Pařát dnes už nebude dále zjišťovat, kdo financuje Islámský stát. Proč?

 

Koho si vyberou příště?
Koho si vyberou příště? (I když je Obama asi jenom poskok)

 

Protože dnes už to víme. Turecko, které kryjí zločinci z USA pod hlavičkou NATO. Dále Saudská Arábie, která společně s Tureckem a USA vyzbrojuje tyto vrahy. Tečka.

 

Pařát dnes otázku " Ale komu prodávají ropu vrazi z Islámského státu, když nikam nemohou, pane Obamo?" položil v roce 2014 a byl za to nazýván rusofílským slouhou. Dnes je 29. listopadu 2015 a mainstream pomalu a nesměle přiznává, že zrůdy, podporující vrahy z Islámského státu jsou skutečně USA se Saudskou Arábií a Tureckem. Zde: Obama: a zítra jsi na řadě ty, blbečku! I s atomovou bombou!

A co nyní dál?

Měli bychom se soustředit na konkrétní osoby, zločince, kteří za těmito zločiny stojí. A i u nás je podporují. Stejně tak, jako když se v televizi na Čt24 objeví: Rusko nesnáší Putina a pak zjistíme, že s touto cedulkou stojí jeden šašek na Rudém náměstí. Ale ten "někdo" zprávy do Čt24 dodal, někdo tuto zločinně manipulativní zprávu převzal a někdo ji dovolil odvysílat, aby zmanipulovala okolí.

A toto jsou ti hlavní nepřátelé: protože polopravda je daleko horší, než skutečná lež! Hůř se zjišťuje a mnoho lidí na ni naskočí! Nepozná to!

 

Například EuroZprávy: všimněte si, že švadlenka z Londýna změnil název: už to není SOHR? ale...

Při ruských úderech v Sýrii prý zahynulo 18 lidí

Pravděpodobně šlo o ruské nálety. Uvedla to podle agentury AFP Syrská organizace pro lidská práva (OSDH) se sídlem v Londýně. Jiné opoziční zdroje v Sýrii hovoří o 40 mrtvých. Zprávy nelze opět podle Reuters ověřit z nezávislých zdrojů. Proč: Protože "švadlenka" one man show pana Rami Abdul Rahmana už asi nebude SOHR, ale OSDH: Nesmí zapadnout! Kdo zpracovává v Londýně zprávy pro BBC a Bloomberg o Rusku?

A zde je další originál "švadlenky" z Londýna:  Při ruských úderech v Sýrii prý zahynulo 18 lidí

Takže tyto chameleóny musíme stále prověřovat, prosívat, zjištovat přejmenování, zjišťovat, kdo je platí stejně jako vrahy z Islámského státu. Ale co víc: někde nad nimi stojí ti, co tyto špíny zinscenovávají. Nechávají občany v půlce světa zabíjet a schovávají se za mírové holubice Picasovy!

A ty je potřeba už konečně vyhmátnout a vystavit na pranýř zločinů století dvacátého prvního, protože ty z minulého známe: od Hitlera, přes Stalina k Georgovi Bushovi. Ti další jsou utajeni. Zatím!

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Goro
před 11 měsíci

Musím smutne konštatovať, že dnes sa k štátom podporujúci terorizmus pridala aj moja vlasť aj keď asi v dobrej viere (alebo skôr naivnej), poslala do Turecka 13 mil. Eur. Má to byť pomoc pre Turecko zvládať migrantov. Lenže kto mi zaručí, že peniaze z mojich daní, nepoužije vláda turecká na nákup zbraní pre zločinov v Sýrii??? Som zdeseny!!! A nesúhlasím, ani bohovy nesúhlasím.... Prečo sme neposlali stany, zdravotnícky materiál, potraviny???!!!... Peniaze??? Naše peniaze ktoré sme neulupili ani nám nespadli z neba ani sme si ich nenatlacili.... Ale tvrdo vyrobili.... S nimi majú hospodáriť teroristi z Turecka???.... Toto je čo preboha???.... Nepochybujem, že Česi budú za nami v tesnom závese.... Teda, opravujem, nie Česi tak isto ako Slováci, ale naše vlády.... Nuž, keď USA rozkaz, tak všetci sedia na riti.... Preberme sa ľudia toto je naša zem, Európa je Európanov co tu zostali a vybudovali ju a nie tých kadejakých zločincov co stadialto utiekli, vybudovali si za morom monstroznu kultúru a teraz nám chcú rozkazovať.... Nepotrebujeme ich... Sme suverénny... Vlastne, USA nepotrebuje nikto..... Je to rovnaké ako by sme si v kuchyni chovali potkana.....

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...