Hroutí se armáda USA? Nebo je to vzpoura?

 

Je US ARMY tak demoralizovaná, nebo ji opouštějí všichni "modloslužebníci" a pseudopřátelští lokajové?

 

Nejen státy Středního východu, ale už i Kanada hlásí oficiálně: "Ruce pryč od USA"!

Před pád dny vybombardovaly USA nemocnici, přesně označenou, opakovaně a s tvrdými zásahy. Lékaři bez hranic chtějí vyšetření a tvrdé potrestání viníka. A včera?

V hrabství Lincolnshire na východě Anglie se ve středu odpoledne zřítil bojový letoun F-15 amerického letectva. Pilot se stačil katapultovat!

 A pozor!

18. červen 2014

Ženeva/Praha, 18. června 2014 – Bombardování iráckého města Tikrít 13. června 2014 vážně poškodilo kliniku Lékařů bez hranica omezilo tak přístup ke zdravotní péči pro více než 40.000 lidí prchajících před novým nárůstem násilí v zemi. Mezinárodní humanitární a zdravotnická organizace Lékaři bez hranic/ Médecins Sans Frontières (MSF) proto vyzývá válčící strany, aby respektovaly zdravotnický personál a zařízení, a žádá, aby byly ušetřeny životy civilistů.

 

 

Americké bombardování je otřesné, varuje šéf Lékařů bez hranic

Byl to válečný zločin, zuří Lékaři bez hranic. Afghánská vláda...

 

A pak běží v liště na Čt24 zpráva: Rusové PRÝ bombardovali humanitární konvoj....

Rubriky: ~ Štítky: ,

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Komu by vadili Lékaři bez hranic?!
před rokem

Zakladatelem a ředitelem amerických Lékařů bez hranic MSF-USA byl v letech 1989-2010 Dr. Richard Rockefeller (1949-2014). Zřítil se 13. června 2014 se svým malým letadlem typu Piper PA46 po startu z letiště Westchester County, stát New York, když se vracel domů z 99. narozenin svého otce, miliardáře a prominentního filantropa Davida Rockefellera.

V roce 2000 po návratu z Ugandy byla Dr. Richardu Rockefellerovi diagnostikována chronická myeloidní leukémie (CML), forma rakoviny. Život mu zachránila biologická léčba látkou imatinib mesylát (Gleevec či Glivec ®) od švýcarské farmaceutické společnosti Novartis. Nicméně je nutné trvalé užívání léku s ročními náklady $30,000. Používání levnějšího generika tohoto léčiva (Imatinib Teva) může významně snížit náklady na léčbu. Originální Gleevec vyrábí firma Novartis, která se mj. o patent na toto léčivo soudí s Indickým patentovým úřadem. Dr. Rockefeller v jednom ze svých projevů v MSF řekl: "Není prostě akceptovatelné nyní ve světě globální komerce, globální komunikace, globálního cestování, aby 14 milionů lidí každoročně umíralo na běžně léčitelné nemoci, a my na západě platíme $30,000 za léčbu, aby mě udržela naživu, a nikdo o tom nemluví." A vyzýval firmu Novartis, aby soudní proces ukončila.

Letošní sté narozeniny oslavil David Rockefeller na výroční konferenci skupiny Bilderberg v Tyrolsku. Letos údajně úspěšně absolvoval již šestou transplantaci srdce. Ke globálním změnám, jejichž cílem je nastolit Nový světový řád NWO, chce stále ještě aktivně přispět.

“Some even believe we are part of a secret cabal working against the best interests of the United States, characterizing my family and me as ‘internationalists’ and of conspiring with others around the world to build a more integrated global political and economic structure — one world, if you will. If that is the charge, I stand guilty, and I am proud of it.”
– David Rockefeller, “Memoirs”

http://protiproud.parlamentnilisty.cz/po...

http://www.doctorswithoutborders.org/new...

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...