Šílené: američtí prezidenti řídili doping v USA a americký senát mlčel!

 

Pod vlajkou pruhů a hvězd: lilium
Pod vlajkou pruhů a hvězd: lilium


Tim Montgomery a Chryste Gainesová, Dwain Chambers či Kelli Whiteová, Carl Lewis, Ryan Braun, Ben Johnson,  Florence Griffith-Joynerová,  Lance Armstrong a další a další....


  Florence Griffith-Joynerová už nežije. Zemřela ve 38 letech. Prý to s dopingem nesouviselo. Skutečně? Svět pochybuje. 

V roce 1989 jsme stále dokola slyšeli, jak bolševici zakládali dopingové tábory, zatímco západ byl čistý, křišťálově čistý. A pak? Pak se přes třicet tisíc stránek dosud tajných dokumentů o dopingu ve Spojených státech v roce 2003 dostalo na veřejnost k  prestižnímu magazínu Sports Illustrated a svět (východní) zíral!

V rozmezí dvanácti let od roku 1988 více než sto amerických sportovců dostalo i přes dopingový nález pouhé napomenutí, nikoli trest. Tenistka Mary Joe Fernandezová, fotbalista Lalas a další mohli dál sportovat.

Nikdo však americkou asociaci nevyloučil, americký prezident obviněn nebyl.

A Rusko?

Podezření prý způsobuje především světový šampionát z roku 2013, který se konal v Moskvě a kde došlo k navýšení ceny vysílacích práv z původně šesti milionů na 25 milionů dolarů. Ve stejné době bylo pozitivně testováno devět ruských atletů, kteří se šampionátu nezúčastnili, následně ale nebyli žádným způsobem potrestáni.

Takže i kdyby to byla pravda, v čem se to liší? Protože jsou to Rusáci....!?


A pak najednou bomba:

O ruském dopingu musel vědět i Coe. Zpráva WADA naznačuje možnou roli Putina

 A americký list Washington Post přišel  s informací, že bývalý prezident federace Lamine Diack měl být napojený dokonce na ruského prezidenta Vladimira Putina, kterého považoval za svého přítele. (To je jasná korupce, v USA to vědí nejlíp) A opět ta korupce - americké zaklínadlo na vše, kde USA nemají svá chapadla!

 

FIFA - korupce: nahlášeno z USA

Olympijský výbor - korupce: nahlášeno z USA

Moskva - korupce: nahlášeno z USA

IAAF - korupce: nahlášeno z USA

Perlička: svržena česká vláda Petra Nečase - korupce: nahlášeno z amerického velvyslanectví, i když korupce v řádu miliard na léky či jadernou elektrárnu (jednoznačně) vyšla právě z amerického velvyslanectví a vůbec se s tím netajili - kdo by je potrestal? Není síly na tomto kontinentě. Zatím...

 

A my, velká, největší a nejbožštější Amerika, nejčistší z nejčistších žádáme, aby bylo Rusko vypovězeno ze  všech sportovních akcí a současně víme, že tam byl namočen i prezident Putin. Důkaz? Znal se se šéfem IHHF....

 

Washington/Londýn - Dlouho očekávaná druhá zpráva Mezinárodní antidopingové kanceláře (WADA) naznačuje možné propojení dopingu v ruské atletice až k nejvyšším strukturám IHHF i k politickým špičkám včetně prezidenta Vladimíra Putina.

A tak je očerněn Sebastian Coe, ve fotbale Michelle Platini....

 

P.S. Pokud zpráva o dopingu před veřejností byla tajná, senát to v USA nevěděl? A senát v USA nemluví s prezidentem USA? Samozřejmě to nikdo neví, ale váhu obvinění prezidenta Putina má stejnou, jako obvinění prezidentů USA!

 

 

Rubriky: ~ Štítky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...