Masakr v Paříži: proč nás americké teroristické NATO směrovalo proti Rusku?

 

Kdo je přímo zodpovědný za exodus uprchlíků, kdo je zodpovědný za to, že pozornost je upřena proti Rusku a nikoliv proti nebezpečí, které hrozí obyčejným lidem a konečně kdo se nás snaží zatáhnout přes americké NATO do válek proti Arabům?

 

Jak šíleně nyní zní výsměchy Charlie Hebdo na pád (fakta zatím neznáme) ruského letadla a smrt více jak dvě stě občanů! Nikdo, nikdo ve Francii se proti této zrůdnosti nepostavil. Jak je možné, že nás USA zatahovaly prostřednictvím NATO do válek, které likvidovaly civilisty v arabských zemích?

Kdo založil Al-Kaidu v jejích počátcích?

Kdo podporoval a ještě podporuje teroristy v Sýrii proti legální vládě v Sýrii?

Kdo rozvrátil Libyi a zavinil dnešní masakry?

Kdo rozvrátil Sýrii a dodával zbraně teroristům?

Kdo rozvrátil Irák a pozabíjel statisíce civilistů?

A konečně – kdo Evropu úmyslně nasměroval proti Rusku, byť to bojuje proti skutečným teroristů a nikoliv proti vymyšleným teroristům zločinci jako je senátor McCain – senátor USA?

 

Poděkujme vládám České republiky, Maďarska a vládě Slovenska (nikoliv slovenskému prezidentovi) za jasné postoje vůči exodu, které bůhví kdo, ale s podezřením opět na USA vyvolal! Jmenovitě maďarskému premiérovi Viktoru Orbánovi, premiéru Slovenska Ficovi, ale tentokrát i našim Sobotkovi, Chovancovi, jako i prezidentovi Zemanovi.

 

Kdo je zodpovědný za provokace: Kapacita sálu v blízkosti místa, kde v lednu extremisté zaútočili na redakci časopisu Charlie Hebdo, je až 1500 diváků. Už v minulosti se hovořilo o tom, že by se mohl stát terčem útoků kvůli svému programu. Koncert zde večer pořádala americká skupina Eagles of Death Metal. Co je to sakra za program, co se tam dělo, co tomu předcházelo?

 

Musí se Praha a Česká republika bát?

Jednoznačně ne. Nikoliv ve smyslu koordinovaných teroristických útoků. Jsou zde jedinci jako třeba Konvička či Amerikou stále veřejně a úmyslně ukazovaný generál Petr Pavel,(měli bychom ho odvolat) ale jako stát máme jasné a neutrální postoje k arabským zemím, nevraždíme tam civilní obyvatelstvo kvůli ropě a jasný postoj k uprchlíkům skupiny V3 (nikoliv V4) všichni berou jako postoj suverénních států vůči exodu a nikoliv jako protiarabskou nenávist.

 

Jak farizejsky zní kondolence amerického prezidenta Obamy francouzskému lidu – prezidenta státu, který do teroristických akcí proti civilnímu obyvatelstvu Francii a Velkou Británii zatáhl!

Šílené, že nás USA nutí obklíčit raketami a základnami Rusko, když je už jasné, že terorismus je jinde! Proč nás USA stále navádějí jinam, když lidské masakry a nebezpečí je jinde? Včera přiznal Řezníček v Čt, že americké tajné služby mají mnoho center  v Paříži a jejím okolí. Kdo skutečně vládne Evropě?

 

Každý občan planety Země musí tento šílený terorismus odsoudit, ale je na místě otázka: kdo seje vítr, aby následně obyčejní občané sklízeli bouře? Dokud na pravé viníky neukážeme prstem, dokud pravé viníky nesmažeme z povrchu zemského, budeme se stále bát a umírat!

 

Ano, terorismus na nevinných je zbabělým, neodpustitelným činem. Ale jak je možné, že jsme byli imunní k hrůzám, které americké NATO provádělo na nevinných Syřanech, Iráčanech, Libyjcích a dalších skupinách lidí? Jak je možné, že Francouzi jako občané nevystavili ministru války Jean-Yves Le Drianovi tvrdé stop, když podporuje americké NATO a zabíjení civilistů v Sýrii? Totéž Angličané - ministr obrany Velké Británie Philip Hammond? Jak je možné, že obyčejní lidé ve Francii a Velké Británii dávali tak neomezenou moc svým ministrům války v podpoře teroristů z Pentagonu a jejich NATO?

 

Naučme se rozlišovat Evropany jako občany a Evropskou unii neschopných vyděračů, naučme se rozlišovat poctivé vojáky a policisty, co nás chrání od bezohledných kariéristů jako je generál Petr Pavel, který aby si udržel post slouhy USA v NATO, zatáhne Českou republiku do teroristické války? 

 

Vážně může Evropa do něčeho mluvit?

 Velitelství spojeneckých sil pro operace
(Allied Command Operations - ACO)
Velitelství sídlí v Belgii ve městě Mons. Vrchním velitelem sil NATO v Evropě je tradičně americký generál, který je zároveň velitelem amerických ozbrojených sil v Evropě .Vrchní velitel sil NATO v Evropě, americký generál John Craddock...

Vojáci Česko-Slovenska nikdy nezabíjeli kvůli ropě či plynu. Nikdy nebyli součástí teroristické války, i když jsme byli vazaly Varšavské smlouvy. A právě proto byli jak na západě, tak na východě, ale i v arabských zemích vřele vítáni a s nimi naši občané!

 

NATO - pokud nebude obranné, vystoupit!
NATO - pokud nebude obranné, vystoupit!

Řešení? Hluboce se mýlí ti, kdo naivně tvrdí, že musíme s Araby a Islámem zamést. Nejdříve se musíme vypořádat s těmi, co nás do této šílené situace vtáhli. Nás Evropany jako občany, nikoliv členy Evropské unie! Různé lidskoprávní organizace, neziskové, přesto přilepené na penězovody EU. Musíme se postavit všem fantasmagorickým humanistickým odnožím, přicházejícím z USA.  Pokud chceme zůstat v NATO, velitelem vojsk v Evropě se musí stát občan Evropy, nikoliv USA. Evropa musí mít právo jako celek rozhodovat i misích a rozpočtech NATO a nikoliv jednat na příkaz partičky z Pentagonu. Okamžitě ukončit vazalství pod USA a teprve potom zvedat rozpočet na obranu. (Zde by společný rozpočet byl vhodný). Evropská část NATO se musí stát skutečně obranným zřízením a nikoliv militantním, teroristickým orgánem podřízeným  USA a ropných magnátů. Posílit hranice Evropy, dát jasně najevo do Sýrie a dalších států, že ani jeden migrant neprojde a třeba se i utopí od toho a toho dne. Současně však nabídnout pomoc u nich, než se situace uklidní. Všechny ty, kteří se v Evropě nenarodili, začít posílat zpět do nejbližšho mimoevropského uzlového bodu. Monitorovat USA, zda skutečně likvidují teroristy, nebo jim ještě pomáhají proti Evropě. Stejně tak Turecko a předávky ropy mezi IS a Tureckem. Okamžitě zastavit dodávky zbraní ze Saudské Arábie pro teroristy blízké okolí IS. A tlačit na to, aby USA a Rusko spolupracovaly, nikoliv aby USA házely Rusku klacky pod nohy za cenu lidských štítů!

Jinak se terorismus a nakonec válka dostane do celé Evropy. Není to náhodou záměrem šílenců z Pentagonu?

 

 

Rubriky: ~ Štítky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Protivladni demonstrace 17.11.
před rokem
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...