Vojenské sevření Ruska se zvyšuje: sestřelení SU-24 se shoduje s vyprovokováním Majdanu na Ukrajině!


Pentagon se připravuje?
Vážně se na to Pentagon se připravuje?


Blíží se jaderná válka v Evropě, vyprovokovaná Pentagonem a USA? Co je to za šílenství? Kolik lidí si to uvědomuje?

Zvrácenost!

 

Přístupové cesty Ukrajiny a nyní Turecka k Evropské unii se podobají jako vejce vejci: provokace, masakry, vítání v Bruselu a postup amerického NATO blíže směrem k Rusku. Kde to skončí? A jaderné zbraně už jsou na obou stranách odjištěné!

29.listopadu 2015

Turecký premiér Ahmet Davutoglu po schůzce s evropskými lídry s viditelným potěšením oznámil, že unie velmi brzy otevře další přístupové kapitoly s Tureckem, čím oživí přístupový proces Turecka do Evropské unie.


21. března 2014

Ukrajinský premiér Arsenij Jaceňuk přiletěl do Bruselu. Podepsal tam část asociační dohody s EU, kterou odmítl dnes ji sesazený prezident Viktor Janukovyč.

 

Co předcházelo oběma přístupovým dohodám? Pády či sestřelení letadel, protiruská histerie či dokonce Majdan, nasazení amerických poradců, případně ostřelovačů, v zaostalé armádě se překvapivě najde několik excelentních zbraní a střelců, sestřelení civilních letadel... Není ten scénář jak z kopíráku a "skoro" dokonalý?

A najednou se přes nás valily hordy Ukrajinců, najednou se přes nás "náhodně" valily hordy Syřanů a dalších národností...!

Jenomže, vážně se tak třese Evropská unie na žebravé Ukrajince, na fanatické Turky a na exodus uprchlíků? Skutečně to má logiku?

Je vydírána Merkelová?

Plány Ruska a západních společností na rozšíření plynovodu Nord Stream do Německa, které umožní omezit přepravu zemního plynu do Evropy přes Ukrajinu, jdou proti zájmům Evropské unie a obsahují riziko další destabilizace Ukrajiny. Varovala před tím desítka členských států EU včetně České republiky v dopise adresovaném Evropské komisi. Země z východní části EU v dopise vyzývají k debatě o této záležitosti na prosincovém summitu unie.

Může někdo říct, v čem je Nord Stream 2 proti zájmům Evropské unie? Takže když se obejde zlodějská Ukrajina, poškodí se tím EU?

 

Na projektu Nord Stream 2, který spočívá v rozšíření stávajícího plynovodu přivádějícího zemní plyn z Ruska do Německa po dně Baltského moře, se v září dohodla ruská společnost Gazprom s německými společnostmi E.ON a BASF/Wintershall, rakouskou OMV, francouzskou ENGIE a britsko-nizozemskou Royal Dutch Shell.

 

Není divné, že se stačí dohodnout na penězích s Tureckem a bude klid? Vážně to má logiku? Vážně stačí, aby turecký Erdogan řekl: přátelé, do Evropy nechoďte a běženci se vrátí do svých stanů? Proč USA a Kanada odmítá Syřany, ale Německo údajně jásá? Není divné, že USA na Rusko útočí, ale... Základnami v Evropě, aniž to Evropané chtějí a s rozhodnutími souhlasí?

Padne Evropa za oběť americkému šílenství,  dluhům a provokacím? Kam až jsou ochotni zajít evropští státníci, než se jim otevřou oči? Kam až je USA dotlačí?

Více na: http://zpravy.e15.cz/byznys/prumysl-a-energetika/rozsireni-nord-streamu-jde-proti-zajmum-eu-rika-cesko-a-dalsi-zeme-1249909#utm_medium=selfpromo&utm_source=e15&utm_campaign=copylink

Může někdo říct jak to jde proti zájmům EU? Kdo takovou pitomost vymyslel? Takže když se obejde rozkrádací Ukrajina, poškodí se Evropa? bbbVíce na: http://zpravy.e15.cz/byznys/prumysl-a-energetika/rozsireni-nord-streamu-jde-proti-zajmum-eu-rika-cesko-a-dalsi-zeme-1249909#utm_medium=selfpromo&utm_source=e15&utm_campaign=copylink

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...