Jak "excelentní" novinářka (po Palatovi) Petra Procházková vynalezla ruchadlo...

 

Ruchadlo Petry Procházkové
Ruchadlo Petry Procházkové

 

Bratranci Veverkové závistí blednou. Teda možná, neboť už jsou v hrobě. I Išvan (nikoliv ten, co stále hledá stovky milionů a kila zlata), ale Ištvan Léko, toho času šéfredaktor se na novém vynálezu ruchadla podílí.

 

 

 

 

No považte, zde na Pařátu  už třičtvrtě roku řešíme cenu ropy na ruský rozpočet a Petra Procházková vynalezla ruchadlo, pardon, začala řešit problém ropy. A nejen to, přes čtk nastalo osvícení, rozsvícení a už víme a známe příštího prezidenta Ruska. To jsou věci, to jsou věci... A s úžasem zjistila, že za rok už Rusko nebude... Bude bankrot!!! (viz dole příloha) Chytrá to žena!

 

 

A excelentní novinářka Petra Procházková, která jasně ví každý den všechno o ruském vojsku na Ukrajině, o všech nemocech Putina a zločinech téhož, přišla na to, že Rusko se zhroutí do roka a do dne, neb je snížena cena ropy.

Budíček, paní novinářko, je únor 2016!!!

Každý den jedna strana stupidit o Rusku i kdyby "prase na čertu jezdilo". Nebo se to říká jinak...?



A jak vznikl Procházkové nástupce Putina?

ECHO 24: Nejdříve přišel medvěd

Bodyguard ochránil Putina před medvědem. Vystřílel mu zásobník pod nohy

,

Ruský generál Alexej Ďumin, který se z tělesného strážce prezidenta Vladimira Putina vypracoval až na gubernátora, svého času při ochraně Putinovy rezidence čelil i medvědovi. „Byl to velmi odlehlý objekt, v horách. Byl jsem na noční hlídce v domě a prezident už odpočíval,“ vyprávěl čerstvě povýšený šéf Tulské oblasti v listu Kommersant, jak jej, ještě jako bodyguarda, vyrozuměli vysílačkou, že „u dveří máte medvěda“.

 

„Podívali jsme si s míšou vzájemně do očí. Trošku poodstoupil, tak jsem otevřel dveře a vyprázdnil celý zásobník své pistole pod jeho nohy,“ vylíčil Ďumin s tím, že mu bylo líto zvíře zastřelit, i když měl u sebe i náhradní zásobník a nabitý samopal. Medvěd se ale ukázal náramně rozumný, pochopil, že mu Ďumin vlastně zachránil život, a tak střeženou oblast opustil. Ráno strážce podal hlášení Putinovi a ten jej prý pochválil, že „je chlapík“, protože šelmu nezastřelil.

Putin je znám i jako milovník přírody a divé zvěře.

 

Druhé kolo: dedukce hvězdy Petrušky Procházkové

Prý už má Vladimir Putin nástupce

 

V Moskvě již prý našli nástupce Vladimira Putina. Myslí si to alespoň Petra Procházková, redaktorka Lidových novin zaměřující se tradičně na postsovětskou oblast. Možný příští prezident za sebou má, tak jako Putin, úspěšnou kariéru zpravodajce a i v jiných věcech prý připomíná Putina roku 1999, když si jej místo sebe vybral Boris Jelcin.

 

Jmenuje se Alexej Ďumin a doposud jej v Rusku skoro nikdo neznal. Pohyboval se totiž ve světě tajných služeb, o kterém se v novinách příliš nepíše. I své nejvyšší vyznamenání, čestný titul Hrdina Ruska, prý přebíral v utajení.

Ještě prvního února byl náměstkem ministra obrany, následně byl demobilizován a stal se gubernátorem důležité Tulské oblasti. Procházková líčí legendu, kterak jednou dokázal od prezidentových dveří zahnat medvěda. Putin, milovník zvířat, jej prý pochválil, že dokázal zvíře odehnat, aniž by mu ublížil.

Což je dle naší excelentní redaktorky - expertky na ruské záležitosti důvod, že jedině on bude tím prezidentem....

 

skenov

Rubriky: ~ Štítky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Ko ko ko
před 9 měsíci

To je fakt. Možná to jenom opsali oba z Putinova projevu rok starého.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...