Prezidente Zemane, vyhlašte částečnou mobilizaci a nechte okamžitě uzavřít hranice!

Výbuchy už jsou blízko nás a nikdo zvenčí nás neochrání! A s jídlem roste chuť! Navíc, každý zabitý civilista zabitý armádou USA má příbuzné, takže tato lavina byla vyhnána k nám, přátelům USA!

Masakr v sídle Evropských hodnot!
Masakr v sídle Evropských hodnot!

 

To je přesně důvod, kdy se nás USA snažily jako reklamu dostat do společenství zemí, které dělají v arabských zemích jaro a to jaro se přesunulo do západní Evropy!

Belgické hlavní město Brusel se v úterý stalo terčem teroristických útoků. Nejprve otřásly dva výbuchy letištěm Zaventem a následně přerušila exploze provoz metra ve čtvrti Maelbeek, v blízkosti unijních institucí. Hovoří se ještě o jednom možném výbuchu v metru. Zemřelo nejméně 23 lidí.

A do toho nám nařizují lidskoprávní organizace, že máme poslušně stát a jít na tato jatka beze zbraní!

 

Stačí se podívat, odkud se tyto zrůdné lidskoprávní organizace valí: vše je z USA!

Ale: i když samozřejmě bezpečno nemůže být nikdy nikde, my se bát (zatím) nemusíme. Do arabských zemí jsme jezdili pracovat i před americkým zabíjením a lidé z těchto zemí na nás nemají "pifku". A není to tím, že by nás neznali. Naopak: tehdejší značka Made in Czechoslovakia otevírala všude dveře. Dokonce i v komunistické době! Naše rodiče nejezdili ven zabíjet, ale pomáhat a pracovat.

Pouze USA nás chtějí namočit do jejich zabíjení a vyžadují, ať posílíme i vojenský rozpočet! Jim vyhovuje co největší masakr v Evropě, abychom výrobce zbraní v USA zahltili zakázkami a mazali tím americký dluh. A generál Petr Pavel dělá reklamu, aby teroristi přišli i k nám: přece i my se chceme podílet na americkém zabíjení v americkém NATO!

 Ale někteří (promiňte prosím to slovo, ale) kryplové stále budou tvrdit, že hlavní nebezpečí jde z Ruska a odvádět tím pozornost!

 

Rubriky: ~ Štítky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

petr
před 8 měsíci

Zamozřejmě že zabrání, hlavně příchodu takzvaných dobrých ze západu.Jsme velká slovanská entita , samozřejmě východně od Němců
obsazených Globalisty.Vždy dělali průsery tou svou nej prací, rasou,pořádkem atd-a už je to tu zas.Nemyslím, že tomu zabrání křesťanství, ale vlastenectví.Bavoři jsou asi nejvíc křesťanští, nebo si na to jenom hrajou a výsledek hrůzný.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...