Pane poslanče Foldyno, protestuji. Chudákovi Gabalovi se pak lidé smějí!

 

Gabale, toto je mohutný dav?
Gabale, toto je mohutný dav?

 

Možná Vás však překvapím, proč. Vůbec neprotestuji proti setkání s Nočními vlky, jak trapně poukazují záhadní členové z ODS jako pan Fiala, pani Němcová bojovnice proti komunistům 25 let po… Nebo vyšinutý Gabal s duhovým Pospíšilem.

 

Ale ostře se ohrazuji proti větě, kterou jste na mítinku v Děčíně vyslovil – kopíruji:

Když se podíváme na ty pány a dámy v Praze, oni se nudí, nemají co dělat… A my se nenudíme, my víme, kdo nás osvobodil, kdo válku rozpoutal, kdo zvítězil a kdo byl agresor a kdo byl oběť. V severních Čechách jsou trošku chytřejší lidé než v Praze,“ jste vyslovil.

 

Jako důkaz, že jste říkal nesmysly Vám snad postačí o nudících se a nemyslících Pražanech toto: Na Václavském náměstí stála prapodivná partička šašků s transparenty. Pražanů jste říkal a Gabal papouškuje. Skutečně?

 Vedl to tento „Pražák“

 

Pražák
Pražák

Tomasz Peszyński

 

Podnikatel:

Tomasz Peszyński

Sídlo:

Petřvald, Ostravská 1539, PSČ 73541

Identifikační číslo:

47980648

Právní forma:

Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku

Klasifikace ekonomických činností - CZ-NACE:

Zprostředkování velkoobchodu a velkoobchod v zastoupení
Univerzální administrativní činnosti

Ten Pražák je originál: Město Petřvald se nachází v okrese Karviná, kraj Moravskoslezský. Obec, v níž žije 7 tisíc obyvatel, leží v české části historického Těšínského Slezska (v podstatě Polsko a blázni odtamtud!)

Který se zapsal v roce 2015


Datum zápisu

11. 2. 2015

Obchodní firma

Pražský Majdan, z.s.

Sídlo

Praha - Záběhlice, Jabloňová 2929/30, PSČ 106 00

Účel nadace

- spolčení zastánců demokratických hodnot, lidských práv, svobody, evropské a transatlantické spolupráce a evropské integrace a orientace České republiky a Ukrajiny

- podpora Ukrajiny, jak humanitární, tak politická, propagace česko-ukrajinské spolupráce a podpora začleňování Ukrajiny k zemím vyznávajícím demokratické hodnoty

- popularizace účelů spolku a nevýdělečná činnost na pomoc Ukrajině

Statutární orgán

KATERYNA SKRYPNIK  Lugansk,Oboronnaja 1/49 Ukrajina

 

Jistě uznáte nejen podle jména, že tento pošuk se svými přáteli skutečně není Pražák, tudíž žádám za občany Prahy omluvu.

 

A nyní vážně: děkuji Vám, děkuji panu Haškovi za nás, že toto gesto děláte. Upřímně nikdy Vás, pana Haška či prezidenta Zemana jako skutečně pravicový (jak na hony dnes vzdálené i ODS) volit nebudu. Přesto mám před vámi a dalšími hlubokou úctu, že vzdáváte hold pravdě i v okamžiku, kdy to nic nenese a naopak sklízíte nenávist fanatiků, lezoucích ve spodním prádle na ono vyhlášené velvyslanectví. Patřím k těm skutečným Pražanům, kteří jsme zbyli, po generace se zde rodící. A víme, kdo nás osvobodil. A zaměňovat obyčejné vojáky, kteří za naše rodiče, tudíž i za nás nasadili životy s totalitou a zabíjením, které si nezadá s dnešními západními "mírovými teroristy" od Jugoslávie po Irák...?  Samozřejmě víme velmi dobře, že je to podlé a zvrácené.

 

Nebudu se rozepisovat více, čas Vám nedovolí číst každý dopis. Ale poděkování za nás, skutečné Pražáky, a není jich málo, Vám patří, že tento pozdrav do Ruska pozůstalým posíláte. Škoda jenom, že se tak málo dává poděkování těm, kteří tisíce Pražanů zachránili, byť byl jejich osud prapodivný. Byli to vojáci generála Vlasova a jim vděčí obrovské množství Pražanů za životy. A ani na ně bychom neměli zapomenout.

 

S přirozenou vděčnosti

Pražák Petr Pokorný

 

 Otevřený dopis: Zasláno mailem poslanci Foldynovi jako poděkování za nezkreslená fakta.

 Úzce navazující

Za osvobození Československa děkujeme sovětské armádě a jednomu vojákovi z USA v Plzni.

 

Hitler osvobodil Československo od SSSR! Donutí nás toto říkat vláda USA?

 

Rubriky: ~ Štítky: ,

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Barry
před 6 měsíci

Nemám co dodat. Vlasovci pouze zamezili většímu přístupu Němců do prahy. Jinak to měli stejně spočítané. Ale když měl zajatec volbu jít do plynu a nebo Vlasovce,nedivím se,že volil druhou možnost. Můj prastrýc z Lutyně(u polských hranic) také musel do Wehrmachtu. Co měl dělat? desertovat,aby to odprdla jeho rodina? Pak ho rusové honili před tankem "uběgaj,zajčik, uběgaj". Až při výslechu řekl,co a jak je,dostal nějak milost.A to nebylo u nasraných rusů moc časté.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...