Myslím tím, opravdu aktuální stav válečného konfliktu v Doněcko-Luhansku.  Tedy pravdu a ne ty zcestné lži, které nám vnucují a neustále v zájmu USA podsouvají naše média v čele s prolhanou ČT, která byla mimochodem významně oceněna a kým jiným, než  protektorem Schapirem cenou za "objektivní zpravodajství". Což sedí, ocenění si oprávněně za lháře roku ČT zaslouží. Já se o situaci na východě Ukrajiny  intenzivně zajímám, osobně jsem Doněckou lidovou republiku navštívila, mám tam přátelé a denně aktuální informace o průběhu válečného konfliktu, na kterém se mimo jiné a ne zrovna málo podílí i naše vláda, která se hlásí k podpoře fašisty Porošenka a celý konflikt podporuje, jak finančně, tak dodávkami zbraní a tanků.

To vše mimochodem, jak jinak, než z našich daní.  Propaganda a lži, že působí na východě Ukrajiny ruská vojska, je opět jen trapný výmysl našich médií. Při dnešních vyspělých technologiích, satelitních sledováních, které jsou schopny přečíst i nápis na krabičce od zápalek, nejsou USA schopny doložit jediný snímek s ruskými vojsky. A jen tam mimochodem, kdyby ruská armáda "vlítla" na Ukrajinu, tak je do týdne po válce a Porošenko a spol. už dávno visí.

Ovšem nic z toho asi nepředčí europoslance  a fašistu Štětinu ( TOP 09), který vše korunuje tím, jak se veřejně hlásí a fotí s grupou hošanů, jejichž paže zdobí hákové kříže a jako dvorní dekoraci, aby byla fotodokumentace dokonalá mají fašistickou vlajku a znak AZOV. Vedle těchto propriet se pan europoslanec Štětina dle výrazu v jeho tváří cítí maximálně spokojený a je hrdý na to, že se ze své pozice europoslance zastupujícího náš stát,, hlásí právě k podpoře a propagaci fašismu. To, že tím páchá trestný čin, je asi zbytečné zdůrazňovat. Ale imunita je holt imunita a "nadlidem" je dovoleno vše i zabíjet... Totéž dělá i naše vláda, když podporuje jak finančně, tak dodávkami zbraní a tanků zabíjení civilistů v Doněcko-Luhansku.

Výrok pana Štětiny, kdy prohlásil, že "ten, kdo pořádá turné Alexandrovců, kolaboruje s ruskou armádou, protože Alexandrovci jsou příslušníci ruské armády" svědčí o velkém deficitu jeho duševního zdraví. Na jedné straně tady máme válečný konflikt, který naše vláda podporuje, na straně druhé nešťastné civilní obyvatelstvo v Doněcko - Luhansku, které nemá s mocnými vládními činiteli co dočinění, ale doplácí nejvíce na plán USA, který je po celém světě od vzniku USA neměnný. Tedy vyvraždit, oslabit ekonomiku, zapříčinit chaos a občanskou válku a převzetí moci. A toto se děje pořád dokola ve všech zemích, které USA v důsledku své propadlé ekonomiky a snahy o záchranu dolaru po světě páchá.  

A my místo toho, abychom se poučili z chyb z minulosti, se necháme zatahovat do dalších a dalších a mnohem horších konfliktů a máme jen mlčet a čekat zda to přežijeme? Copak je nutné, se pane Štětino vysmívat  a plivat do tváře všem obětem druhé světové války ? Vy, bývalý kovaný komunista, konfident STB jste najednou otočil a stal jste se fašistou? Tak tomu říkám odezdi ke zdi.

Jeden větší extrém střídá druhý. A takoví lidé zastupují náš stát a národní zájmy v europarlamentu. Je opravdu nezbytné podílet se na hromadném neštěstí a chladnokrevně přihlížet tomu, jak i kvůli vám na východě Ukrajiny umírá civilní obyvatelstvo včetně dětí ? A to vše jen kvůli peněz a nenasytným zájmům USA? 

Pane Štětino,  vládo, poslanci, ministři kolik je vám let a co máte za sebou, že jste nedospěli k tomu podstatnému. Copak vám nedochází, že víc a víc peněz vám zdraví a štěstí v životě nezaručí? Není snad úkolem nás všech a smyslem našeho života, abychom byli především lidé ? Nemůžete přece od nás očekávat, že když se vy chováte jako lidské zrůdy, že se budeme s vámi ztotožňovat a podporovat vše, co pácháte. Tak naivní snad nejste. Je nutné, abychom proti vám vytvořili silnou opozici a navrátili naši zemi její původní tvář. Ostatně 80% vlastenců, kteří stojí za našim prezidentem Milošem Zemanem je dostatečně vypovídající odpověď pro ty, kteří nechtějí chápat v zájmu "služeb" americké psychoadministativy... Takže nechápu, jak si psychopat Štětina může brát vůbec do úst našeho prezidenta Miloše Zemana a prohlašovat o něm, že je psychicky nemocný! Zrovna ten, který by měl být v čele průvodu těch psychopatů a užitečných poskoků USA a EU...

 

Nela Lisková

představitelka Rady Národní domobrany