Nejen v Německu, ale i v České republice či na Slovensku manuál co je záchod, popelnice či práce budí rozpaky!

 

Manuál dávaný po staletí. A výsledek...?
Manuál dávaný po staletí. A výsledek...?

 

Všechny informační zdroje dnes citují z německých Süddeutsche Zeitung či Focus o snímcích, co je ženské tělo a manuálu, co je to ta údajná západní civilizace.

 

Sice při pomyšlení na Hollywood a pochody "Pride" je slovo civilizace sporné, ale budiž.

Na ilustraci Süddeutsche Zeitung byly bílé nohy a černá ruka mezi nimi. Redakce kresbu zveřejnila na svém facebookovém profilu jako pouták – a mezi čtenáři se prý strhl povyk. List se nakonec omluvil.

 

Úžas prý budí i manuál pro migranty

V souvislosti s těmito událostmi vyplulo na povrch i to, že i sami sociální pracovníci, kteří v létě pomáhali zvládat nápor migrantů, si (velice překvapeně) všimli, že soužití lidí z různých kultur není vždy jednoduché. Z jejich popudu, píší deníky, prý vznikla příručka, že v Německu je násilí zakázáno zákonem, že je běžné třídit odpad, být ohleduplný k ostatním lidem i životnímu prostředí, uvolnit ve veřejné dopravě místo starším a že je povinností každého pomoci osobě v nouzi.

 Pokud vynecháme všeobecný dojem, že příchodem kapitalismu začali být lidé i v našich krajích k sobě jako divocí psi, víme i u nás velice dobře, jak je zbytečný manuál o záchodech, popelnicích a práci u jedné nejmenované subkultury, o které už je i u nás zakázáno psát a policie má pod trestem přísně zakázáno nás od sebe rozlišovat, jak se o tom přesvědčil  policista, který tak neučinil.

I když je samozřejmě záhadou, jak Dientsbierova nezisková parta vyplácí desítky miliard na nejmenovanou subkulturu, která neexistuje, není nikde evidována a především:

jak může Nejvyšší kontrolní úřad zkontrolovat hospodárné vydávání peněz u Dientsbierovy neziskovky, když Dientsbier dostane peníze na něco, co není právně relevantní a zakotveno v systému. To mi fakt rozum nebere!

 

P.S. Nejde to nezkopírovat:

Marek Vokál 16459

čekám, kdy EU upraví nebo přímo zakáže šachy. Tam taky vždy táhne nejdříve bílý ... Rv

 

 

Rubriky: ~ Štítky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
lubajs
před 10 měsíci

"Jak může Nejvyšší kontrolní úřad zkontrolovat hospodárné vydávání peněz u Dientsbierovy neziskovky, když Dientsbier dostane peníze na něco, co není právně relevantní a zakotveno v systému" No, já bych řek, že se takto fikaně tuneluje státní rozpočet. Vládnoucí garnitura dnes už nemůže vykrádat erár přímo, jako to dělala ODS v 90 letech minulého století, tak se to teď dělá přes spřízněné neziskovky, odkud se většina peněz přesune na konta politických stran. Má snad někdo jiné vysvětlení?

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...