Nastal čas zvolit do čela ODS skutečného lídra: první kandidát je Zeman

 

Je to člověk, který má životní zkušenosti, ale velice bystrou mysl, je za ním kus práce a ač je excelentním kandidátem pro ODS, jeho názory s naprostou jistotou přijme i značná část nejen ČSSD. Bezvládí pod paní Němcovou a panem Fialou musí skončit! A poslankyně Černochová je příběh sám o sobě. Ostatní jsou pro změnu neviditelní, nebo ryzí úředníci jako poslanec Stanjura.

 

Jistě jste pochopili, že za kandidáta na lídra ODS nenavrhuji prezidenta Miloše Zemana, ale člověka nanejvýš povolaného a okolím milovaného. Je jím výrazný politik,

Jaroslav Zeman

Senátor PČR za Senátní obvod 35: Jablonec nad Nisou - Semily

Tato skutečná osobnost vhodná na funkci předsedy ODS prokázala již dost sebedůvěry svými činy a nikoliv žvaněním. A především názory tohoto senátora nejsou ve vleku populismu, co chce dav, ale naopak předkládá davu své myšlenky a ten, světe zboř se, stojí za ním v opakovaných volbách napříč politickým spektrem.   Komunální politik všemi vážený (důkaz, že je opakovaně volený tam, kde pracuje), že jeho myšlenky přesahují obec, dokázal v senátních volbách, kdy s přehledem porazil hejtmana Stanislava Eichlera. Co chcete víc?  


Senátor PČR, starosta obce Albrechtice v Jizerských horách (ODS). Absolvoval Střední uměleckoprůmyslovou školu v Jablonci nad Nisou. Po maturitě začal pracovat v TJ Bižuterie Jablonec a později ve státním TOFA Albrechtice. V letech 1991–1993 se podílel na privatizaci tohodo podniku,  od roku 1995 je ředitelem nástupnické společnosti DETOA Albrechtice s.r.o. Ve firmě působí rovněž jako jednatel a společník.  V roce 2002 úspěšně kandidoval do Zastupitelstva obce Albrechtice v Jizerských horách, o čtyři roky později byl zvolen starostou. Post obhájil i po komunálních volbách v roce 2010. Jaroslav Zeman je rozvedený a má dva syny. Roku 2012 byl zvolen za ODS do Senátu PČR ve volebním obvodě č. 35 - Jablonec nad Nisou.

A pak zde máme další výraznou osobnost, která by po boku senátora Zemana mohla opět vtisknout ODS skutečnou pravicovost, ale nikoliv fanatickou, zaslepenou. I on si musel prošlapat cestu a dokonce víc, než mnozí z nás. S handicapem, kterému mnozí podlehnou, on naopak zaťal zuby a dokázal, že nejen hezká tvář dokáže posunout člověka kupředu, pokud se svého okolí nezalekne. Pan Václav Klaus mladší dozrál ve velice výraznou osobnost, která může být našemu státu přínosem. A i on za publikované názory sklízí často potlesk na otevřené scéně nejen nás, pravicově smýšlejících, ale i u slušných, poctivých občanů z levého spektra. Domnívám se, že nastal čas minulému vedení poděkovat (někomu upřímně) a vyrazit na zteč do příštích voleb.

Ne za zájmy politků, ale za budoucí životy občanů země české.

 

Proč: malé zamyšlení a zhodnocení

Pan profesor Fiala je člověk, kterého si velmi vážím. Problém je v tom, že jeho rozhodnutí jsou jak ze školních škamen a vůbec občas neví, co se mezi lidmi děje. Kde je třeba šroub utáhnout a kde povolit. Výborný teoretik, ale i nejlepšího žáka musíte hnát kupředu, protože na špici neví, zda zrychluje či zpomaluje. A dnešní doba není o teoriích, ale o skutečné praxi. Je to vidět i na premiérovi Sobotkovi, že je občas zmatený jak štěně ve velkém prostoru.  A skutečný lídr musí hnát to své stádečko den co den dalšími nápady, pobídkami a nehajat.

A pak paní Němcová. Smutný příběh. Z té se stala směšná figurka, kolem které peláší svět. Škoda, že neodešla v pravý čas. Za bývalým předsedou ODS Václavem Klausem byla skvělá, protože byla ve vleku, ale dnes, kdy má sama rychle zhodnotit situaci, je naopak ve vleku TOP 09, boje Sancho Pancha s vládou jedné strany, která už zde čtvrt století není a její hloupoučké výroky jsou pro pobavení lidí v restauracích. A to přece žádná strana aspirující na velký vzestup nemůže  strpět. Z ní se postupně stalo to,  co je Dientsbier v ČSSD: totální přítěž politické strany!


A na závěr: za prvé nebyl problém, že Československo mělo ve vedení komunisty, ale že to bylo ukotveno v ústavě neodvolatelně a navždy, což mnozí mladí těžko rozeznávají, když to dodnes nechápe ani Kalousek či paní Němcová. A ta ještě horší: fanatická přimknutost na jakousi státostranu v Bruselu, jejíž fantasmagorie už dnes předčí mnoho komunistických výdobytků. A pokud toto vedení pravicové strany nechápe, nemá co ve vysokých funkcích dělat, paní poslankyně Němcová. Odejděte sama jako první a jděte příkladem!

Tento text dávám volně k diskuzi a zamyšlení všem občanům našeho  pravicového spektra: nastal čas se opět poprat o skutečnou svobodu a demokracii!  Jsou před námi úkoly jako referendum o vystoupení z Evropské unie, přípravy na rychlé smlouvy v případě Brexitu či úplného rozpadu EU, spravedlivé začlenění do NATO a nikoliv dělat poskoka USA, tvrdě opět bránit svobodu slova a jednotlivce a mnoho dalších úkolů, na které patolízalové nejen z ČSSD, ale především KDU-ČSL nestačí. A tuto osobnost navrhuji, ač jsem s ní nehovořil, ale reference a jeho názory si prosím vyhledejte sami. Pak se teprve rozhodněte, zda ano, či ne.

 

Možná stojí za připomenutí můj názor z roku 2010

Petr Pokorný: Kam kráčíš, drahá ODS?

Bývalý a snad časem opět budoucí  volič ODS, nestraník.

29. dubna 2016

 

P.S. Pokud zodpovědnost za náš stát nepřevezmou skuteční lídři, nastoupí anarchie a doba, která umožnila vznik skutečnémo fašismu, nástup Adolfa Hitlera a strašnou druhou světovou válku! A nebýt obyčejných ruských občanů, kteří i za nás bojovali a umírali, možná bychom nebyli, protože všichni naši ne-árijci - rodiče by možná byli také v koncentračních táborech. A tomu musíme zabránit!

Rubriky: ~ Štítky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

opus111
před 6 měsíci

Ekonomická transformace proběhla tak "úsěpšně", že jen v roce 1991 byla inflace 57% a v dalších letech se pohybovala ve dvojciferných číslech. Díky této obrovské inflaci lidé přišli o velkou část svých úspor, ing. Františel Nevařil to spočítal na tehdejších 400 miliard korun, což odpovídá dnešním 4 biliónům korun, coč je téměř čtyřnásobek současného ročního rozpočtu státu, dá se to nazvat Klausova krádež tisíciletí.

Ekonomická transformace byla tak "úspěšná", že zaniklo mnoho do té doby prosperujících podniků a nastal poropad HDP přes 30%, který jsme doposud produkčně nedohnali.

Ve fondu národního majetku zůstal po této "úspěšné" Klausově transformaci dluh přes 700 miliard korun, který potom musela sanovat ČSSD v letech 1999-2006.

A od roku 2007 do roku 2013 co předváděla ODS, tak to byla další katastrofa.

Takže jako provokace ten váš příspěvek dobré, jinak co jsem napsal, ODS volí jen lidé bez vědomostí nebo bez svědomí.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...