili pro projekt konsorcium s názvem New European Pipeline, ve kterém bude Gazporm držet 51% podíl, E.ON, Shell, OMV a Basf 10 % a francouzská EGIE zbývajících 9 %. K podpisu podílů došlo v pátek  ve Vladivostoku.


Takže koho mají sankce ve skutečnosti poškodit?

 

Embargo "Made in USA"...

Rosnefť, podľa produkcie najväčšia ropná spoločnosť na svete, s ktorej akciami sa obchoduje na burze, plánuje vybudovať závod na skvapalňovanie zemného plynu (LNG) na ruskom Ďalekom východe. Počiatočná kapacita závodu má byť 5 miliónov ton ročne a postaviť sa má v partnerstve s americkou firmou ExxonMobil.


Mezitím Čína mění dolary za zlato.

Ale svět dostává prapodivné informace!

Roklen:

Je pouze spekulace, že Čína úmyslně vypustila do světa zprávu, která hovoří o tom, že její devizové rezervy ve zlatě jsou ve výši 1658 tun, neboť by jí to ztížilo vstup do SDR. Rozhodnutí o vstupu se očekává letos na podzim.

Pro srovnání čínský (přiznaný) zlatý poklad představuje pouze 1,6 % devizových rezerv. Ruské zlato představuje 13,4 % z celkových rezerv. Lze očekávat, že čínská vláda bude zlato i nadále nakupovat a to jak oficiálně tak neoficiálně. Množství importovaného zlata do Číny přes Hong Kong vzrostlo na 2116 tun zlata. Když k této sumě přidáte ještě množství vytěžené v dolech vlastněných Čínou, hodnoty 1658 tun se určitě nedopočítáte!! Lze očekávat, že čínská vláda bude zlato i nadále nakupovat a to jak oficiálně tak neoficiálně.

  02.09.2015

Ruský prezident Vladimir Putin předložil Státní dumě návrh zákona, který předpokládá, že se země SNS zřeknou při vzájemném účtování dolaru ve prospěch operací v národních měnách.

4.09.2015

Japonsko navrhuje Rusku užívat v platebním styku jen místo USD pro minimalizaci obchodního rizika, prohlásil v pátek na Východním fóru starší správce Japonské banky pro mezinárodní spolupráci Tadaši Maeda.

„Navrhujeme našim ruským partnerům, aby zvážili možnost využívání japonského jenu jako dodatečné měny", řekl Maeda na zasedání kulatého stolu na téma: Dialog zemí: Rusko — Japonsko.

 06.09.2015

Řecko odmítlo uzavřít i přes požadavky velvyslanectví USA vzdušný prostor Atén (FIR Athens) pro ruská letadla s humanitární pomocí pro Sýrii, sdělil v neděli RIA Novosti diplomatický zdroj v Aténách.

„V sobotu se obrátilo velvyslanectví USA na úřadující vládu Řecka s prosbou zakázat přelety ruských letadel FIR Athens. Řecká vláda to odmítla učinit, aby nedošlo ke zhoršení vztahů s Ruskem".

  07.09.2015

Guvernér Singer a poradce Babiše Michl: to, co se děje v Číně není krize jako na západě v roce 2008, ale očistná katarze. Představitelé Číny toto bedlivě sledují - vědí o tom.


 Ti dva "dědkové" jsou úžasní. Kolem party eurofanatiků, TOP 09 a dalších plazů jedou jak rychlík. Tělesná schránka klame...

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Zeolit
před rokem

Leone, prezident Václav Havel byl podle Vašeho gusta?

Dagmar
před rokem

rozhodně žádný z nich se nevyrovnal Háchovi. Státníka Háchova formátu by bylo třeba pro budoucí jednání s tisíciletou kremelskou říší, a pro rozkrytí komplotů nadnárodní plutokracie proti mírovému soužití evropských národů. Zeman se zdál být na dobré cestě, ale když se nedostavil na přehlídku vítězných vůdcových vojsk vracejících se rovnou z fronty tuhle v květnu, tak myslím že už to na Háchu nedotáhne. Snad ten příští

Leon Tuzemák
před rokem

Ti dva oposmluvní tuneldědkové Zeman a Klaus zničili a rozkradli Českou republiku a v zahraniční politice se zmůžou jen na spolupráci s čínskými otrokáři (Zeman) a pitomou petici (Klaus).

Goro
před rokem

No... K tým tuneldedkom :) Nebuď prosím najivny:) v súčasnosti sa do politiky chodí preto aby tunel:).... Keď si myslíš o nejakom politikovi opak, úprimne ta ľutujem :) rozdiel medzi politikmi je len ten, ze sa delia na zlodejov ktorý majú národnostné cítenie a sú chytrý a na zlodejov, ktorí majú namiesto mozgu hovno a sú to kolaboranti s každým kto im hodí kosť zo svojho bohatého stola a národ je im fakt ukradnutý,).... Demokracia je len zbožné prianie všetkých ľudí sveta... Je to utopia :)... Ľudia môžu rozhodnúť len o tom kto ich bude okrádať.... Ale o zásadných veciach plebs v živote rozhodovať nebude, možno vo Švajčiarsku ale ani tam by som to neprecenoval :).... A pokiaľ ide o mňa, radšej opica ako mate vy(vo víne je pravda)..... Ako kolaboranti t so západnými neschopnými amatérmi ako ten náš,)....

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...