Když seje osa zla New York, Londýn a Brusel vítr, sklízí obyčejní lidé bouři!

A ta bouře je zlá, moc zlá. My máme utkvělou představu vnucenou aktéry a mainstreamem, že krutost vzešla "od tamtěch" lidských zrůd. Ale je to tak skutečně?

Okupace České republiky 2015 - 2016
Okupace České republiky 2015 - 2016

Nesmíme se na to, co se děje, dívat očima zelených hlav a vojenské zaslepenosti. Je to o lidské duši a i ten vrah ji má, byť jinak zaměřenou, a na tu je třeba cílit. Takže analýza není souborem vojenských doktrín, ale co lidé všech národností cítí a jak jednají pod vojenským, či náboženským fanatismem.

Je to vážně ten svět, který nás měl ohromit a našim dětem zajistit štěstí?

 

Nejdříve proč tyto tři města a nikoliv jiná

Brusel je záštitou vojenské agrese americké NATO

Londýn byl vždy vojenská součást USA

A New York je symbolem USA, nikoliv Washington či Pentagon

Zbývá Paříž či Berlín. Paříž je vojensky něco jako Bratislava, takže ostatní kultury se na ni nedívají jako na symbol zla. (Pomineme-li Sarkozyho podporu svržení Kaddafího.) A redakce Hebdo vyprovokovala dost hnusně fanatiky a ti se pomstili. Ale nebyla to žádná cílená protifrancouzská akce. A Berlín - Německo nikde od války teror nedělalo, takže tam byly místní šarvátky, ale opět nikoliv protiněmecké.

Co prováděla osa zla celá léta?

Nyní přicházíme na to, že z arabských států přicházejí ti mladí, silní a... blbí!  (jak se u nás lidově říká) Jenomže se skromností nám vlastní jaksi zapomeneme už dopsat, že tu inteligenci, která by ty mladé u nich vychovávala, jsme jim sprostě ukradli. A zbyli nevycválaní a blbí, ze kterých se stalo stádo, které plodí, roztahuje se a hrne do Evropy za lepším. Tu iluzi budoucnosti u nich ztratili a Evropa ústy Merkelové jim nabídla zlaté zámky a pečená holoubátka do úst!  A kdo za to skutečně může?

Všechny západní státy vykrádaly okolní svět: pod názvem "nabíráme mozky" odebírali všechny vzdělané lidi, ale vzdělání jim platily ty rozvojové. Už toto je zločin, na kterém se nyní podílíme i my! Kdo zbyl na Ukrajině, kdo zbyl v afrických státech atd,. atd... Divíme se, že Kyjev přebrala zabijácká lůza. Divíme se, že Islámský stát přebrala zabijácká lůza. Ale kdo jí dopomohl k moci? Nebyly to náhodou USA? Kam jdou zbraně z Pentagonu? Kdo je McCain?

USA lžou o vojenské doktríně a lze dokázat, jak chtěly obklíčit a napadnout Rusko!

 

Stále se nám snaží namluvit, že hegemonem je Rusko. Předložme jasná a nezpochybnitelná fakta na stůl:

v roce 1998 Rusko fakticky zbankrotovalo a v roce 1999 odstoupil Jelcin. Je jasné, že na nějakou hegemonii nemělo politickou sílu, natož peníze a svět se už připravoval, že se Rusko rozpadne. Takže v té době byly USA nejbezpečnější. A přitom právě v tomto období byly nejaktivnější USA ve vyjednávání základen, obklopojící Rusko. Dokonce první byla už v roce 1999, přestože USA tvrdí opak a  jednoznačný důkaz je zde: Kosovo Camp Bondsteel – Wikipedie.  Následovalo Rumunsko včetně letecké základny Mihail Kogalniceanu. Současně s ním Bulharsko, pak jednání o dodání zbraní včetně protiraketového systému Patriot-3 a ručních střel Stinger v celkové hodnotě 100 milionů dolarů Gruzii. A generálporučík Henry Obering uvedl, že je Ukrajina potenciálním místem pro umístění amerického protiraketového štítu! (Za pár let tam začal krvavý Majdan, za přítomnosti amerických poradců a zbraní!)

Přesto mainstream pod dozorem USA tvrdí, že harašení zbraněmi začalo Rusko a USA se jenom bránily!

V současné době má US ARMY 823 základen rozmístěných v USA a ve více než 130 z 194 zemích světa. Rusko čtyři. A jak vypadá vojenská doktrína USA lze vidět na mapkách zde:

Proč vede Obama (USA) lokajskou EU do války s Putinem (Ruskem)?

Nebezpeční Rusové obklíčili celý svět! Jak dlouho bude Putin vládnout?

 

Stejně jako já se mnozí komunistů štítili. Ale když se porovná nyní...?

Ano, okupace přišla v roce 1968 a zemřelo za období dvaceti let přibližně tolik lidí jako při součtu dvou teroristických akcích v Charlie Hebdo a v Bruselu. Přesto jsme SSSR k smrti nenáviděli. Přitom je zajímavé, že ani komunisti se po roce 1968 nedopustili tolik urážek západu, jako dnes si to bezdůvodně dovolí USA a Brusel k Rusku.

Za cenu plných krámů a cestování jsme získali velmi mnoho: smrdící bezdomovce, kteří vyhodí celou tramvaj, ale je nevyhodí ani policie. Prostě ten, kdo je slušný, má smůlu.

Získali jsme prý menšiny s hlavami vztyčenými: když jim řeknete, ať nedělají bordel a neničí vše kolem, přijde policie s lidskoprávní organizací a zažaluje vás jako rasistu.

Za komunistů musely menšiny pracovat, dnes hrdě zvedly hlavy a za přispění lidskoprávních organizací si za kontroly ombudsmanky Šabatové chodí pro sociální dávky, o jejich výši se většině zaměstnaných občanů na mzdě ani nesní.

Mají právo kopulovat kdykoliv a jakkoliv, protože prý svět vymírá. Jenomže až bude většina kopulujících a nikdo nebude pracovat, je naděje, že se přelidnění světa sníží? Za komunistů se stavěly co nejlevnější králikárny a ve městech lidé skutečně na byt čekali dlouho.

Dnes se připravuje novela: byt dostanete v novostavbě okamžitě a hned: pouze za podmínky, že nepracujete a patříte k menšinám, které v noci nespí a mají rády tanec a veselí... A aby to nedostal řádný pracující se postará ombudsmanka se zástupcem amerického protektora Schapira (nebo následovníka) Dienstbiera, který má doklad z USA, že každý ministr, kdo toto nesplní, bude americkou vládou odvolán za předchozího nařčení, že se dopusti korupce.

Až na onu okupaci mají stejný názor lidé nejen z Belgie, Francie, Anglie, ale už i Německa, Švédska a dalších stýtů, zatímco odtržená chunta slizkých poklonkovačů Washingtonu nás stále uráží!  

Schovávání se za lidské štíty!

Strašné je na tom to, že relativně úzká skupina lidí, jako je americký generál NATO nadřízený Evropě, sídlí za lidskými štíty v Evropě. A stejně tak se za nimi ukrývá generál Petr Pavel, stejně tak se zbaběle ukrývají všichni generálové, ale lidský štít se nemá schovat kam! A tak umírá nejen v metru, na letišti, ale i v ještě nedávno civiliozované Sýrii. A tam, kde sice tvrdou rukou, ale přesto zbožňovanou, vládlo sekulární právo a nikdo s nikým neměl problémy, nastoupila parta z USA a oznámila, že když rozdá muslimům zbraně, tak je obrátí na víru svatou, demokratickou.

Ano, bylo vymyšleno, že nejkrásnější budoucnost je: demokratický muslim s právem šaría...

 

 

Rubriky: ~ Štítky: ,

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

n
před 5 měsíci

Socanské a odchovancovo gestapo v akci...https://www.youtube.com/watch?v=qCSfOldU...

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...