Krásný, nádherný, úžasný dialog slepého s hluchým. (Křeček versus psycholog o Romech)

 

 

Když cikáni nejsou úředně v evidenci policie, tak tyto domy neexistují, je "logický" argument!
Když cikáni nejsou úředně v evidenci policie, tak tyto domy neexistují, je "logický" argument!

 

"Haló, klepe vám blatník!" " Cóžé, neslyším, klepe mi blatník!", dal by se parafrázovat dialog v Lidových novinách zástupce ombudsmana Křečka a psychologa, publicisty, zastánce Romů. Teda, ono je vše jinak, takže...

 

Upozornění: díky Lidovým novinám si mohou lidé udělat úsudek sami. Tudíž poděkování.

 

 Nejdříve faktický úvod: fantasmagorický svět, který k nám přišel z USA

Vysoká procentativní kriminalita a nepracovitost romské (cikánské) kultury se musela nějak zohlednit. Tudíž zásluhou multikulturalismu, zákonné (prý) předlohy neodvolatelného a nedotknutelného Dientsbiera pod záštitou velvyslance USA Schapira a neziskových organizací nesmí být v evidenci uvedeno, že vybydlený dům v Matiční, Chánově, Janově a dalších lokalitách je zásluhou oné menšiny, ale policie musí uvádět, že toto dělají Češi. Vlastně ani to ne, protože je to etnikum, takže Evropané. Vlastně také ne, tak kdo? A na této komedii vznikl rozhovor, který je zde uveden v originále, aby nebyl zkreslen, nebo zneužit.

Důkaz:

Cikáni a feťáci. Tak si policejní inspektor nadepsal jeden z šanonů ...

Šanon CIKÁNI + FEŤÁCI: ‚Byl tu už dlouho, tresty nebudou' - Echo 24

 

 

Takže nejdříve se odbouraly statistiky, tudíž když něco ukradne ROM, tak to ukradnu vlastně statisticky já (my) a pak se nesmí žádný ROM potrestat za vybydlený byt, protože se tam žádný ROM statisticky nevyskytoval. Stupidita? Ne, zločin, skrývání těch, co něco provádějí a házení na druhé. A v tomto kontextu se odehrává následující příběh.

A současně je nutno podotknout, že na tomto argumentu současné nedoložitelnosti je napaden p. Křeček, urážen či dehonestován. Vyberte si, ale nejdříve původní text p. Křečka.

 

Ale my chceme, aby se jména zločinců v bílých límečcích zveřejňovala stejně tak (což se děje, Kocourkové, Nečasové a další tam jsou nepřetržitě dehonestováni), jako by se měla zveřejňovat identita lidí se špinavými límečky, Pražáci, Ostraváci, Vietnamci, Romové a nikoliv zveřejnit foto údajného zločince, protože je nepohodlný, ale skutečného zakrýt!

 

Rubriky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
KROKODÝL
před 6 měsíci

Každý tlak má někde své hranice udržitelnosti.Pak to bouchne a bývá to velmi velmi nehezké.Je otázkou času,kdy to rupne v Německu (a že to tam vře,jen soudruzi z ČT to raději neukáží ve zprávách).A pak nebudou stíhat utíkat ti nafoukaní musulmani a přivandrovalci všech barev z Evropy.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...