Informace

 

Nové logo
Nové logo

 

V příštích dnech významně změníme systém informací a k tomu jsme připravili nové logo, novou masku Pařátu a i pracujeme na jednodušší úpravě redakční stránky.

 

Stále více lidí si uvědomuje, že mainstreamová média už dosáhla úrovně, ze které není cesty zpět, lež stíhá lež, demagogie demagogie a dokonce smyšlenky jsou dávány za fakta. Proto jsme se rozhodli rozšířit texty nejen na stránce www.paratdnes.cz, ale i na dalších sociálních sítích – zatím facebook PAŘÁT dnes

Patnáct let jsme vše dělali ve volném čase a poháněla nás pouze zloba, že mainstreamová média jsou založena na lži a dezinformacích poplatných režimu, na který zrovna korouhvička ukázala. Ta zloba, že masmédia opět přestala dávat objektivní informace ze všech stran, ale jsou znovu cenzurovaná přes čtk, jehož nadřízeným orgánem je velvyslanectví USA – jeho tisková kancelář a stejně tak obdobná kancelář v Bruselu. Je to zákon akce a reakce: čím více budou lhát, tím více je budeme ničit pravdou!

Pro lepší orientaci využijeme tagy, neboli štítky na konci textů, které spojují tématikou jednotlivé kategorie a následně zrušíme odkazy, které ztrácejí svůj význam.

Na závěr: hledáme formu financování, ale s jednou, dost zásadní podmínkou: médium musí být naprosto svobodné a nikdo nesmí ovlivňovat jakýkoliv text zde uveřejněný. Je a bude to záležet na autorovi, jediná autocenzura je  lidská důstojnost a svoboda.

Petr Pokorný  

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...