Může dostat George Bush (bývalý prezident USA) trest smrti za totální genocidu 50% planety Země?

 

Dostane George Bush trest smrti?
Dostane George Bush trest smrti?

 

Výsměch, který často končil vyhrožováním, že konspirace o 11.září 2001 USA nebudou trpět. Například Protiproud a bývalý mluvčí Václava Klause Petr Hájek byl popisován jako magor, který tyto konspirační příběhy vytváří. Uběhlo patnáct let a i senátorům USA začíná docházet, že zabíjet občany vlastní země, aby mohlo pár politiků kolonizovat a vydírat celý svět, je už neúnosné.

 

V roce 2002 advokát Jean-Charles Brisard si byl jist, že peníze využité na atentáty v USA pocházely ze Saúdské Arábie. Přesto Bush a následně Obama záhadně vytvořili ještě užší kontakt se Saudskou Arábií a následně začali vyzbrojovat mírnou teroristickou opozici Asadů. Což se projevilo později přepadením Sýrie a výsledky spolupráce Saudů a McCaina, který zastupoval USA a prezidenty USA, vidíme v plné nahotě dnes od migrace po strašné utrpení Syřanů. Že údajně jeden člověk oznámil Bushovi existenci chemických zbraních v Iráku a ten nechal opět pozabíjet milion civilistů, je zrůdně šílené a USA se s tímto prezidentem, který měl dostat trest smrti, dodnes nevypořádaly:

Justice Against Sponsors of Terrorism Act, JASTA

Poslanci amerického Senátu schválili zákon, který umožňuje pozůstalým po obětech teroristických útoků z roku 2001 a přeživším zažalovat o náhradu škody vládu Saúdské Arábie. Při útocích na New York a Washington zemřely v září 2001 téměř 3 tisíce lidí. Saúdské úřady jakýkoliv podíl na teroristickém útoku popírají.


Zoufalý Bílý dům, aby ochránil rodinu vrahů Bushů (Irák, Libye a další) a následovně Obamů, zřejmě bude zákon vetovat.

Teprve nyní s hrůzou musíme přijímat, že krvavá řeznice, bezcitná stvůra a přítelkyně Václava Havla se nezastavila před ničím, ani šílenou smrtí dětí. A co je zvrácené nejvíc? Dvojice krvavých řeznic zde opět spolupracuje na amerických volbách:

Madeleine Albrightová a především Hillary Clintonová

A zatímco zde stále slyšíme o Osvětimi a Terezíně, v Iráku se dělo toto:


Saúdské úřady proti kontroverznímu legislativnímu procesu důrazně protestují. Rijád hrozí, že v případě schválení zákona JASTA stáhne z americké ekonomiky miliardy dolarů investic. Úřad prezidenta přijal zprávu o senátním hlasování s "velkými obavami," prohlásil ve Washingtonu Obamův mluvčí Josh Earnest. "Vzhledem k našim obavám je obtížné si představit, že prezident zákon podepíše," dodal.

 

Nejenom Protiproud Petra Hájka

Ortel, mainstreamem děsivě nenáviděná kapela. Přitom tuto skladbu k dnešnímu datu shlédlo 1 227 358 diváků. Teprve po patnácti letech začíná pravda vycházet najevo, začínají se drtit tehdy zaručené výroky George Bushe a lidé už si humanitárním bombardováním Jugoslávie a umírněnou teroristickou opozicí v Sýrii nevědí rady. V době, kdy masáž z USA nabývala vrcholu, byla kapela Ortel znamením kacířství a jakési fašistické zvrácenosti, zatímco mírové humanitární bombardování Jugoslávie a genocida iráckého lidu jako božské vnuknutí. A dnes začíná být vše jinak, pravda vylézá na povrch a jsou slova této písně skutečně tak šílená?

Jenomže kdo je skutečný extremista a krvavý řezník civilního obyvatelstva?

Zaposlouchejte se poctivě do slov a možná...

Je možné, že se konečně občané 11.září 2016 dočkají pravdy o 11.září 2001? Donutí americkou vládu, aby konečně vydala svědectví o zabíjení vlastního lidu společně se Saudskou Arábií, aby následně mohla beztrestně přebírat moc po celém světě bez schválení OSN? Je to důvod, proč se najednou Cameron tak brání Brexitu, přestože byl ještě minulý rok pro?

 

Například Česká televize: 

9/11 – spiklenecké teorie stále žijí a lidé jim věří

 

A zde ze senátu USA 2016: Spravedlnost Proti Sponzorům Terorismu- originál

Text - S.2040 - 114th Congress (2015-2016): Justice Against.

 

 

Rubriky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Eliáš
před 6 měsíci

Hlavně jestli to byli skutečně Saudové...jestli to nebyl někdo kousek od vedle a taky kámoš

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...