Českému protektorátu vládnou proameričtí předáci Prague Pride...

 

Nela Lisková
Nela Lisková

 

O jaký "mejdan" jde, víme všichni.

„Proamerická česká vláda ničí v naši zemi vše zdravé, přirozené a tradiční, systematicky likviduje vše smysluplné, potírá naše národní hodnoty a snižuje například úroveň vzdělanosti, která neměla ve světě obdoby. Naše školství patřilo mezi jedno z nejlepších ve světě.

Místo toho se tady vyhazují miliardy za nesmyslné projekty typu inkluze, které mají účelově přibrzdit rozvoj, inteligenci a vzdělanost našich dětí, aby spadly na úroveň przničů domácího zvířectva z řad muslimských imigrantů.

 

Ministr Pelikán doslova ruku v ruce s americkým velvyslancem Schapirem vnucují našemu slovanskému národu zvrhlé západní hodnoty a vyzdvihují odporný pochod homosexuálů Prague Pride nad naše národní hodnoty. Výhružky vlastencům naší země ze strany ministra Pelikána jsou už za vrcholem arogance moci.

Ale podívejme se i na ženy v proamerické české vládě. Záměrně užívám tento termín, protože my, vlastenci, nemáme aktuálně vládu. Vládne nám americká administrativa a ta nemá s českým národem a se zájmy naší země nic společného. „Političky” jako například Langšádlová, která se veřejně vyjádřila, že si přeje nukleární válku, Valachová, která vědomě ničí tradiční české školství a prodává ho za muslimský primitivismus a ohrožuje naše děti přímo na zdraví i na životě, Němcová, která veřejně haní a dehonestuje našeho prezidenta, nesvéprávná baba Šabatová, o které raději ani nemluvme. Ani jedna z těchto „žen” nedokázala nic, než působit našemu státu nevratné škody a svou nebetyčnou hloupostí a „inteligentními” výstupy zesměšňovat naši zem. Patrně nejsou ženami v pravém slova smyslu. Působí na mě jako objekty neidentifikovatelného pohlaví. Protože žena, matka by nikdy nebyla schopna takto uvažovat už s ohledem na obavy o své děti!

Když vidíme, kdo se podílí na rádoby chodu naší země, jen stěží tam najdeme pár rozumných lidí, kteří nespadají do kategorie zvrácených, psychopatických a proamericky užitečných idiotů. Kam jsme se až dostali, když už se běžný občan nesmí postavit tomu, co tady takoví Pelikáni a jiní páchají. V ulicích, na nádražích a kde se podíváte, vidíte demonstraci síly a tlak na psychiku lidí, když jsou na každém rohu policisté a vojáci se samopaly. Koho mají bránit? Nás před teroristy nebo teroristy před námi? Opět chtějí proameričtí šmejdi jen vyvolávat v lidech strach a obavy. Takže na mě osobně to působí jednoznačně. Kdyby například v nákupním centru vyprovokovali muslimové konflikt a český občan by si dovolil bránit svou rodinu, jsou tam vždy připraveni ozbrojeni policisté spolu s vojáky, aby dali jasně najevo, kdo je tady v právu. A že to nebude český občan, koho budou chránit, s ohledem na promuslimské zájmy ministra Chovance a ostatních zločinců z vlády, podporujících islamizaci Evropy, je nadmíru jasné.

Pro česko–americkou zločineckou vládu je dle vyjádření jejich vrcholných představitelů běžný občan separatista, xenofob, rasista a fašista. Zatímco muslimští teroristé, ta vycvičená komanda primitivů, kteří se neumí ani podepsat, placené americkou vládou, které se vpouští do Evropy, aby ji kompletně zničili, jsou jen „chudáci”, kteří utíkají před válkou. Ovšem, vyjádříte–li se v tomto duchu na sociálních sítích nebo zmíníte–li se, že ctíte tradiční slovanské hodnoty a homosexualitu nevyznáváte, máte být podle ministra Pelikána a velvyslance USA, protektora Schapira trestně stíháni.

V horším případě se Valachová postará o to, aby byly těmto „nepřizpůsobivým” rodičům děti odebrány a dány do „rodin” na převýchovu v nefalšovaného úchyla některému „důvěryhodnému” homosexuálnímu páru. Toto se již roky běžně děje v Norsku, Dánsku a Švédsku. Přesný obraz aktuální situace v naší společnosti. Nejen v Německu jsou za vtipy proti muslimům lidé perzekuováni například vyhozením z práce nebo trestně stíháni. Podotýkám za pravdu!

Ministr Bělobrádek po svých veřejných prohlášeních, kdy vyzýval nás, české ženy, abychom se v rámci navýšení populace podvolily muslimským imigrantům, přišel s další perličkou a tentokrát chce, aby české rodiny ubytovávaly muslimské imigranty. Ty imigranty, kteří svou potřebu vykonávají, kde je momentálně napadne, ty, kteří nemají žádné hygienické ani sociální návyky a do Evropy vlečou řadu smrtelných onemocnění, TBC a AIDS nevyjímaje.

A pak se po tom všem ještě ta proamerická verbež říkající si „česká vláda” diví, že jimi tak vrcholně pohrdáme. No, co dodat na závěr. Musíme to, vážení vlastenci, přežít a především si zachovat zdravý rozum a hrdost. A ve volbách, pokud už nebude pozdě a nebudeme tady mít dalších deset muslimských politických stran, ukázat, jakým směrem se bude naše země dále ubírat a zločineckou mafii v čele se Sobotkou a ostatními zvrhlými psychopaty hnát k plné zodpovědnosti.”

Originál:
 https://www.facebook.com/narodnidomobrana/posts/880450208730988:

 

 

Rubriky: ~ Štítky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Brabec
před 6 měsíci

pro OPUS111 - ani nemám chuť s vámi diskutovat, ztráta času.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...