Šílené! Hamídova cesta ze zamořeného Česka! Neuvěřitelná, zvrácená špína pro děti!

 

To, co otiskly Hospodářské noviny a potvrzují další, není na žalobu, ale na trestní výpravu proti grázlům, co zvráceně informují naše děti a vnoučata! Je to zločin a to už naše vláda přehlédnout nesmí. Nesmí!!!!

 

Hamídova cesta ze zamořeného Česka

Neboli taková malá školní "inkluze"...


 

Protestuji, protestuji, protestuji!

Dítě, které odpoví špatně, bude potrestáno trojkou z mravů? Ale zloděj a vandal nevadí? Budou už i děti opět politicky vylučováni?

 

Zde je další

Dospívající Hamíd prchá z válečného Afghánistánu do Švédska, kde má začít nový život a... A příště Čech z Česka do Pakistánu?

 

Dientsbier, Člověk v tísni a další!

 Jeden vedle druhého z neziskových - ziskových organizací přilepen na penězovody a dotace, ale na skutečně nemocné děti si máme vybírat peníze mezi sebou. Na to už nezbývá!

Příručka Hello Czech Republic i další výukové materiály souvisí se školními rámcovými vzdělávacími programy a učitelé si ji mohou volně stahovat na stránkách UNHCR a společnosti Meta. Materiál tak například radí, jak se vypořádat s urážkami, které se mohou vyskytnout při debatách ve třídě, a jak udržet klidnou a věcnou debatu. Učitel má přinést různé druhy novin, časopisů a bulvárních deníků, vyhledat články o imigrantech, projít i zpravodajské servery a následně analyzovat pravdivost informací.

„Jedním ze způsobů prevence i řešení komentářů zatížených předsudky je vzít si k ruce fakta a statistiky a vést debatu o tom, proč se z lidí stávají uprchlíci, nabádá osnova.

Dobře, přistupme na tuto hru a doplňme fakty!


Vážně má být součástí příručky, jak USA a NATO (což je totéž) rozbombardovaly "humanitárně Jugoslávii", Libyi, Sýrii, Irák a další státy za účelem rabování ropy a plynu, že tam je vyšetřování Tonyho Blaira a nepotrestání masového vraha George Bushe mladšího, kdy i jeho otec byl ostře proti a před časem to přiznal? A co Vietnam, nebo"Africký roh" a další zbídačelé státy Afriky, kde mírově" zasáhly USA?

A že následně se daly miliony lidí do pohybu, nikoliv však za peníze zločinců, kteří založili Islámský stát (senátor USA McCain a další), ale má to vše sponzorovat Evropa, zatímco USA (NATO) si mne ruce a připravuje války v dalších částech světa? Ne, pokud se těmto zločinům nevzepřou prostí občané Německa, Francie, Slovenska, Česka, Rakouska, Maďarska, Itálie, Španělska atd. a nechají se zatáhnout do třetí světové války několika stovkami zločinců ve válečné mašinérii pod hlavičkou NATO dirigované z Pentagonu, svět a planeta Země končí!

 

 Předešlé

Mám rád Araby. Ale u nich doma!

 

 

Rubriky: ~ Štítky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Etnobyznys
před 10 měsíci

Komiks o Hamídovi vydala neziskovka META, o.p.s., společnost pro příležitosti mladých migrantů, ředitelka Zuzana Vodňanská.
Výroční zpráva za rok 2014:
Celkové náklady 12 798 000,- Kč,
z toho osobní náklady (tj. mzdové náklady stálých zaměstnanců) 8 023 000,- Kč.
Celkové výnosy 13 025 000,- Kč,
z toho provozní dotace 12 098 000,- Kč od ministerstva školství, ministerstva sociální věcí, ministerstva vnitra, US embassy a fondů EU.

Tzn. dotace jsou 90 % příjmů obecně prospěšné společnosti META a 63 % výdajů jde na mzdy stálých zaměstnanců. A čím bude víc imigrantů, tím bude víc dotací. Etnobusinessmani.
Zde:
http://www.meta-ops.cz/sites/default/fil...

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...