Vážený prezidente Putine, zasaďte se o propuštění Kájínka

 

Ptáte se, jak si takovou zhovadilost můžeme vymyslet? A můžete nám říci, proč by toto nemohl dělat běžný občan, když stejnou zhovadilost píše ministr vlády, jakýsi Bělobrádek a lokaj USA dokonce prezidentovi cizího státu??

 

 

Protože stejně jako Putin nic neví o tom, co udělal Kájínek, tak ani fanatická banda probruselská neví, zda je Savčenková dvojnásobný vrah. Někdo je zabít musel! Snad by mohl prezident Putin požádat o propuštění i masových vrahů Roubalů apod... A co Guantanamo, kde bez rozsudků, dokonce bez jakékoliv ochrany jsou mučeni (možná) nevinní lidé? I o toto Vás, pane prezidente Putine, požádal ministr Bělobrádek?

Je fascinující drzost bez možnosti nahlédnout do spisů a obviňovat kohokoliv

Bělobrádek dopoledne na twitteru upozornil na petici, která vyzývá evropské lídry, aby vyvinuli mimořádné úsilí kvůli propuštění ukrajinské letkyně Savčenkové. Ta je obžalovaná z vraždy, pokusu o vraždu a nezákonného překročení ruských hranic. Podle obžaloby je odpovědná za smrt dvou ruských novinářů. Ruská prokuratura pro ni žádá 23 let vězení, Ukrajinka vinu popírá. (Takže když to řeknou Ukrajinci, tak není pochyb...)

Jak ví Bělobrádek, který má navíc těžkou nemoc, že je nevinná? Vážně tam bojoval? Jak to ví Kalousek? Jak to vědí i další poddaní americké vlády?

Proč nám sakra lžou? Kdo tedy zabil ty novináře? Zabili sami sebe?

Na odpolední tiskové konferenci ve Sněmovně Bělobrádek upřesnil, že nechystá podpis petice, ale chce psát sám přímo Putinovi. "Já se domnívám, že petice má slabší dopad, než když vicepremiér členské země Evropské unie napíše dopis prezidentu Ruské federace," řekl Bělobrádek.

Místopředseda vlády se chce v dopisu vymezit proti porušování lidských práv a vyjádřit solidaritu Savčenkové v mezinárodním kontextu. "Budu vyzývat k tomu, aby bylo dodržováno mezinárodní právo," uvedl. Ruského velvyslance je podle místopředsedy vlády připraven oslovit s podobnou záležitostí i poslanecký klub KDU-ČSL.

 Proces, v němž dosud nepadl verdikt, má být obnoven ve středu.

Nebojí se těžce nemocný a věřící ministr Bělobrádek Boha, že mu toto farizejství i s úroky spočítá? Pokud budeme vědět, že Savčenková není dvojnásobný vrah, tak je protest na místě, ale další divadlo pouze na zbabělé šťouchání do Putina je hnus!

Bělobrádku s Kalouskem, dokažte, že novináře nezabila ona, nebo jděte k čertu a nebi se vyhněte! Podpoříte vraha, pokud je Savčenková skutečný zabiják?

 

Rubriky: ~ Štítky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
magda
před 8 měsíci

Zdali tenhle nacpávač zabíjačkových střívek napíše taky do USA, aby Turecko dodržovalo zákony, lidská práva, svobodu slova, zmasakrovávání Kurdů, genocidy v Arménii atd.? Je mi z nich ze všech na blití

Doga malor
před 8 měsíci

Kostelník se nezapře co kostelník to šajtle prapodivná kvalifikace kde se to učí?

Mareček držel hladovku
před 8 měsíci

celé roky. Suchá hladovka, snad když se nepije, může trvat týdny. A Saqvčenková může ještě zpívat. Prostě dokazuje, že Ukrajinci mají neomezené možnosti. Člověk žízní kolabuje po třech dnech, v teple po dvou. Prostě má ukrajinský výcvik a to se na západě cení.

Franta
před 8 měsíci

Jó, to byla na Ukrajině jedna extravýkonná zlodějka, Tymošenková se to jmenovalo. Taky to kvílelo a stonalo v base, alre jen nastal Majdan, tak mávnutím čarovného proutku ozdravěla a začala křepčit jako mladé děvče. Mají to prostě tyto ukrajinské děvy v krvi, hrát před světem takové divadlo :-(

lubajs
před 8 měsíci

Tymošenková je židovka, která za své vlády nechala Ukrajinu vesele rozkrádat západem a sama si při tom také přišla na své. Zřejmě proto se o ni západ ovládaný nosatými obřezanci tolik bil, když byla za zlodějiny zavřena do basy. Kdo sleduje dění na Ukrajině ví, že ukrajinská junta je složená ze samých židů s cizími pasy a ta Savčenková než ji zajali proruští ozbrojenci byla poslankyní v ukrajinském parlamentu, tak se dá předpokládat, že Savčenková je také židovkou. Ono do ukrajinské junty by normální Ukrajinec nežidovského původu vůbec nebyl připuštěn.

Tom
před 8 měsíci

Internetový připojení evidentně máš. Zadej si do vyhledávače "nejbližší psychiatrická ambulance". Hned jak budeš vědět adresu tak tam mazej. Pokud už tam ovšem nechodíš pravidelně.

Karel
před 8 měsíci

Za prosbou o uzdravení se jezdí k Panně Marii do Lurd. Ovšem od jisté doby se jezdí do Berlína. Tam jela Timošenková na posteli zpět přihopskala po svých.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...