Zločin Drábka (TOP09) odhalil svou tvář! Pravda o agenturách konečně vychází najevo!

 

Jaromír Drábek
Jaromír Drábek

 

Tam, kde byl veřejnosti záhadně předhazován zločin, dle selského rozumu nebyl. A skutečný zločin TOP 09 zakrýval pseudozločin, za který měl trpět státní zaměstnanec Šiška. Zatímco Šišku málem semlela snaha pomoci státu a sám na tom zisk neměl, TOP 09...

O co jde? Kolem 200 000 lidí hledá práci (443 000, ale v Chánově a jinde dělat nikdy nebudou). Agentury a firmy ani na zaučení už nepřijímají, za minimální mzdu však zahraniční ano!

Před několika lety běžela šuškanda, že neobyčejná podpora TOP 09 z evropských struktur není jen tak a že fanatismus partičky kolem Kalouska (a Schwarzenberga) je hraný výměnou za "něco".

To něco se zdálo tenkrát velice přitažené za vlasy:

Dovolit určitým migrantům vstup na naše území, srážet tím platy a tak umožnit nadnárodním strukturám našeho byznysu neuvěřitelné zisky! Vědělo se, že náš stát má ohromný potenciál strojírenský a že je otázkou času, kdy se toto spustí. Vykonavatelem měl být Drábek na doporučení ministra zahraničí Schwarzenbergera, který měl jít zase na eurodohodu a prý byl velmi vstřícný, protože na oplátku se měly utlumit soudy s jeho záhadným majetkem. Ta vstřícnost měla být ke státům Ukrajina, Bulharsko a Rumunsko s tím, že Německo by sbíralo Turky a pod. Vážně to vypadalo jako fantasmagorie, když tu náhle rok 2016 vše odkryl... Vlastně to začal exodus z arabských států v roce 2015!

Ale vraťme se do doby, kdy záhadný zákon o pomoci agentur prošel:

Ač agentury nenesou žádnou zodpovědnost za naší zaměstnanost a starost o českého zaměstnance, sbírají od počátku obrovské zisky. A Drábek s Kalouskem a Schwarzenbergem nám předhazovali, že nizounké platy dělníků a nižších zaměstnanců se rázem změní, až Česká republika nastartuje pořádně svůj motor. Prý  v zájmu našeho státu to musíme vzít za své.

Kdo tenkrát mimo politiků napojených na Brusel věděl, že se připravuje podraz s Ukrajinou a my máme nést následky? A Babiš se nyní zasazuje jasně: žádám Ukrajince! Kdo tenkrát věděl, že si TOP 09 připravuje zázemí, jak nás propojit s migrací, která se nakonec vymkla z kloubů a šílenství v Evropě jede ve velkém?

 

Agentury: výrobci nechtějí zvedat platy, raději přiváží Bulhary a Rumuny. Firmy: agentury nám nic jiného nenabízejí...

Poptávka firem po zaměstnancích stoupla letos meziročně o více než deset procent, vyplývá z ankety mezi personálními agenturami. Firmy již hledají lidi i do výroby a logistiky. Zvyšovat mzdy se jim ale příliš nechce, často tedy řeší nedostatek lidí dovozem pracovníků z ciziny, hlavně Bulharska a Rumunska, píše E15! 

 Exportéři se obrátili dopisem na členy vlády a navrhli několik řešení pro rychlejší nábor potřebných pracovních sil ze třetích zemí jako jsou Ukrajina, Vietnam, Bělorusko či Rusko, píše zase iDNES.cz!

Jenomže když chce elektrikář, klasický zámečník a další profese najít zaměstnání, narazí na záhadu: nemáte potřebnou výši kvalifikace, nezaučujeme a už jsme přijali zaměstnance z Ukrajiny, Bulharska či Rumunska...

 Někdo sprostě lže a vydírá a ministryně řeší gender místo skutečných problémů!

 

A další důkaz, který včera vyslovil podle agentury Reuters eurokomisař pro hospodářské a finanční záležitosti Pierre Moscovici. Hospodářský růst eurozóny v letošním prvním čtvrtletí byl podle něj zřejmě horší, než se odhadovalo. Příliv běženců by ale mohl být ekonomickou šancí pro celou Evropskou unii, pokud se příchozí podaří integrovat na trhu práce, uvedl v dnešním projevu v Petersonově institutu ve Washingtonu.Více na: http://zpravy.e15.cz/zahranicni/politika/komisar-eurozona-by-mela-mit-ministra-financi-uprchlici-muzou-byt-sanci-1288202#utm_source=zpravy&utm_medium=selfpromo&utm_campaign=e15rss#utm_medium=selfpromo&utm_source=e15&utm_campaign=copylink (Vážně nám migraci v EU schvaluje Washington?)

 

Podle analýzy Asociace exportérů (AE) je nyní na českém trhu práce v součtu více než 117 tisíc volných pracovních míst. Kvůli stavu trhu práce tak stojí český průmysl už na hranici svých možností. Exportéři proto vyzývají vládu, aby uvolnila vízovou politiku. Výrobní podniky se aktivně snaží o nábor zahraničních pracovníků. Hrozí, že nestihnou dodat včas zakázky. „Situace už překročila všechny meze, hrozí kolaps průmyslu, který může na dlouhou dobu poškodit celou naši ekonomiku. Už proto, že ČR má největší závislost ekonomiky na průmyslu z celé Evropy - 47 procent,“ uvedl místopředseda asociace Otto Daněk.  Jediným řešením je podle zástupců českého exportního průmyslu „dovoz“ pracovní síly ze třetích zemí. „Jenže vyřízení víza, pracovního povolení a schválení úřadem práce však v tuto chvíli trvá devět až 14 měsíců,“ uvedl předseda asociace Jiří Grund. Další omezující podmínky, například na minimální platy cizinců ze třetích zemí a obory, v nichž mohou za těchto podmínek působit, si podle něj kladou odbory. Exportéři se obrátili dopisem na členy vlády a navrhli několik řešení pro rychlejší nábor potřebných pracovních sil ze třetích zemí jako jsou Ukrajina, Vietnam, Bělorusko či Rusko.

 

Podnikatelé nyní doufají, že řemeslníky začnou už ve druhé polovině letošního roku dovážet z Ukrajiny. Vláda spolu se zaměstnavatelskými svazy připravuje projekt, který by umožnil zaměstnat v Česku až pět tisíc Ukrajinců ve vybraných profesích. „Jde o lidi s výučním listem, s průmyslovkou, kteří by mohli obsluhovat například obráběcí stroje, tkalcovské stavy, svářeče, zkrátka řemeslnické profese, které se v některých regionech nedaří pokrýt,“ vysvětluje Ladislav Minčič, ředitel odboru legislativy Hospodářské komory ČR. Na seznamu jsou i strojírenští kovodělníci, zámečníci, mechanici či stavební elektrikáři. Jestli projekt dostane od vlády zelenou, ale zatím není jasné, odborům se dovoz pracovních sil nelíbí. Podle statistik úřadu práce převažuje počet nezaměstnaných (443 tisíc na konci března) skoro čtyřikrát počet volných pracovních míst, problémem je nesoulad v nabídce a poptávce po práci v regionech.

 

Všimli jste si té záhady také?

Firmy z Prahy, Ostravy, Plzně či Brna se vystěhovaly do nějakých záhadných zón, kde neplatí daně jako na Panamu či Kajmanské ostrovy. V těchto zónách nejsou kvalifikovaní a dokonce ani nekvalifikovaní lidé. Tak Marksová jako ministryně zaplatí i dopravu, aby tam lidé dojížděli, zatímco ve velkých městech o práci řemeslnou nezavadí. Kocourkov, nebo zločin na doporučení Evropské unie? Protože jak je výše popsáno, tyto řemeslníky české a zručné nahradí Ukrajinci, Bulhaři, Rumuni či Hotentoti a nezaměstnanost je prý malinká: pouze 443 tisíc...


Takže předseda asociace Grunt úpí, že nejsou lidi, ale za kvalifikovaného dělníka chce zaplatit tolik, že po zaplacení nájemného mu nezbyde ani na jídlo. A na úřadech je 200 000 lidí, kteří ani po půl roce práci neseženou (ta druhá část do 443 tisíc nikdy pracovat nebude).

Nenastal čas zase vrátit průmysl tam, kam patří, do obydlených mist, aby lidé nemuseli za prací tam, kde zahraniční podniky daně platit nemusí? Nenastal čas s ohledem na arabskou a africkou migraci začít vyšetřovat tato důvodná podezření proti českému národu, místo pseudošaškáren státních zástupců prapodivných konstrukcí?

A ty průzkumy si MPSV může strčit za klobouk. Chtějí skladníky, ale pouze  anglicky hovořící a už musí vše umět. Chtějí elektrikáře, ale už musí vše umět. Anglicky. Dokonce už jsou i inzeráty na uklízečky. Značka - hovořit anglicky... Zaučení nikdo nedělá, žádá rovnou zahraniční z oboru. Feministka Marksová se může přesvědčit, i když je fakt, že toto svinstvo založil "z nějakých důvodů" Drábek z TOP 09.

A stačí málo - vložit do zákona podmínku: za umístění zahraničních dělníků je pro agentury a personalisty zisk ve výši od 10 do max 50%. Nic víc.

Rubriky: ~ Štítky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Jak US "neokons& quot; obrali lidstvo o naděj
před 7 měsíci

...Jestliže se Hillary Clintonová (Roberts ji zásadně nazývá Killary Clinton podle anglického slovesa kill = zabíjet), dostane do Bílého domu, mohli bychom se neokonzervativní války snadno dočkat.

„Neokons“ celé Ameriky se dnes slétají ke své podpoře pro Killary. Ona je jejich člověkem. A nezpomínejme, že kongres dal právě americkému prezidentovi či prezidentce pravomoc zahájit válku.

Doba ovšem volá po opačném. Volá totiž „neokons“ k zodpovědnosti za jejich zločiny, a ne k jejich vybrání další loutky, se kterou budou manipulovat.

http://www.nwoo.org/2016/04/19/p-c-rober...

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...